Eş tarafı ile evler arası mesafe?

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.010
278
Herkese iyi akşamlar

Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.

Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?

Bizim aramız 10 dk araba ile .
Ayrı mahallelerdeyiz ayda 1 ben ona giderim o bana gelir . En güzeli farklı şehirde oldu mu kalma falan oluyo ..
ama ilişki iyi kurman lazım zırt pırt gitme gelme olmasın

Öyle evet haklısımız. Müsait misiniz sorusunu aradan çekmemek lazım. Kendi annem, babam da olsa böyle isterim. Gelip kalma durumu yaşadınız mı hiç?

Öyle evet haklısımız. Müsait misiniz sorusunu aradan çekmemek lazım. Kendi annem, babam da olsa böyle isterim. Gelip kalma durumu yaşadınız mı hiç?
Hiç yaşamadım .
6.5 yıldır evliyim .
Bir ekre bile söz konusu olmadı . Arada kaynım gelir ama ben çağırıyorum oyun falan oynuyoruz geç vakitte göndermiyorum :))

En güzeli baska semt.ben asla annemlede kaynanamlada yakin oturmak istemem tutmadimda.mesafe candir.ikisinede arabayla yarim saat mesafede oturuyorum cok memnunum.

Araba var mı peki herkeste? Hiç kaldınız mı birbirinizde yatılı? Bizim akrabalar sürekli gelip kaldığı için bu konuda biraz hassasım :)

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Gelip kalıyorlar mı gece? Bizim akrabalar başka ilçeden gelince 3 gün kalıyor mesela...
Araba olduğu için bilemedin 1 saatlik mesafe oluyor, eşimin ailesi önemli bişey olmadıkça kalmaz, fakat bir huyları var gece 12 1 olmadanda pek kalkmazlar, kendi ailem şehir dışında, ben başka şehire evlendim, ben aynı mahalleden falan düşünmedim hiç...

Herkese iyi akşamlar

Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.

Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?
Valla kv mantıklı düşünmüş eşiniz de mantıklı düşünmüş . Ben evi nerede tutarsanız tutun bu konuyla ilgili sorun yasayacaginizi sanmıyorum çünkü eşiniz de kv de genel durumun nasıl olması gerektiğiniyle ilgili bilgi sahibi ama bana soracak olursanız evinize gelen gidenden haberi olmayacak mesafede olsun yani aynı sokak falan olmasın kv hangi mahallenin muhtarına bağlıysa siz o mahalle muhtarına bağlı olmayın.

Gayet güzel düşünmüşsünüz,uzak olsun diye ayrı şehre taşınınca dediğiniz gibi gelip kalma durumu çok olur.Hayırlı olsun evliliğiniz,çok mutlu olur.

Onemli olan aradaki iliski. Ayni sehirde olduktan sonra yuzgoz insan yatili bile kalir. Evlenip, haftada 3 gun annesinde kalan birini taniyorum. Kiz da razi oluyordu bu duruma.

Mesafeyi samimiyeti dozunda tuttuktan sonra yakinlik uzaklik onemli degil. Hatta yakin olursa daha bile iyi.

Araba olduğu için bilemedin 1 saatlik mesafe oluyor, eşimin ailesi önemli bişey olmadıkça kalmaz, fakat bir huyları var gece 12 1 olmadanda pek kalkmazlar, kendi ailem şehir dışında, ben başka şehire evlendim, ben aynı mahalleden falan düşünmedim hiç...

Benim durumum da sizin gibi.

Öyle mi diyorsunuz ya. Ben de diyordum ki yürüme mesafesi olsun atıyorum 15 dk. Araba olmasa da herkes evine dönebilsin.

Siz hep yatılı düşünmüşsünüz de yarın çocuğunuz olur Kv kp kalkıp gelir ayy özledik diye

Her an gelinebilir olmayın

Yine çocuğu alalım bize götürelim denilemesin bence

Valla kv mantıklı düşünmüş eşiniz de mantıklı düşünmüş . Ben evi nerede tutarsanız tutun bu konuyla ilgili sorun yasayacaginizi sanmıyorum çünkü eşiniz de kv de genel durumun nasıl olması gerektiğiniyle ilgili bilgi sahibi ama bana soracak olursanız evinize gelen gidenden haberi olmayacak mesafede olsun yani aynı sokak falan olmasın kv hangi mahallenin muhtarına bağlıysa siz o mahalle muhtarına bağlı olmayın.

Evet doğru diyorsunuz. Kayınvalidem, kendi kayınvalidesinden hamilekte bile şiddet görmüş. Ondan hiç istemiyor rahatsız etmek. Ben de seviyeli, saygılı gitsin istiyorum iletişimimiz.

Bu verdiğiniz öneri de iyiymiş. Araştırayım. Teşekkür ederim.

Back
X