- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Evet bundan sonraki tepkiler önemli ama ben kadının da eşimin de korktuğunu düşünüyorumGözünü üzerinden ayırma valla sinir oldum ikisine de.
Kanmam gereken bir durum yaşamadım. Edep huydur edepsizlik de. Can çıkmayınca da huy çıkmaz. :)Himm bilezikle mi kaniyorsunuz siz de
Düşünemedim diyor yanlış anlasilacagini öyle olsa silerdim mesajları gormezdin diyor suanlik inandım ama tabi ki güvenim sarsıldıSiz her ne kadar bunu görmek ,duymak, bilmek istemeseniz de belki sizi üzdüğü ve acı verdiği için görmezden gelip yola devam etmek isteseniz de eşiniz sinyal veriyor
.Bu kadınla olmazsa başkasıyla da bu tarz muhabbetlere girebilir. Evet kadın suçlu kadının hataları var ama eşiniz daha büyük suçlu umarım en az zararla kurtulursunuz
Korku kurtuluş değil bazılarına bu durum daha da çekici gelir hatta. Ben sana başka bir şey söylüyorum, gözünü 4 aç diyorum.Evet bundan sonraki tepkiler önemli ama ben kadının da eşimin de korktuğunu düşünüyorum
Göreceğiz ..Korku kurtuluş değil bazılarına bu durum daha da çekici gelir hatta. Ben sana başka bir şey söylüyorum, gözünü 4 aç diyorum.
Hocam kusura bakmayın da bu adam s**** değil ama sanırım çevresindekileri öyle görüyor. Gözünün önünde pembe kelebekler uçuşan ,gökkuşağı ve şirinleri gören biri karısı bekar bir öğretmenin arabasına bindiğinde bundan dolayı olay çıkartmaz. Der ki "Tabii ki karım başkaların arabasına binebilirim. Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok, ben nasıl bekar öğretmenlerle kalpli, iltifatlı, canikomlu mesajlarla konuşuyorsam; tayin olmadığı için mutlu oluyorsam karım da başka bir bekar öğretmen'in arabasına bindiğinde, aynı gün içerisinde iyi ki tayin olmadın arabayı çok güzel kullanıyorsun canikom ellerine sağlık dese hiçbir şekilde yanlış anlamam" der bence. Çünkü o bir pembe gözlüklü ve şirinleri görebilen koca yürekli adamDüşünemedim diyor yanlış anlasilacagini öyle olsa silerdim mesajları gormezdin diyor suanlik inandım ama tabi ki güvenim sarsıldı
Biz de onu diyoruz işte. Diyelim denk almadı bi daha yaptı. Nasıl bir aksiyon alacaksınız?Arkadaşlar ben kocam da kocam demiyorum.Ayagini denk alması gerektiğini gösterdim bundan sonra alır almaz kendi bilir tabi ki güvenmiyorum
O zaman gerekeni yaparım..Biz de onu diyoruz işte. Diyelim denk almadı bi daha yaptı. Nasıl bir aksiyon alacaksınız?
Sarsılan güvenim o zaman yıkılır bunu o da biliyorBiz de onu diyoruz işte. Diyelim denk almadı bi daha yaptı. Nasıl bir aksiyon alacaksınız?
Herkesin gerekeni başka. Siz ne yaparsınız?O zaman gerekeni yaparım..
Ben gülüyorsam sen de gül demek aldatmak değil de nedir? Ne münasebet. Neyi düşünememiş beyiniz? Elin kadınından kocanıza neDüşünemedim diyor yanlış anlasilacagini öyle olsa silerdim mesajları gormezdin diyor suanlik inandım ama tabi ki güvenim sarsıldı
Yakın arkadaşıymis onu ilgilendiren Bi videoymus o yüzdenBen gülüyorsam sen de gül demek aldatmak değil de nedir? Ne münasebet. Neyi düşünememiş beyiniz? Elin kadınından kocanıza ne
Kadına ne yazdınız bilmiyorum ama ben kocanızla o kadın arasında güzelce anlaşmış size ayak yapıyor diye düşündümKadına yazdım diye kızanlar oldu burada.Tepki vermek iyiymis öğreniyorum gr4i dönüşleri güzel oluyor.
Göstermedin maalesef, hiçbir şey yapmadın.Sadece ikisiyle de konuştun,bundan sonra daha temkinli olacaklar,yakalanmadan devam edecekler.Arkadaşlar ben kocam da kocam demiyorum.Ayagini denk alması gerektiğini gösterdim bundan sonra alır almaz kendi bilir tabi ki güvenmiyorum
Ee siz bu cümleden ikna oldunuz mu?Yakın arkadaşıymis onu ilgilendiren Bi videoymus o yüzden
Olmadım tabi kiEe siz bu cümleden ikna oldunuz mu?
Kadınla tanışıyor musunuz? Eşiniz normalde karşı cinsten arkadaş olduğu kişilerle nasıl konuşuyor? Bunları bilmeden yorum yapamam ama eğer içinize kurt düştüyse bence şimdi sessiz kalın ve takibe alın. Bunlar açıklaması yapılacak şeyler. Eğer fazlası olduğunu düşünüyorsanız sessiz kalıp takip edin. Umarım düşündüğünüz gibi olmaz.Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da iki kirmizi kalp atip ne demek demis kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?