Eş sorunsalı

sanki 28 yaşında değil de 18 yaşında biri gibi konuşuyorsunuz .28 yaşında biri istenmeyen evden evlilik yoluyla değil çalışma yoluyla çıkıp gitmeliydi. Gerekirse rest çekerek. Neyse sonuçta bi seçim yapmışsınız bi şekilde adamı idare edip ders çalışın atanma ihtimaliniz yüksek bir bölüm okuduysanız. Kendiniz ve bebeğiniz için. Umarım eşiniz değişir. Bende hamileyim hamilelikte insan daha duygusal oluyor daha uçta yaşıyoruz duygularımızı. Umarım hayattınızı istediğiniz gibi geçirirsiniz

Aynı evin içinde istemiyor bizi ne yapayım babamın evliliği bozulmasın dedik
Üvey anne istemiyor diye tanımadığınız adamla evlenip çocuk yapmak çok mantıklı bir tercih cidden.

Bizden ne istiyorsunuz? Çözümse boşanmak tek çözüm, onu da siz yapabilecek gibi durmuyorsunuz.

Kusura bakmayın ama bu evliliğin mantık neresinde anlamadım. Sizinki bile bile lades. Görücü usulü evlenmişsiniz, ilk aydan hamile kalmışsınız. Babaanneniz yaşamayacak bu adamla siz yaşayacaksınız. Üniversite mezunu insansınız çekmeyin bu adamı evlilik böyle bir şey değil. Kocayı üvey anneden kaçmak için çıkar yol görmenizi 18 yaşında olsanız anlarım ama 28 yaşında anlamam

Hadi bir hata yapıp evlendiniz,çocuğu neden yaptınız? Akılsızca yapılan işlere çok üzülemiyorum, 28 yaşında koca kadınsınız.Yazık değil mi şimdi o çocuğa?
Haklısınız düşünemedim pek bende pişmanım ama ne yapayım

Kucuk cocuk ya da ergen degilsiniz ki 28 yaşinda yetişkin insansiniz ne yapacakti ki üvey anne size?
Atanmadan da çalışılabiliyor. Şimdi hamile halinle boyle bir adamin kahri çekmek daha mi kolay oldu?
En azindan işe girsen bir cevren olurdu, cebine kendi paran girerdi. Bu sirada belki daha biraz olsun daha iyi insanlarla karşilaşabilirdin.

Haklısınız düşünemedim pek bende pişmanım ama ne yapayım
Nişanlandım pişman oldum ama ne yapayım.
Evlendim pişman oldum ama ne yapayım.
Çocuk yaptım pişman oldum ama ne yapayım.

Hayatınız bişeyleri yapıp pişman olup çözüm bulmamak çizgisinde ilerliyor farkında mısınız?

Her bakımdan yanlış bir evlilik olmuş.
Erkeklere tahammül edemiyorum yazmışsınız fakat eşinizin bütün edepsizliklerine gayet te tahammül ediyorsunuz. Size tavsiyem eşinize karşı çok susmayın sabrınız yorar. Tepkinizi göstermek için geç değil.

Babaanneniz umarım mutludur şuan! Yani sırf torununun mürivetini görecek diye bencilce bir istek yüzünden yakmış başınızı. Siz de artık ne kadar bağlıysanız dinlemişsiniz lafını. Hadi bir hata yaptınız çocuk için neden acele ettiniz yahu? Yazık değil mi mutsuz evde, mutsuz anne ve bencil, geri kafalı bir baba ile büyüyecek çocuğa. Ben sizin gibilerin çocuklarının hakkına girdiğinizi düşünüyorum. O çocuğun ilerideki tüm mutsuzluklarından siz sorumlusunuz.
Boşanın desek boşanacak mısınız?

Gozum kayar diyecek zihniyette pislik bir insanla hamile olmasada insanin midesi almaz zaten. Babanne evine gidin cocugu onunla buyutun madem onun sayesinde evlendiniz. Gercekten 28 yasinda biri korunmayi bilmeli evlenir evlenmez hele gorucu usulu evlilikte hemen hamile kalinmayacagini bilmeli. Bosanin bosanin bosanin baska cikar yolu yok.

Yanan bir hayat daha.

Çok yazık.

Adam gidecek yerinizin olmaması nedeniyle daha da saldırgan davranıyor. Orta yol bulmaya çalışın bari ne olacak başka. Susmayın, kimsem yok modunda olmayın mesela.

Siz ne kadar cevap veriyorum deseniz de, belli ki yeterli gelmiyor.

Evet konuyu okudum. Allah kolaylık versin
Daha 4 aylikmis yeni bi evlilik .
Bebiş yolda . Bari arkadaşların dediği gibi arada bi sesiniz çıksın . Fazla sessiz olmayın. O zaman nasıl olsa sessiz diyerekten üstünüze bi tık daha gelir.

Kocanla iyi geçin.
Olaya şey gibi bak, tamam yanlış yoldayız ama o kadar da yol yürüdük?

İroni yapmıyorum.

Olması gereken boşanmak, evlenmemiş olmak, hamile kalmamak, içe güce bakmaktı. Hiçbiri yok, mecbur iyi geçineceksin kocanla.

Bebişin de gerçi ne zaman olup olmayacagi belli olmuyor . Kısmet
Ben 3 yıllık evliyim, Şuan hamileyim. Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda
Umarım biraz düzelir eşiniz .

Bebişin de gerçi ne zaman olup olmayacagi belli olmuyor . Kısmet
Ben 3 yıllık evliyim, Şuan hamileyim. Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda
Umarım biraz düzelir eşiniz .
Bebis korununca olmuyor. Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi. 3 yil ideal bir sure hamile kalmak icin ama bir aylik evliyken hamile kalmak mantiksiz.

Üniversite mezunusun ama korunmayı bilmiyorsun.
Lütfen ama lütfen şu korunma olayı okullarda ders olarak zorunlu olsun ya. Saçma sapan evliliklerin cezasını o bebekler çekiyor. Yazık günah gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…