Eş sorunu

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
eşimle davamız sürüyor yakında ayrılacağız belki çok üzülüyorum ama beni çok üzdü sanki zoraki evlenmiş gibiydi çıkar amaçlı evli gibiydi maddi durumları çok iyi olsa da avukat masrafını bile bana ödetip gitme peşinde olan bi Adam hayatımı mahvetti çok üzülüyorum kafama çok takıyorum bu konuları evlenip ayrılan kadınlar için hayat çok zor çalışıyorum iyi bi işim de var ama özgüvenim yerle bir hayallerim yıkıldı çok üzülüyorum bayandır ayrı yaşıyoruz ama mutsuzum çok Nasıl geçecek ağzı olanda konuşuyor ne yapmalıyım kızlar

Zamanla geçecek. Evet çok klasik ama sana ne diyelim malesef öyle. Çivi çiviyi söker demek istemiyorum bence evlenip boşanmış bir kadın için geçerli ve doğru bi yaklaşım olmaz.

Kendinize zaman ayırın, onu, mutlu mutsuz anlarınızı filan düşünmek yerine oyalanın böyle sevdiğiniz şeyler yapın puzzle gibi. Çok çalışın çok okuyun çok izleyin az düşünün.. En azındna onu. Ve asla muhatap olmayın artık

H
Zamanla geçecek. Evet çok klasik ama sana ne diyelim malesef öyle. Çivi çiviyi söker demek istemiyorum bence evlenip boşanmış bir kadın için geçerli ve doğru bi yaklaşım olmaz.

Kendinize zaman ayırın, onu, mutlu mutsuz anlarınızı filan düşünmek yerine oyalanın böyle sevdiğiniz şeyler yapın puzzle gibi. Çok çalışın çok okuyun çok izleyin az düşünün.. En azındna onu. Ve asla muhatap olmayın artık
enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmeden önce çok iyimserdim evlilik çok güzel birşey insanın sevdiğiyle olması dedim hep ama umduğum gibi olmadı çok mutsuzum

H

enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmeden

Ağzı olanın ağzına s.çmakla işe başla,gerisi çok kolay.
Öz güvenini yerine getirir.
Sonra da böyle adamları zaten gözünden tanır daha güzel seçersin karşına çıkanları.
Rabbim huzur ve kolaylık versin.

Ağzı olanın ağzına s.çmakla işe başla,gerisi çok kolay.
Öz güvenini yerine getirir.
Sonra da böyle adamları zaten gözünden tanır daha güzel seçersin karşına çıkanları.
Rabbim huzur ve kolaylık versin.[/QUOTE. Kolay sevemiyorum bunları hak etmedim üzgünüm Adam baştan dünya iyisiydi evlenene kadar tanıyamıyorum ben artık bundan sonra evlilikten korkuyorum erkeklerden nefret ediyorum onun yüZünden

Benim eşim de evlenmeden önce dünya iyisiydi.
İlk aylarda bi bocaladı,beni de kendini de dünyadan soğuttu.1 yılımız rezil kavga geçti.
Sonra ben dedim ki ,kızım sen bu değilsin işe onun çarkına tükürmekle başla,yaptım.
Sonra benimki eski halinden daha iyi oldu korkudan :KK70:
Kendimi bildim bileli diktim onun karşısında niye eğileyim.
Canı istemeyen defolur gider.
Kimseden de tiksinemem.
Bir kurbağayı öptüm prens olmadı diye,hepsi kurbağa olacak değil ya.
Senin suçun ne.Zamanla her şey düzelir.
O üzülsün sen değil.

Boşanmanın iyi tarafları da vardır diye düşünüyorum...millet bı takmış yok dul olacan yok yalnız kalacan ....şu halinden daha mı kotu....sanırım bizim evlilihimizde de sona geliniyor

Benim eşim de evlenmeden önce dünya iyisiydi.
İlk aylarda bi bocaladı,beni de kendini de dünyadan soğuttu.1 yılımız rezil kavga geçti.
Sonra ben dedim ki ,kızım sen bu değilsin işe onun çarkına tükürmekle başla,yaptım.
Sonra benimki eski halinden daha iyi oldu korkudan :KK70:
Kendimi bildim bileli diktim onun karşısında niye eğileyim.
Canı istemeyen defolur gider.
Benimki gitti babası bırak dedi bıraktı ve gitti zaten gidecek gibiydi ilk günden altınları alıp ailesine verdi sabrettim borçları bana ödettirdi sabrettim en sonunda ayrılmak isediğini söyledi gitti keşke hiç sevmeseydim onu

Ben de senin geçmiş olduğun yollardan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki insanları susturman mümkün değil. yanlış ata oynadığın için kendine kızıyorsun bir taraftan. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun. Öyle de tabiki. Ama her şey insanlar için ve sen bunları yaşayan ne ilk ne son kişisin. Bütün erkekler tabiki öyle değil ama adımlarını bundan sonra daha dikkatli atman gerekecek belki. sabırlı olmaya çalışmakla başla işe. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul mesela. Bir de enerji emici insanlardan uzak dur. Bir süre sonra onların da gündemi değişecek emin ol. Sorup durmayacaklar bir süre sonra. Yalnız değilsin. Kendini hiçbir şey için suçlama. Kader bazılarımız için böyle yazılmış buna sabır göstermek gerekiyor.

Ben de senin geçmiş olduğun yollardan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki insanları susturman mümkün değil. yanlış ata oynadığın için kendine kızıyorsun bir taraftan. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun. Öyle de tabiki. Ama her şey insanlar için ve sen bunları yaşayan ne ilk ne son kişisin. Bütün erkekler tabiki öyle değil ama adımlarını bundan sonra daha dikkatli atman gerekecek belki. sabırlı olmaya çalışmakla başla işe. Kafanı dağıtacak bir şeyler bul mesela. Bir de enerji emici insanlardan uzak dur. Bir süre sonra onların da gündemi değişecek emin ol. Sorup durmayacaklar bir süre sonra. Yalnız değilsin. Kendini hiçbir şey için suçlama. Kader bazılarımız için böyle yazılmış buna sabır göstermek gerekiyor.
Çalışıyorum Zaten iyi bi mesleğim var ama beni Mutlu etmiyo ve kimseyi hayatımda istemiyorum erkeklere güven yok eşimden anladım dileğim eşimle çocuğumla Mutlu bi hayattı olmadı

Bende ayni durumdayim.suan hep guzel gunler ve sacimi oksayip kokumu icine cekmesi aklima geliyor.
Eminim gececek bu bir surec ve bizim dimdik ayakta durmamiz lazim.onlar bizi kaybetti mutlu olabileceklerini hic sanmiyorum. umarim bi gun kafalarini duvarlara vurduklari gunleride goruruz.
Allah yar ve yardimcin olsun...

Çalışıyorum Zaten iyi bi mesleğim var ama beni Mutlu etmiyo ve kimseyi hayatımda istemiyorum erkeklere güven yok eşimden anladım dileğim eşimle çocuğumla Mutlu bi hayattı olmadı

Emin ol boşanmış kadınların çoğu bu hayal gerçekleşmediği için üzgün şu anda. Ama şöyle bir durum var belki bunu daha doğru bir kişiyle gerçekleştireceksin böyle düşün. Ben ayrılalı üç yıl oldu. henüz doğru kişiyi bulamadım ama umutsuz da değilim. Eğer olmazsa da sağlık olsun mesleğimiz var en azından. Yer içer gezeriz. Keyif almaya çalışırız biz de. Bu dünyayı güzel kılan tek şey aile olmak değil ki mutsuz olan pek çok aile var bu ülkede. böylesi daha hayırlı diye düşünmek lazım. Kendini suçlama ve kendine güven. Üzerinden Zaman geçsin biraz sen de daha iyi hissedeceksin.

H

enüz ayrılmadık resmi olarak yeni birini düşünecek halim yok erkeklerin hepsi sadakatsiz yalan söyleyen arkamdan ailesiyle iş çeviren kadın parası yiyen insanlar olarak görüyorum artık evlenmeden önce çok iyimserdim evlilik çok güzel birşey insanın sevdiğiyle olması dedim hep ama umduğum gibi olmadı çok mutsuzum

Çok umutsuzsunuz önce bunu aşın, doğru insanı bulucaksınız ileride, şuan sadece yaralarınızı sarın. Bir sürü şey yazdım size önceki yorumumda hiç birini dikkate almadan cevaplamışsınız, biraz kendi yaralarınızı sarın dünyanın sonu değil. İlk yada son defa da sizim başınıza gelmedi bu. Farkına varın daha neler neler yaşayanlar var. Hayata tutunun biraz mız mız olmaz böyle

Benimki gitti babası bırak dedi bıraktı ve gitti zaten gidecek gibiydi ilk günden altınları alıp ailesine verdi sabrettim borçları bana ödettirdi sabrettim en sonunda ayrılmak isediğini söyledi gitti keşke hiç sevmeseydim onu
Ama geçmişe saplanıp kalırsan ileriye bakamazsın tatlım.
Hepimizin kendine kızdığı noktalar var.
Keşkeleri bir kenara bırak artık.
Sevmişsin.Kavun olsaydı koklayıp da alırdın.Aile olmanın bilincine varamamış.
Bu sana ders olur önüne bakarsan hiçbir şey için geç değildir hayatta.
110 yaşında olduğunu sanmıyorum çünkü.
Kendini sev.Değerlisin.
Ve önünde kötülüklerden arınmış temiz bir hayat seni bekliyor.
Gelecek için plan yap.

Bunların hepsini biliyorum ve değmeyen biri için üzüldüğüm için kendimden nefret ediyorum baya bi Zaman geçmesine rağmen mutsuz olmamın mantığını ben de anlamadım başkası benim gibi olsa deli misin üzülme derdim ama insan kendine söz geçiremiyor benim gibi aynı sorunu yaşayan insanlar daha iyi anlayabilir beni

Çarkına Nasıl tükürülüyor Ben yapamadım demek ki

Back
X