- 13 Eylül 2024
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi pinkhimalaya
Sizce sadece höthöt dille mi olur? Eşimle bu konuda ayrı düşüyoruz. Yalan yok bu zamana kadar ne istediysem olmuştur sağolsun eşim hep arkamdadır ama eşim ailesine kibar olmayı seviyor “anne babaya saygı ile büyüdüm ama ben sorun yaşamadan sınır çizmeyi bilirim, işleri büyütmem seni de üzdürtmem” diyor. Ben de taktım illa diyorum ki hiç mi saygısızlık etmezsin, hiç mi sert sınır çekmezsin?
En son eşim de dedi ki “ben işleri daha sakin ve kibar halletmeyi seviyorum tercih ettiğim yöntem bu değil, zorunda kalırsam sertte korurum ama saygısızlık ederek değil, bırak ben çözerim bişeyleri olmamış şeyler hakkında kavga etmeye gerek yok”
Kızlar sizce kim haklı? Erkek dediğin biraz daha sert ve güçlü olmalı gibi düşünüyorum hep.
En son eşim de dedi ki “ben işleri daha sakin ve kibar halletmeyi seviyorum tercih ettiğim yöntem bu değil, zorunda kalırsam sertte korurum ama saygısızlık ederek değil, bırak ben çözerim bişeyleri olmamış şeyler hakkında kavga etmeye gerek yok”
Kızlar sizce kim haklı? Erkek dediğin biraz daha sert ve güçlü olmalı gibi düşünüyorum hep.