Benim eşim de demezdi ve beklemediğim biseydi bu belki hicbisey yok ama başkasına böyle hitap etmesi zoruma gitti
Siz takipte kalın bu konuyu.Sessize yatın bir süre.Aldatan erkeğe küserseniz sizi daha çok ilgi yağmuruna tutabilir.Her zamanki gibi olun ve takibe geçin.

Gecenin bir vakti, evli adamdan mesaj gelince kaç tane kadın rahatça cevap verip, üstüne kızının saçını örüp böyle mesajlaşıyor? Kadınlar olarak salak değiliz, etrafımızdaki erkeklerin hareketlerini anlayabiliyoruz.

Bunlar böyle iyi anlamda arkadaş olsalar adam zaten eşine bahseder kadından. Şüphe ettirmez.
Kadında tanıdığım biriyani ama çok samimi değilim ben onlar sabahçı ben ogleci

Kizim istemiş olabilir belki ormesinj
İyi de konu kızınızın istemesi değil ki. Evet kızınız istemiş olabilir kadın da örmüş olabilir ama konu bu değil.
Konu eşinizin kadınla bariz flörtleşmesi, kızınız sadece fingirdemelerine konu bahanesi olmuş. Aralarındaki yüzlerce konudan sadece biridir muhtemelen. Takıldığınız yer çok ilginç gerçekten.

İyi de konu kızınızın istemesi değil ki. Evet kızınız istemiş olabilir kadın da örmüş olabilir ama konu bu değil.
Konu eşinizin kadınla bariz flörtleşmesi, kızınız sadece fingirdemelerine konu bahanesi olmuş. Aralarındaki yüzlerce konudan sadece biridir muhtemelen. Takıldığınız yer çok ilginç gerçekten.
Biri sormuş o yüzden cevap verdim o şekilde yoksa ben de ona takılmadım hic

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Cancağızım mi??? Gardını almaya başla istersen. Hiç de normal olmayan bir durum.

Cqncagzim mi dedin kadına dedim evet hani Bi dizide vardı ya karakter diyordu ondan dedim diyor.Baska da açıklama yok gelip öptü falan iki kere.Sonra ben çektim kendimi konuşmuyorum şuan düşünüyorum bekliyorum
Bu kadın sizin de arkadaşınız mı? Eğer öyleyse niye size değil de eşinize atıyor kızınızın örgülü saç fotosunu .

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??

Senin bunun normal olup olmadığını sorgulaman nekadar normal🤦🏻‍♀️ Akıl mantık var, tabiki asla normal değil.

Peki samimiyetten kaynaklı olabilirmi çok iyi arkadaş gibi diyorum ama sonra bekar Bi kadın bu ne olursa olsun düşünmesi lazımGizli bisei yok belki o yüzden telefonunda şifre yok misal ama yine de fazla bisey beni rahatsiz ediyor.

Biri sormuş o yüzden cevap verdim o şekilde yoksa ben de ona takılmadım hic
Yanlış yere takılmışsınız demek istedim. Kızınızın saçının örülmesine takılmayın evet ama o gereksiz samimiyetteki mesajlar için evi başına geçirmeniz lazımdı ama siz adama kendinizi öptürmüşsünüz.

Şöyle düşünün aynı mesajlaşmayı siz başka boşanmış erkek öğretmenle yapıp adama canım cicim ben güldüm aman sen de gül deseydiniz, eşinize de aman canım ne var ben diziden birisi gibi konuştum deseydiniz eşiniz size kendini mi öptürürdü yoksa iyi ihtimalle şuan boşanma konuşması mı yapıyor olurdunuz?

Peki samimiyetten kaynaklı olabilirmi çok iyi arkadaş gibi diyorum ama sonra bekar Bi kadın bu ne olursa olsun düşünmesi lazımGizli bisei yok belki o yüzden telefonunda şifre yok misal ama yine de fazla bisey beni rahatsiz ediyor.
Normalde herkese o kelimeyi kullansa okey derdim bazı insanlar gereksiz samimi olabiliyor, ama kullanmıyormuş da başkalarına. Bir de ben güldüm sen de gül diye attım falan gereksiz hareketler bence

Yanlış yere takılmışsınız demek istedim. Kızınızın saçının örülmesine takılmayın evet ama o gereksiz samimiyetteki mesajlar için evi başına geçirmeniz lazımdı ama siz adama kendinizi öptürmüşsünüz.

Şöyle düşünün aynı mesajlaşmayı siz başka boşanmış erkek öğretmenle yapıp adama canım cicim ben güldüm aman sen de gül deseydiniz, eşinize de aman canım ne var ben diziden birisi gibi konuştum deseydiniz eşiniz size kendini mi öptürürdü yoksa iyi ihtimalle şuan boşanma konuşması mı yapıyor olurdunuz?
İnanın düşünüyorum hepsini sadece kafamda oturtmaya çalışıyorum şok oldum çünkü

??
Bilemedim bu kadar çok samimiyet nerden geliyor

İnanın düşünüyorum hepsini sadece kafamda oturtmaya çalışıyorum şok oldum çünkü
İnanmak istemiyor gibisin ama herkes her şeyi yapabilir ondan dolayı gözünü kulağını dört aç cancağızı (!) İle olan samimiyetlerine çok dikkat et.

Sorsam bunu üstüne gitsem yok diyecek arkadaşız samimiyiz falan diye savunacak biliyorum belki daha çok itmiş olacağım aklında yoksa bile.Ama eğer varsa da bilmiyorum.Yani şuan gelip benimle konuşması gerekmiyor mu ben konuşmuyorum

Back
X