- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Bazı durumlar oldu şöyle ki eşim mesleği gereği bayramda seyranda arayamiyor beni bile arayamadigi oluyor başlarda biraz bozuldular ama hem ben anlattım hem de çok zaman oldu gördüler . O yüzden sorun etmiyolar.Merhaba Hanimlar,
Konuyu dogru yere acmadim sanirim ama uyan bir baslikta bulamadim.
Size bisey sormak istiyorum.. Evlendiginizde Esinizi Ailenize karsi hep iyi göstermeye calistiniz mi yada bir davranisindan Annem Babam simdi Esim hakkinda ne düsünür diye kendinizi yediniz mi ? Bunu dert ettiniz mi hic kendinize kisacasi
Ben genelde ailemden birsey saklayamam ama mesela esimle evlendigimizden beri cok tartistik aileme yansitmadim ama mesela genelde esimin ailesinden yana cani sıkan konular varsa onlari anlattim cozum bulamadigim icin esimi kotu bilsinler istemiyorum.biz kavgada etsek barisiyoruz o konuyu unutuyoruz ama annemler bilse unutmazlar cozuldugune inanmzlar. Ama esimle aramda hep var olan bi sorun olsa dayak icki kumar yada yalan vb artik basa cikamadigim bunu her iki aileyede soylerim bu duzelecek birsey degilMerhaba Hanimlar,
Size bisey sormak istiyorum.. Evlendiginizde Esinizi Ailenize karsi hep iyi göstermeye calistiniz mi yada bir davranisindan Annem Babam simdi Esim hakkinda ne düsünür diye kendinizi yediniz mi ? Bunu dert ettiniz mi hic kendinize kisacasi
Size denk olmayan bir adamla evlendiyseniz böyle hissetmeniz normalMerhaba Hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?