Es ve umursamaz aile uyeleri

Bu kadar insan varken sana dusmez diyen kendisiydi ama bu durumda tavir alanda kendisi.Keyfi bilir ben gonul rizasi ile gidiyordum bu saatten sonra kimin ne hali varsa gorsun isinden bosluk bulursa kendi gider kalir artik

Ayni durumu bende yasadim hasta ac susuz yatmama ragmen eve kimsenin gelmesini istemedim.Dedigim gibi ben gonulden yapiyordum ama gonulde kirildimi eskisi gibi olmuyor.

Tesekkurler.Malesef kullaniliyor iste.Dede biraz aksi teyzeler birini bulmuslar ama es ve kv istemedi yok babam benden baska kimseyi yaninda istemez yok alinir diye geri cevirdiler.Valla benden de bu tavirdan sonra buraya kadar

Aynen öyle onlara pandemi var da sizin yok mu ,tavırsa tavır sizde koyun ortaya bu zamanda herkesin canı kıymetli isterse kusurada baksınlar

Dun bana annesinin isinin oldugunu hastanede durmami soyledi bende sikintimi dile getirdim ve kalmamin beni zorlayacagini soyledigim icin benle konusmuyor
siz insanlığınızı yapmış pandemi sürecinde gerektiğinden fazla refakatçi olmuş ve şu an durumunuzu gayet anlaşılabilir bir şekilde ifade etmişsiniz.
Eğer anlamıyor ve sizi suçlamaya devam ediyorsa aynı tepkiyi diğer yakınlarına vermesi gerektiğini söyleyin konuşmamaya devam edip hala sizi suçluyorsa daha sert çıkışlarda bulunun. sizin sağlık durumunuzu neden düşünmüyor o zaman...
iyi niyetle yaptığınız şey sizin kalıcı görevinizmiş gibi olmaya başlıyor bir süre sonra maalesef biz buna iyilikten maraz doğar diyoruz.

Sabah aynen sizin soylediginiz yerden konuyu acmayi dusundum bende tavir yapman gereken kisi ben degilim git akrabalarina kardesine yap diycektim ama firsat vermeden cikti evden

Sabah aynen sizin soylediginiz yerden konuyu acmayi dusundum bende tavir yapman gereken kisi ben degilim git akrabalarina kardesine yap diycektim ama firsat vermeden cikti evden
aklın yolu bir çünkü..haklısınız siz geri adım atmayın sağlığınız söz konusu

Tesekkurler.Malesef kullaniliyor iste.Dede biraz aksi teyzeler birini bulmuslar ama es ve kv istemedi yok babam benden baska kimseyi yaninda istemez yok alinir diye geri cevirdiler.Valla benden de bu tavirdan sonra buraya kadar

O zman eş ve kv birlikte kalsınlar bırakin. Zaten hastanede kalmak zor, pandemi de daha zor. Gündüz bakıcı kalır, gece kv kalır gene. Niye alınsın dede. İstemiyorsa bırakin gitsin.

Aynı şeyi bende yaşadım.Kayınvalidemle hep arama mesafe koydum cunki uzaktan akraba olduğumuz için nasıl biri olduğunu az çok biliyordum. Sonra k.v kalp tanisi kondu hastanede arastirmak icin yattı. Ben çok üzüldüm bu duruma tabi. Ben kendi isteğimle hastanede refakatçi olarak gittim geldim hep ama biri evli biri bekar görümcem olduğu halde ben kendim istedim. K.v gece kalmama gerek yok dedi cunki kızları ve bitane daha oğlu var onlar gelmediği için istemedi sanırım. Sonra görümcem bana hastanedeyken senin eline ayağına dolaşan çoluk çocuğun yok demesiyle orda çok üzüldüm ( bebeğimi kaybedeli daha 3 ay olmustu) hastanenin dışına çıkıp çok ağladım ama eşim sağ olsun benim gidip geldiğim için hep razılık istedi. Ve görümcekler sadece 1 saatliğine ziyarete gelip gittiler. Neyse hastaneden 2 hafta sonra çıktı ve ertesi gün hastaneye k.v kontrole gidecekti ve beni aradı beraber gidelim diye bende benim isim var temizlik yapıyorum dedim gelemem dedim. Yani evde k.babam ve bekar kızı olduğu halde bana söyledi gitmedim. Giderdim ama k.v görümcem senin çoluk çocuğun yok falan derken k.v sen nebiçim konuşuyosun kızım demeyip tastik etmesiydi. Aradan 2 hafta geçti eşim ablamlara gidelim dedi bende hayır dedim niye diye sorduğunda bana böyle şeyler söylediler ben hiç belli etmedimhala gittim annen sonuçta ama çok kirildim zorlama dedim ve bitti. Arada gider geliriz yine ama çizgim hep aynıdır. Biraz uzun oldu ama canım çizgini bozma. Ve eşimde şuanda tavırlı ablasına bizim içimizde bi yara daha çocuğum yok ama çok istiyorum bu kadar kolay söylemeleri benciliklerini çekemem sende çekme

Susup sabredeyim diye düşündüğün her şeyde kullanilirsin. Kimse takdir etmez, yapmadığında ise sanki haklarını gasp etmişsin gibi davranılır. Güzellikle, savaşmadan her zaman söyle, içinde kalmasın, aptal sanmasınlar

Yok bacım sen niye durduk yere böyle bir sorumluluk üstlendin
Boşver bakması gerekenler baksın siz iyiliğinizi yapmışsınız artık çekilin kenara ezdirtmeyin kendinizi

Kaybınız için başınız sağolsun.Rabbim size en yakın zamanda annesıne babasına hayırlı evlat nasip etsin.Allahım tez vakitte kucağınızı doldursun

Hayret edilecek şey, eşinizin dedesine neden siz refakat ediyorsunuz?
Bu insanlar nasıl insanlar ki bu size kaldı?
Gitmeyin, konuşmayanla da siz de konuşmayın.
Yok artık yahu bazı aile ilişkilerini anlamak mümkün değil.

Malesef kullanildigimi bugun daha net bir sekilde anlamis oldum.Biraz once anahtarini almaya eve geldi yuzume bile bakmadan tekrar cekip gitti.Suan benden kotusu yok.Keske ayni tepkiyi yakinlarinada gosterebilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…