Esnaf... Ben de nöbet usulü çalışıyorum ayda 8 gün falan çalışıyorum.. O 8 gün dükkanı açmaz diye düşündük, olmazsa kreş bakacağız..eşiniz çalışmıyo mu nasil o bakacak çocuğa ben onu anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esnaf... Ben de nöbet usulü çalışıyorum ayda 8 gün falan çalışıyorum.. O 8 gün dükkanı açmaz diye düşündük, olmazsa kreş bakacağız..eşiniz çalışmıyo mu nasil o bakacak çocuğa ben onu anlamadım
Anneniz hem çocuğunuzu dusuruyor hemde üste mi çıkıyor k bakmayın ama eşiniz ne yapsa haklı.Slm kızlar... 4 yıllık evliyim başta ailem evliliğime onay vermediği için eşim aileme bilendi başta memur değil diye ailem istemedi eşim de bunun kinini yıllardır güdüyor,birebir yaşadıkları bi durum yoktu bu seneye kadar bizim bi tartışmamız aileme de yansıdı olaylar iyice koptu falan en son gelinen nokta da ise oğluma annem bakıyor bu arada niye kreşe vermedin diyecekler için ailemin maddi durumu iyi değil kreşe vereceğim parayı aileme veririm diye düşündüğüm için ailem bakıyordu. En son oğlum düşmüş yüzü yara içindeydi eşim de söylendi çok düşkündür oğluna annem de utanmadan bi de söyleniyor musun dedi eşim de teyze sen bakma artık dedi... Neyse biz eve geçtik olay büyümesin diye ben eşimi ikna ettim ve oğlumu tekrar götürdüm anneme bakması için, annem bakmıyorum dedi çocukla sokak ortasında kalakaldım eşimi aradım işe yetişmem lazım, ailemin böyle bizi kapıda bırakması eşimi aşırı sinirlendirdi bir daha yüzlerini görmeyecekler diyor.. Benim nasıl davranmam lazım şu durumda.. Aralarında kalmaktan yıldım usandım..
Esnaf... Ben de nöbet usulü çalışıyorum ayda 8 gün falan çalışıyorum.. O 8 gün dükkanı açmaz diye düşündük, olmazsa kreş bakacağız..
İşte ben bakıyorum sen bi de söyleniyor musun dedi.. Evet teyze diyor.... Dediğim gibi anne oğul durumları yok..
İşte ben de en azından o gün alsaydı da eşimi konuşturmasaydı diye düşündüm... Ayda 7,8 gün bakıyor 600 lira veriyordum..aneniz de hatalı eşiniz de
anneniz tamam alıyorum ama en faza şu kadar zaman bir an önce çaresine bak diip çocuğu o gün almalıydı
ortada bırakması hoş olmamış
eşinize bide söyleniyor musun demesi de hoş olmamış
annenize kaç para ödüyorsunuz sorması ayıp?
Eşiniz zaten annenizin bakmasını istemiyor demek ki. Babası olarak onun da fikri önemli. Yerinizde olsam çocuğumu kreşe gönderirdim. Bir de eşinizin öfkesini anlıyorum ya. Kötü insan olur, eli ekmek tutmuyordur filan, o zaman istemezler, anlaşılır da. Bir insanı memur değil diye etiketlemek saygısızlık. Peki 4 yılda hiç mi bir muhabbet geliştirmediler, önyargılarını kıramadılar birbirlerine karşı? Sanki herkes patlamaya yer arıyor gibi... Anneniz de çok fevri. Böyle çıkışlar yapmak yerine, üzüntüsünü dile getirseydi, şöyle düştü diye anlatsaydı olaylar böyle alevlenmezdi herhalde. Kreş iyidir, iyi.Bu arada bi ihmal söz konusu değil her çocukta olabilecek bi şey ama eşim zaten tavırlı olduğu için çocuğu o halde görünce söylendi bakamıyor edemiyor falan diye
Hayır gittikçe daha kötü oldu... Bu durum bizi de etkiledi çok sorunlar yaşadık evlilikte ayrılık noktasına geldik aileme yansıdı daha da bilendiler birbirlerine..Eşiniz zaten annenizin bakmasını istemiyor demek ki. Babası olarak onun da fikri önemli. Yerinizde olsam çocuğumu kreşe gönderirdim. Bir de eşinizin öfkesini anlıyorum ya. Kötü insan olur, eli ekmek tutmuyordur filan, o zaman istemezler, anlaşılır da. Bir insanı memur değil diye etiketlemek saygısızlık. Peki 4 yılda hiç mi bir muhabbet geliştirmediler, önyargılarını kıramadılar birbirlerine karşı? Sanki herkes patlamaya yer arıyor gibi... Anneniz de çok fevri. Böyle çıkışlar yapmak yerine, üzüntüsünü dile getirseydi, şöyle düştü diye anlatsaydı olaylar böyle alevlenmezdi herhalde. Kreş iyidir, iyi.
Siz okuduğunuzu anlıyor musunuz... Ben mecbur bakacak diye bi beyanda bulunmuş muyum... Kreşe verdim aldım.. Annem bana ver parayı ben bakarım dedi... Şimdi anladınız mı..İşi bırakın kendiniz bakın. Anneanne babaanne mecbur değil bakmaya.
İşte ben de en azından o gün alsaydı da eşimi konuşturmasaydı diye düşündüm... Ayda 7,8 gün bakıyor 600 lira veriyordum..
Yalnız eş parasıyla değil, benim paramla bakılıyor. Ailem de bunu çok net biliyor.Artık olan olmuş ama şu saatten sonra eş ve anneyi bir araya getirmeyin derim.
Hele ki damadın mesleğini beğenmeyip de onun parasıyla çocuk bakmak daha da vahim.
Maalesef eş haklı.