Sorsam bunu üstüne gitsem yok diyecek arkadaşız samimiyiz falan diye savunacak biliyorum belki daha çok itmiş olacağım aklında yoksa bile.Ama eğer varsa da bilmiyorum.Yani şuan gelip benimle konuşması gerekmiyor mu ben konuşmuyorum
Bence şu an biraz daha sinsi sinsi takip edin bu olayı. Dediğiniz gibi aklına karpuz kabuğu düşmesin. Emin olana kadar inceleyin ama bence. Olay çok masum değil

Çok samimi arkadaşlar mı peki? Size kullanır mı bu kelimeyi veya kızınıza?
Çok yakın arkadaş da olabilir ama ben eşimin kimle yakın olduğunu bilirim ve o kişi benim için güvenli alandadır. Size geldi mi bu insan hiç birlikte vakit geçirdiniz mi?
Hayir ilk defa duydum bunu.Yani okulda o kadınla genelde herkes şakalaşır falan .Çok yakın arkadassa normal mi

Kadında tanıdığım biriyani ama çok samimi değilim ben onlar sabahçı ben ogleci
Haaa siz öğretmen, eşiniz ve o kadın da aynı devre öğretmen. Ben de öğretmenim evliyim erkek hocalardan kimse bana cancağızım yazamaz bu çok bilinen komik bir repliğin kelimesi olsa dahi yazamaz, ha yakın bir arkadaşımdır kızı okula gelmiştir oyalamak için yardımcı olmak için kızının saçını örebilirim belki ama bunu da gözüne sokmak için fotosunu atmam mesela. Sizin olmadığınız ortamda eşiniz okuldaki kadın öğretmenlerle gereksiz samimiyet kuruyor olabilir biraz dikkat etmenizi irdelemenizi öneririm.
Diğer kadına da hocam kızımın saçını örmüşsünüz elinize sağlık ne kadar incesiniz cancağızım diye bir mesaj atardım ben 😂

Hayir ilk defa duydum bunu.Yani okulda o kadınla genelde herkes şakalaşır falan .Çok yakın arkadassa normal mi
Çok yakın arkadaşsa siz de tanır bilir güvenirdiniz ve cancağızım yazması sizi rahatsız etmezdi madem bilinen bir dizideki bir karakterin lafıysa siz de kullanırdınız hatta kadına aranızda bir espri olurdu falan ancak o zaman rahatsız etmeyebilirdi

Haaa siz öğretmen, eşiniz ve o kadın da aynı devre öğretmen. Ben de öğretmenim evliyim erkek hocalardan kimse bana cancağızım yazamaz bu çok bilinen komik bir repliğin kelimesi olsa dahi yazamaz, ha yakın bir arkadaşımdır kızı okula gelmiştir oyalamak için yardımcı olmak için kızının saçını örebilirim belki ama bunu da gözüne sokmak için fotosunu atmam mesela. Sizin olmadığınız ortamda eşiniz okuldaki kadın öğretmenlerle gereksiz samimiyet kuruyor olabilir biraz dikkat etmenizi irdelemenizi öneririm.
Diğer kadına da hocam kızımın saçını örmüşsünüz elinize sağlık ne kadar incesiniz cancağızım diye bir mesaj atardım ben 😂
Kadının burda bi kabahati yok gibi ama. Cancağzım kısmı adamı ilgilendiriyor bence kadın laubali bir şey yazmadıysa

Peki samimiyetten kaynaklı olabilirmi çok iyi arkadaş gibi diyorum ama sonra bekar Bi kadın bu ne olursa olsun düşünmesi lazımGizli bisei yok belki o yüzden telefonunda şifre yok misal ama yine de fazla bisey beni rahatsiz ediyor.
Gidin boşanmış bir bey bulun cancağızım falan deyin, eşiniz karar verir samimiyet mi başka bi şey mi, biter bu ikilem.

Kadının burda bi kabahati yok gibi ama. Cancağzım kısmı adamı ilgilendiriyor bence kadın laubali bir şey yazmadıysa
Kadına kabahati var demedim zaten, eşiniz gereksiz samimiyet kuruyor olabilir biraz irdeleyin dedim konu sahibine 😊 kadına teşekkür mesaji atma olayı benim kendi yorumum tamamen ki orda da kabahat bulmak için değil haberim var mesajı gördüm anlamında 😂

Peki samimiyetten kaynaklı olabilirmi çok iyi arkadaş gibi diyorum ama sonra bekar Bi kadın bu ne olursa olsun düşünmesi lazımGizli bisei yok belki o yüzden telefonunda şifre yok misal ama yine de fazla bisey beni rahatsiz ediyor.
Evli bir adam baska kadınlarla bu kadar iyi arkadaş olmasın bir zahmet. Yaptıkları resmen flörtleşme. Karşıdaki kadın temiz bir şey olsa evli birine bu kadar yanaşmaz zaten. Ayrıca kadın boşanmış birisi. Boşanmış insanları yargılamak için demiyorum ama gidip evli kişilerle de mesafelerini korumayı bilmiyorsa sıkıntı yani. Kıyameti kopartırdım yerinizde olsam. Gerekirse silsin eşiniz instagramından, rehberinden. Bu kadar basit

Kadın resim atmış ve kızının saçını ördüm yazmış çok teşekkür ederim yazmış eşim o da iki kirmizi kalp atıp ne demek yazmış sonra eşim yazmış işte çok güzel olmuş valla o da kızın güzel napalim yazmış.Somra eşim ah çok teşekkür ederim o senin güzel gormenle alakalı cancağzım yazmış. O da begenmis

"Başka bir ihtimal olabileceği aklıma bile gelmez ama aynı iş yerinde çalıştığın biriyle yanlış anlamaya mahal verecek derecede samimiyet kurmanı istemiyorum. Dikkat edersen sevinirim" diyebilirsiniz.

Hem şüpheci eş konumuna düşmezsiniz hem de ayağını denk alsın. :kahve:

Kadın resim atmış ve kızının saçını ördüm yazmış çok teşekkür ederim yazmış eşim o da iki kirmizi kalp atıp ne demek yazmış sonra eşim yazmış işte çok güzel olmuş valla o da kızın güzel napalim yazmış.Somra eşim ah çok teşekkür ederim o senin güzel gormenle alakalı cancağzım yazmış. O da begenmis
İki kırmızı kalp ayrıntısı yeni geldi. O zaman kadında da problem var. Kesinlikle peşine düşün

Anlamadığım bir nokta var. Kızınız iş yerinde babasının yanında neden değil? Kadın saçını örecek vakit bulmuş anlaşılan ama ilginç kısım adamdan çok uzaktaki resimle yollamış ördüğünü. Nasıl yani?

İki kırmızı kalp çok fazla 🙄

Aynen böylelerinin hakkından ancak böyle gelinir 😂

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Normal tabi. Tüm kocalar böyle yapar.
Siz yapın bakalım bir adama böyle eşiniz ne yapar nasıl davranır anlarsınız normal mi değil mi?

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Siz inanmak istemezseniz de eşiniz kadına yürüyor hatta flörtleşiyorlar. Kadın olarak erkeğin yaklaşımını anlarız hepimiz Nur hanım da eşinize karşılık veriyor.
Birden çok sıkıntı var burada, kadın kim oluyor da kızınızın saçını örüyor. Bu bile tartışma sebebi iken," cancağızım, ben gülüyorsam Nur'da gülsün" ne demek. Dışardan br başkası yazmış gibi okuyun.
Eşinizin gönlü kaymış mi bilemem ama gözü kaymış niyeti bozmuş. Bir sonraki boyut fiziksel aldatma olur, çünkü iki tarafta hoşnut. Kadın izin vermezse eşiniz gece gece kadına mesaj atamazdı, haddini bilirdi.
Benim başıma gelmiş olsaydı aldatıldım derdim, çünkü bana göre aldatma bu illa fiziki olarak birşeylerin yaşanması gerekmiyor, öyle mi böyle mi acaba diye kendimi kandırmazdım. Ve o okulu ikisinin başına yıkardım. Tabi siz böyle yapmayın.

Back
X