- 22 Mayıs 2019
- 697
- 337
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Belki memelerimi yaptırsam sorun çözülür mü dicek dur biMune konu yanlış yere açılmış.
Silemezsiniz ama konunuzu doğru yere taşıyacaklardır.Yanlış yere açtım nasıl silebilirim acaba
Bence sen memelerinden memnun değilsin ve bu özgüven kaybı yaşattırıyor sana yaptırmalısın neden olmasın kocan için olmasa bile sen mutlu olacaksın özgüvenin gelecek özgüvenli kadınlar her zaman ilgi çekicidir unutmaMerhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Senin gibi düşünen bi üye daha vardı adını hatırlayamadım şimdi göğüslerini yaptırdığı halde kocası arzulamıyor isteksizdi senin sorunun kocanda sende deyil seni seven bedenini de sever onda isteksizlik var diye kendinde kusur arıyorsun bence eşini ikna edip terapi ve ya bi doktora gidinMerhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Göğüslerle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ha sen istiyorsan yaptırmak yaptır ama eşin değişmez. Libidolu adama göğüs popo farketmez. Karşınıza alıp konuşun gerekirse terapiste gidin eğer düzeltmek için cabalamiyorsada ya böyle bile bile devam edin yada boşanın.Merhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Göğüsle alakasi yok gibi görünüyo, kendiniz icin yaptiracak saniz yaptirinMerhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah hepimizin güzel ve mutlu bir hayatı olurBence sen memelerinden memnun değilsin ve bu özgüven kaybı yaşattırıyor sana yaptırmalısın neden olmasın kocan için olmasa bile sen mutlu olacaksın özgüvenin gelecek özgüvenli kadınlar her zaman ilgi çekicidir unutmainşallah güzel ve mutlu bir hayatın olur
Eşim zaten yaptırmamı istemiyo.Bu şekilde de seviyo ama sevilmek ve arzulanmak farklı şeyler.Cilveli olmamı istediğini söyledi.Onun için gecelikler gitmemi falan istiyo.Malesef ne kadar istesem de yakışmıyo giydiğim şeyler.Acaba yaptırsam özgüvenim artacağı için daha mı güzel olur herşey diye düşünüyorumKonununun memelerle alakalı olmadığına adım kadar eminim. Sen kendini köyü hissediyorsan evet yaptır ama kocanı sana çekmek için bıçak altına yatma.
Memelerde sorun yok. Eşiniz sizi arzulamıyor büyük ihtimalle, maalesef.Merhabalar.Konuyu yanlış yere açmışım silmeye çalıştım olmadı.Yeterince arzulandığımı hissedemiyorum eşim tarafından.Bu durum beni çok üzüyor malesef.Tek sorun gögüslerimin küçük olması mı bilmiyorum.Sevdiğinden eminim .2 yıl önce severek evlendik.Beğenildiğini , arzulandığını hissetmek bir kadın için çok önemli duygular gerçekten.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bu durum beni çok yıpratıyor sürekli içime atıyorum bazı şeyleri.Estetik yaptırmak istiyorum öncelikle kendim için.Dolgun gögüslü kadınlar daha mı çok arzulanıyor ya da kendime mi çekemiyorum onu.Kafam çok karışık benzer şeyler yaşayan ya da önerisi olan var mı.Teşekkür ederim.
Hem yeni evliyiz hem de iki hafta hiç yakınlaşamadık aile evlerinde olduğumuz için .Evimize geldiğimizde ön sevişme bile olmadan kısaca olup bitti.Kendime çekemiyorum galiba diye düşünüyorum.İş güç yoğunluk nedeniyle mi acaba diyorum bazen.Dolgun memelerim olsaydı daha mı farklı olurdu bilmiyorumSorun memelerinde değil emin ol. Adam isteksiz.
Hem yeni evliyiz hem de iki hafta hiç yakınlaşamadık aile evlerinde olduğumuz için .Evimize geldiğimizde ön sevişme bile olmadan kısaca olup bitti.Kendime çekemiyorum galiba diye düşünüyorum.İş güç yoğunluk nedeniyle mi acaba diyorum bazen.Dolgun memelerim olsaydı daha mı farklı olurdu bilmiyorum
İkimiz de devlet memuruyuz .Ev işlerinde yardımcı anlayışlı bir eş.Başka bir sorunumuz yok şükür.Sadece ihtiyaç olunca birlikte olunuyor gibi hissediyorum.Sarılırız sürekli temas halindeyiz.Ya bu durum benim öz güvenimi düşürdüğünden yada arzulamıyor çözemedim.Memelerde sorun yok. Eşiniz sizi arzulamıyor büyük ihtimalle, maalesef.
"Sevdiğinden eminim" demişsiniz ama, nasıl gösteriyor sevgisini mesela?
Öyle hissediyorsanız, gerçekten öyledir zaten. Kadınların bu konulardaki kendi sezgilerine hep güvenmeleri lazım.Sadece ihtiyaç olunca birlikte olunuyor gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?