Keşke dediğin gibi yapabilsem , keşke arınabilsem ben de çok rahatsızım bu durumdan , çaresizlik , bu şehri de hiç sevmiyorum ama kv giller burda olmasaydı bi nebze daha çekilebilirdi bura eşimin yanı diye...Dogdugun degil,doydugun yer demisler.takma bu kadar kv gilleri onlar omrumuzun sonuna dek olacaklar.iyi gecinmeye tahammulsuzluklerinden arinmaya bak.kendini sagligini dusun stres yapma.esinide asla yalniz birakma erkek milleti yalniz birakilmaya gelmez.
Eşim çok kararlı olsa ben zaten bu kadar düşünmezdim , en büyük sorunum eşimin çaresizlikten dolayı tayinini al demiş olması , ben ses etmesem burda yaşamaya devam ederiz ama ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz çok hUUrsuuzm ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya dayanacak gücüm de yok ...Kv yle arayi duzeltsem mi demissin oyle bir umut varsa duzelt tabi ama o kadar kriz gecirtecek sikinti yasadiysaniz yine olur sikintilar gibi geldi.esin de gitmek istiyirsa gidin ankaraya .esin de oraya gider gelir belki zamanla ankarada da buro acar rahat edersiniz.
Aslında bu da çaresizlikten bi çıkar peşine düşmüş olmak benim için , akşam yemeklerine baEn gideriz iş çıkışı orda yemiş oluruz en azından diyordu eşim benim o kadarına bile tahammülüm yokken çocuğumu nasıl bırakırım onu da bilmiyorum aslında , gerçi olmayan çocuğu nereye bırakıyorsam ?? Ben mesafe koydum zaten ama o kadının iyilik meleği rollleri takılıp da oğlunu kışkırtmasına gücüm yetmiyor illaki evimizde huzursuzluk kaçınılmaz oluyor aynı ilde olunca oraya gitmemek büyük sorunlar a sebep oluyor , bunların kültürü böyle , çok zorlanıyorumKayinvalideni hiç haz etmiyorsun..öyle ki sehiri bile değiştirmek istiyorsun.. ama çocuk olunca bakarlar diyorsun, ben anlamadım nasil böyle dusunebiliyorsun.. esinle kal, biraz kendine çeki düzen ver toparlan, ve gorusmek istemedigin herkese mesafe koy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?