- 24 Temmuz 2023
- 548
- 1.713
- 33
iyi çek o zaman şimdi, çocuğuna yazıkAynı evin içinde istemiyor bizi ne yapayım babamın evliliği bozulmasın dedik
Üvey anne istemiyor diye tanımadığınız adamla evlenip çocuk yapmak çok mantıklı bir tercih cidden.Aynı evin içinde istemiyor bizi ne yapayım babamın evliliği bozulmasın dedik
Hadi bir hata yapıp evlendiniz,çocuğu neden yaptınız? Akılsızca yapılan işlere çok üzülemiyorum, 28 yaşında koca kadınsınız.Yazık değil mi şimdi o çocuğa?Başka yolum yoktu aileme nişanı atmak istiyorum desem sebep sunacak elle tutulur birşey diyemezdim
Haklısınız düşünemedim pek bende pişmanım ama ne yapayımHadi bir hata yapıp evlendiniz,çocuğu neden yaptınız? Akılsızca yapılan işlere çok üzülemiyorum, 28 yaşında koca kadınsınız.Yazık değil mi şimdi o çocuğa?
Atanamadım başka çıkar yol da bulamadım çünkü hasta babaannem üvey anne elinde kalmamı istemedi bende bu yolu buldum. Biliyorum okumuş biri için saçma bir karar ama o zaman ki bunalmış halimle bu kararı verdim
Nişanlandım pişman oldum ama ne yapayım.Haklısınız düşünemedim pek bende pişmanım ama ne yapayım
Bebis korununca olmuyor. Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi. 3 yil ideal bir sure hamile kalmak icin ama bir aylik evliyken hamile kalmak mantiksiz.Bebişin de gerçi ne zaman olup olmayacagi belli olmuyor . Kısmet
Ben 3 yıllık evliyim, Şuan hamileyim. Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda
Umarım biraz düzelir eşiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?