- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmeden önce çok iyimserdim evlilik çok güzel birşey insanın sevdiğiyle olması dedim hep ama umduğum gibi olmadı çok mutsuzumZamanla geçecek. Evet çok klasik ama sana ne diyelim malesef öyle. Çivi çiviyi söker demek istemiyorum bence evlenip boşanmış bir kadın için geçerli ve doğru bi yaklaşım olmaz.
Kendinize zaman ayırın, onu, mutlu mutsuz anlarınızı filan düşünmek yerine oyalanın böyle sevdiğiniz şeyler yapın puzzle gibi. Çok çalışın çok okuyun çok izleyin az düşünün.. En azındna onu. Ve asla muhatap olmayın artık
enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmedenZamanla geçecek. Evet çok klasik ama sana ne diyelim malesef öyle. Çivi çiviyi söker demek istemiyorum bence evlenip boşanmış bir kadın için geçerli ve doğru bi yaklaşım olmaz.
Kendinize zaman ayırın, onu, mutlu mutsuz anlarınızı filan düşünmek yerine oyalanın böyle sevdiğiniz şeyler yapın puzzle gibi. Çok çalışın çok okuyun çok izleyin az düşünün.. En azındna onu. Ve asla muhatap olmayın artık
Ağzı olanın ağzına s.çmakla işe başla,gerisi çok kolay.
Öz güvenini yerine getirir.
Sonra da böyle adamları zaten gözünden tanır daha güzel seçersin karşına çıkanları.
Rabbim huzur ve kolaylık versin.[/QUOTE. Kolay sevemiyorum bunları hak etmedim üzgünüm Adam baştan dünya iyisiydi evlenene kadar tanıyamıyorum ben artık bundan sonra evlilikten korkuyorum erkeklerden nefret ediyorum onun yüZünden
Benimki gitti babası bırak dedi bıraktı ve gitti zaten gidecek gibiydi ilk günden altınları alıp ailesine verdi sabrettim borçları bana ödettirdi sabrettim en sonunda ayrılmak isediğini söyledi gitti keşke hiç sevmeseydim onuBenim eşim de evlenmeden önce dünya iyisiydi.
İlk aylarda bi bocaladı,beni de kendini de dünyadan soğuttu.1 yılımız rezil kavga geçti.
Sonra ben dedim ki ,kızım sen bu değilsin işe onun çarkına tükürmekle başla,yaptım.
Sonra benimki eski halinden daha iyi oldu korkudan
Kendimi bildim bileli diktim onun karşısında niye eğileyim.
Canı istemeyen defolur gider.
Çalışıyorum Zaten iyi bi mesleğim var ama beni Mutlu etmiyo ve kimseyi hayatımda istemiyorum erkeklere güven yok eşimden anladım dileğim eşimle çocuğumla Mutlu bi hayattı olmadıBen de senin geçmiş olduğun yollardan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki insanları susturman mümkün değil. yanlış ata oynadığın için kendine kızıyorsun bir taraftan. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun. Öyle de tabiki. Ama her şey insanlar için ve sen bunları yaşayan ne ilk ne son kişisin. Bütün erkekler tabiki öyle değil ama adımlarını bundan sonra daha dikkatli atman gerekecek belki. sabırlı olmaya çalışmakla başla işe. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul mesela. Bir de enerji emici insanlardan uzak dur. Bir süre sonra onların da gündemi değişecek emin ol. Sorup durmayacaklar bir süre sonra. Yalnız değilsin. Kendini hiçbir şey için suçlama. Kader bazılarımız için böyle yazılmış buna sabır göstermek gerekiyor.
Çalışıyorum Zaten iyi bi mesleğim var ama beni Mutlu etmiyo ve kimseyi hayatımda istemiyorum erkeklere güven yok eşimden anladım dileğim eşimle çocuğumla Mutlu bi hayattı olmadı
H
enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmeden önce çok iyimserdim evlilik çok güzel birşey insanın sevdiğiyle olması dedim hep ama umduğum gibi olmadı çok mutsuzum
Ama geçmişe saplanıp kalırsan ileriye bakamazsın tatlım.Benimki gitti babası bırak dedi bıraktı ve gitti zaten gidecek gibiydi ilk günden altınları alıp ailesine verdi sabrettim borçları bana ödettirdi sabrettim en sonunda ayrılmak isediğini söyledi gitti keşke hiç sevmeseydim onu
Çarkına Nasıl tükürülüyor Ben yapamadım demek kiBenimki gitti babası bırak dedi bıraktı ve gitti zaten gidecek gibiydi ilk günden altınları alıp ailesine verdi sabrettim borçları bana ödettirdi sabrettim en sonunda ayrılmak isediğini söyledi gitti keşke hiç sevmeseydim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?