720 gün olması gerekiyor diye biliyorum360 gün olması gerekiyor yatan sigorta
Bir tanıdığım eşinin fırın üzerinden sigortasını gösterip tayin aldı. İki yıl içinde 365 gün sigorta göstermek de yeterliArkadaşlar eşim kadrolu memur tarım bakanlığında. Başka bir şehirde benim sigortam yatsa tayin isteyebiliriz bunu biliyoruz ama şartları nedir? 360 gün olması gerekiyor yatan sigorta evet ama birde şöyle duyum aldık. Sigortanın olduğu yer önemli mi? Basit bir esnaf olabilir mi? Yoksa kurumsal bir yer mi olmalı? Örneğin markalaşmis bir mobilyacı. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Eşiniz tayin döneminde neden isteyemiyor? Çakılı kadroda mıArkadaşlar eşim kadrolu memur tarım bakanlığında. Başka bir şehirde benim sigortam yatsa tayin isteyebiliriz bunu biliyoruz ama şartları nedir? 360 gün olması gerekiyor yatan sigorta evet ama birde şöyle duyum aldık. Sigortanın olduğu yer önemli mi? Basit bir esnaf olabilir mi? Yoksa kurumsal bir yer mi olmalı? Örneğin markalaşmis bir mobilyacı. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Eşiniz tayin döneminde neden isteyemiyor? Çakılı kadroda mı
3+1 ile mi atandı acaba dedim bendeÇakılı kadrolar mazeret tayini de isteyemiyor.
Eşinizin toplamda 2 yıl sigortası son 2 yıl içinde de toplam 360 gün sigortası olması lazım. Markalaşmış mobilyaya gerek yok istediğiniz her yerde sigortalı çalışan olması yeterliArkadaşlar eşim kadrolu memur tarım bakanlığında. Başka bir şehirde benim sigortam yatsa tayin isteyebiliriz bunu biliyoruz ama şartları nedir? 360 gün olması gerekiyor yatan sigorta evet ama birde şöyle duyum aldık. Sigortanın olduğu yer önemli mi? Basit bir esnaf olabilir mi? Yoksa kurumsal bir yer mi olmalı? Örneğin markalaşmis bir mobilyacı. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Gitmek istediğimiz yerde kadro acilmiyorEşiniz tayin döneminde neden isteyemiyor? Çakılı kadroda mı
Normal vır fırın miydi yoksa zincir bir yer miBir tanıdığım eşinin fırın üzerinden sigortasını gösterip tayin aldı. İki yıl içinde 365 gün sigorta göstermek de yeterli
Bu değişmiş galiba son iki yılda 360 gün isteniyor720 gün olması gerekiyor diye biliyorum
Kurumsal şirket olması lazım, o şirketin bulunduğunuz yerde şubesi olmaması lazım ve yanılmıyorsam 6 ay ya da bir yıl süreyle ssk'sı olması lazım.Arkadaşlar eşim kadrolu memur tarım bakanlığında. Başka bir şehirde benim sigortam yatsa tayin isteyebiliriz bunu biliyoruz ama şartları nedir? 360 gün olması gerekiyor yatan sigorta evet ama birde şöyle duyum aldık. Sigortanın olduğu yer önemli mi? Basit bir esnaf olabilir mi? Yoksa kurumsal bir yer mi olmalı? Örneğin markalaşmis bir mobilyacı. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
En son baktığımda 720 yazıyordu da değiştiyse iyi tabii.Bu değişmiş galiba son iki yılda 360 gün isteniyor
Kurumsal bi yer değilse çok zor, yani o il dışında çalışamayacağınız bi yer olması gerekGitmek istediğimiz yerde kadro acilmiyor
Çalışmayacagim demedim. Ona gore iş bulacağım. Sonuçta işimi görmeyecek bir yerde neden calisayimAyrıca sahte sigortanin cezası var. Gidip calismayacaksaniz burda açık ediyorsunuz.
Evet bende bu şekilde öğrendim. Bu biçimde bir yer bulmak daha zorKurumsal şirket olması lazım, o şirketin bulunduğunuz yerde şubesi olmaması lazım ve yanılmıyorsam 6 ay ya da bir yıl süreyle ssk'sı olması lazım.
Hile hurda diye bir şey dedim mi? İşimi görecek şekilde çalışacağım. Neden yargılıyorsunuz neden bilmeden yorum yapıyorsunuz? İstesem her an her yerde çalışabilirim ama benim isteğimi görecek bir yer arıyorum ve şartlar inanın yonetmelikteki kadar net değil ve cevaplar herkeste değişkenlik gösteriyor. Nasıl bir milletiz ki bilmeden cat cat cevap veriyoruz.Atama yönetmeliğini okuyabilirsiniz. Hile hurda yerine iller arası atama dönemlerinde tercih yapabilirsiniz.
O zaman işin erbabına soracaksınız.Hile hurda diye bir şey dedim mi? İşimi görecek şekilde çalışacağım. Neden yargılıyorsunuz neden bilmeden yorum yapıyorsunuz? İstesem her an her yerde çalışabilirim ama benim isteğimi görecek bir yer arıyorum ve şartlar inanın yonetmelikteki kadar net değil ve cevaplar herkeste değişkenlik gösteriyor. Nasıl bir milletiz ki bilmeden cat cat cevap veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?