Düşünemedim diyor yanlış anlasilacagini öyle olsa silerdim mesajları gormezdin diyor suanlik inandım ama tabi ki güvenim sarsıldı

Düşünemedim diyor yanlış anlasilacagini öyle olsa silerdim mesajları gormezdin diyor suanlik inandım ama tabi ki güvenim sarsıldı
Hocam kusura bakmayın da bu adam s**** değil ama sanırım çevresindekileri öyle görüyor. Gözünün önünde pembe kelebekler uçuşan ,gökkuşağı ve şirinleri gören biri karısı bekar bir öğretmenin arabasına bindiğinde bundan dolayı olay çıkartmaz. Der ki "Tabii ki karım başkaların arabasına binebilirim. Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok, ben nasıl bekar öğretmenlerle kalpli, iltifatlı, canikomlu mesajlarla konuşuyorsam; tayin olmadığı için mutlu oluyorsam karım da başka bir bekar öğretmen'in arabasına bindiğinde, aynı gün içerisinde iyi ki tayin olmadın arabayı çok güzel kullanıyorsun canikom ellerine sağlık dese hiçbir şekilde yanlış anlamam" der bence. Çünkü o bir pembe gözlüklü ve şirinleri görebilen koca yürekli adam

Arkadaşlar ben kocam da kocam demiyorum.Ayagini denk alması gerektiğini gösterdim bundan sonra alır almaz kendi bilir tabi ki güvenmiyorum

Arkadaşlar ben kocam da kocam demiyorum.Ayagini denk alması gerektiğini gösterdim bundan sonra alır almaz kendi bilir tabi ki güvenmiyorum
Biz de onu diyoruz işte. Diyelim denk almadı bi daha yaptı. Nasıl bir aksiyon alacaksınız?

Ben gülüyorsam sen de gül demek aldatmak değil de nedir? Ne münasebet. Neyi düşünememiş beyiniz? Elin kadınından kocanıza ne

Göstermedin maalesef, hiçbir şey yapmadın.Sadece ikisiyle de konuştun,bundan sonra daha temkinli olacaklar,yakalanmadan devam edecekler.
Bazen erkekler nasıl bu kadar rahat insanın gözüne soka soka aldatıyorlar diye düşünüyordum,sizin gibi yumuşak tepki veren eşi olanlar çok rahat demek ki.
Bir arkadaşa kızmışsınız ama bedel ödetme olayını her uzmandan duyabilirsiniz.Doğru davranış budur zaten.

Kadınla tanışıyor musunuz? Eşiniz normalde karşı cinsten arkadaş olduğu kişilerle nasıl konuşuyor? Bunları bilmeden yorum yapamam ama eğer içinize kurt düştüyse bence şimdi sessiz kalın ve takibe alın. Bunlar açıklaması yapılacak şeyler. Eğer fazlası olduğunu düşünüyorsanız sessiz kalıp takip edin. Umarım düşündüğünüz gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…