• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve kredi kartı meselesi

Zeyhann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2018
310
979
103
31
Selamlar herkese sizlere birşey danışmak istiyorum
Eşimle aramız nane limon oldu
K.kartı harcamam çok gelmiş diye söylendi ilk kez onu öyle gördüm dolmuş resmen öyle hissettim
Cocuklarıma harcıyorum bunuda çok iyi bilir
Takviyeler oyuncaklar pahalı ne yapabilirim ayrıca oğlumu göz muayne ve gözlük için götürmüştük hepsinin taksidi benim kartta sırf çok ödeme yapmayalım diye benim karttan çektirdim taksit olsunda adama fazla yük olmasın diye Onları düşünmüyo hiç ödenmesi gelen para 18 bin bu ay içinde 11 tane taksit var 😳 gıda harcamasınında bi kısmı bu ücretin içinde
Hayat pahalı ne yapayım ..
senelerce çalışmışım evini arabasını almaya destek olan ben yatırım yapsın diye kendimi sıktım yaptı 2-3 aydır mesaimiz yok çok harcıyosun ne oluyo sana diye kızıyo eksi hesaba düşmüyoruz bu arada sadce birikim az yapılmış oluyo ona sitemleniyo surat asık kaç gündür bi sinir afra tafralar hayret içindeyim onu böyle gördükçe
Hiç verdiği tepkiler değildir inanın çok üzüldüm ve gerildim cocuklarım var diye işide bırakmak zorunda kaldım bakanım yok . Kafam çok dolu şuan sinirimi atamıyorum hanımlar
Ev içinde didinen benim .. kendime öyle kuafördü cafeydi partiydi öyle masraflarım hiçbir zamanda olmaz bunuda bildiği halde böyle yapması beni üzdü
Tek kart harcıycakmışız artık onun kartından alınması gerekenler alıncakmış
Evin bütün market alışverişi yıllardır bendedir kendisi para yönetiminide bilmez şimdi ona bıraksam ben markete ayda 10 harcıycaksam o 15-20 harcar öyle bilmez hesabını
Bi tarafımda diyorki kartını kır at bütün evin gider gelir kalan hepsi ona kalsın sen umursama ..
bi görsün bakalım …neler oluyo
Siz böyle bir tepki alsamız eşinizden ne yapardınız kafam çok dolu .

Selamlar herkese sizlere birşey danışmak istiyorum
Eşimle aramız nane limon oldu
K.kartı harcamam çok gelmiş diye söylendi ilk kez onu öyle gördüm dolmuş resmen öyle hissettim
Cocuklarıma harcıyorum bunuda çok iyi bilir
Takviyeler oyuncaklar pahalı ne yapabilirim ayrıca oğlumu göz muayne ve gözlük için götürmüştük hepsinin taksidi benim kartta sırf çok ödeme yapmayalım diye benim karttan çektirdim taksit olsunda adama fazla yük olmasın diye Onları düşünmüyo hiç ödenmesi gelen para 18 bin bu ay içinde 11 tane taksit var 😳 gıda harcamasınında bi kısmı bu ücretin içinde
Hayat pahalı ne yapayım ..
senelerce çalışmışım evini arabasını almaya destek olan ben yatırım yapsın diye kendimi sıktım yaptı 2-3 aydır mesaimiz yok çok harcıyosun ne oluyo sana diye kızıyo eksi hesaba düşmüyoruz bu arada sadce birikim az yapılmış oluyo ona sitemleniyo surat asık kaç gündür bi sinir afra tafralar hayret içindeyim onu böyle gördükçe
Hiç verdiği tepkiler değildir inanın çok üzüldüm ve gerildim cocuklarım var diye işide bırakmak zorunda kaldım bakanım yok . Kafam çok dolu şuan sinirimi atamıyorum hanımlar
Ev içinde didinen benim .. kendime öyle kuafördü cafeydi partiydi öyle masraflarım hiçbir zamanda olmaz bunuda bildiği halde böyle yapması beni üzdü
Tek kart harcıycakmışız artık onun kartından alınması gerekenler alıncakmış
Evin bütün market alışverişi yıllardır bendedir kendisi para yönetiminide bilmez şimdi ona bıraksam ben markete ayda 10 harcıycaksam o 15-20 harcar öyle bilmez hesabını
Bi tarafımda diyorki kartını kır at bütün evin gider gelir kalan hepsi ona kalsın sen umursama ..
bi görsün bakalım …neler oluyo
Siz böyle bir tepki alsamız eşinizden ne yapardınız kafam çok dolu .
Bırak yapsın bakalım nasıl yapıyormuş, görsün ne geldiğini kartın.

Bırak yapsın bakalım nasıl yapıyormuş, görsün ne geldiğini kartın.
Salak adam tek kart olunca meblağ azalacak sanıyor. Konu sahibi çocuklardan mi kisayim de düşsün tek karta görsün gününü bırak. Akilsiz herif

Hata sizde almışsınız üzerinize bütün giderleri ben çalıştığım halde yapmıyorum veriyorum ona maaşımın bir kısmını herşey sende diyorum yap hesabını diyorum kendisi görmüyor fiyatları sanırım bir aylık market alışverişi 20 yi geçiyor kaldı ki diğer giderler var.

Madem bireysel harcamaaniz yok ,ki olmasi gereken .. kirin karti ,gorsun gununu.
Aynen ben de oyle butun harcmalr bendedir . Esime biraksam ,rahat daha fazla gelir.

Yuksek geliyor ,cunku hayat cok pahali suan.
Biz de her ay bakiyoruz ya ne aldik ki bu kadar yuksek. Gayet mantikli harcamalarimiz diyoruz.
Esinizin yapmasi gereken de buydu.
Yatirim onemli ama zaman daha onemli. Kendini sikmadan kenara koyacsksin.
Bunu sizin icin soyluyorum.
Daha dusuk gelir ve sartlarda olan ,daha cok siksin . Kendini en kisa surede kurtarmak icin😔

Tamam sal bir ay görsün gününü. Öbür ay bı hesap kitap yapamıyorsun diye sen carla, sadece 7bin lira bu ay oğluma mevsimlik kıyafet aldım üç beş parça, seninkinin fiyatlardan haberi yok heralde
Tuvalet kağıdı kaç lira olmuş onu bile bilmiyordur kesin

Siz böyle kendim için onu yapmam bunu yapmam deyince oluyor bu tavırlar. Eşiniz maddi konularda size bir şey söylediğinde kırılıp sessiz kalmak yerine yüzüne yüzüne söyleyin bazı şeyleri. Kaç yıllık eşisiniz, neyi neye harcadığınızı gayet bilmesi lazım. Ben olsam kendi kartını kır çok istiyorsan derdim. Hiç öyle kırılıp köşeye çekilecek bir konu değil dediğine pişman ederdim daha çok. 🫠
Bu erkeklere bir şeyler oluyor cidden.

Son düzenleme:
tamamdır kırın kartınızı onun kartından yapılsın yapacak bişey yok
hiç üzmeyin canınızı

Kendi kartınızdan da harcama yapmayın, bütün harcamaları altsın üstüne görsün kolay mıymış

Yahu markette her aldığın parça min. 100tl.den başlıyor yemeyelim, temizlemeyelim, giymeyelim o zaman
sonra temizlenmiş evde,temiz kıyafetlerle güzel yemekleri yemeyi biliyorlar ama
erkekler kapatılsın

konu sahibi bence liste bile yapma o ilgilensin her şeyle
yıkama pantalonunu gömleğini sorunca deterjan bitti de

Salak adam tek kart olunca meblağ azalacak sanıyor. Konu sahibi çocuklardan mi kisayim de düşsün tek karta görsün gününü bırak. Akilsiz herif
Her ay al al bitmemiş 3 aydır hep 15 bin üstü ödüyomuş sadce benim karta sitemi bu 🫩

sonra temizlenmiş evde,temiz kıyafetlerle güzel yemekleri yemeyi biliyorlar ama
erkekler kapatılsın
Aynen öyle, o tuvalet banyo temizlenmesin bakalım, ev supurulmesin silinmesin bir gün, makineler çalışmasın da göreyim, akşam gelince bı sıcak çorba olmasın....
Acaba düzen nasıl saglaniyor zannediyorlar merak ediyorum, sihirli değneği olan varsa bize de söylesin 😂 😂

Back
X