Sorsam bunu üstüne gitsem yok diyecek arkadaşız samimiyiz falan diye savunacak biliyorum belki daha çok itmiş olacağım aklında yoksa bile.Ama eğer varsa da bilmiyorum.Yani şuan gelip benimle konuşması gerekmiyor mu ben konuşmuyorum
Sizinle konuşmasına ne gerek var? cancagziyla konuşuyordur şu an. Belki de kıskandı deyip gülüyor arkanızdan. Eşinizden tiksinmediniz mi ?

Siz inanmak istemezseniz de eşiniz kadına yürüyor hatta flörtleşiyorlar. Kadın olarak erkeğin yaklaşımını anlarız hepimiz Nur hanım da eşinize karşılık veriyor.
Birden çok sıkıntı var burada, kadın kim oluyor da kızınızın saçını örüyor. Bu bile tartışma sebebi iken," cancağızım, ben gülüyorsam Nur'da gülsün" ne demek. Dışardan br başkası yazmış gibi okuyun.
Eşinizin gönlü kaymış mi bilemem ama gözü kaymış niyeti bozmuş. Bir sonraki boyut fiziksel aldatma olur, çünkü iki tarafta hoşnut. Kadın izin vermezse eşiniz gece gece kadına mesaj atamazdı, haddini bilirdi.
Benim başıma gelmiş olsaydı aldatıldım derdim, çünkü bana göre aldatma bu illa fiziki olarak birşeylerin yaşanması gerekmiyor, öyle mi böyle mi acaba diye kendimi kandırmazdım. Ve o okulu ikisinin başına yıkardım. Tabi siz böyle yapmayın.

Sizinle konuşmasına ne gerek var? cancagziyla konuşuyordur şu an. Belki de kıskandı deyip gülüyor arkanızdan. Eşinizden tiksinmediniz mi ?
Fiziksel bisey olduğunu düşünmüyorum

Fiziksel bisey olduğunu düşünmüyorum
Fiziksel birşey yaşanmış demedim. Şimdilik flört asamasindalar, siz mesajları gormeseydiniz, illa ki evde huzursuzluk ya çıkardınız yada cikaracaksinizdir. Bir şekilde önü alınmazsa ilişki o boyuta doğru gidecek gibi

Cancağızım gayet normal ne var ki bunda! kocanız sadece sizi değil başka kadınlarda gülsün mutlu olsun diye size attığı videoları paylaşmis ne var ki bunda! kocanız çok iyi kalpli sizin içiniz fesat bu da aldatmak sayılmaz biraz daha kurlaşsinlar sadece çocuğunuzu kullanmasın diğer dişi kişisi
Yakında sizi mutlu etmek için yaptığı ne varsa diğeri içinde yapacak gibi duruyor hazırlikli olun...
Konu sahibinin bizden beklediği cevaplar tam olarak ilk paragrafınızdaki gibi ...

Kadın resim atmış ve kızının saçını ördüm yazmış çok teşekkür ederim yazmış eşim o da iki kirmizi kalp atıp ne demek yazmış sonra eşim yazmış işte çok güzel olmuş valla o da kızın güzel napalim yazmış.Somra eşim ah çok teşekkür ederim o senin güzel gormenle alakalı cancağzım yazmış. O da begenmis
Kadında yürüyor. Kocanız da koşuyor. Ne gerek kızın saçını ördüyse ördü niye resmini atıyor. Saçma işler.
Gözünüzü açın aldatılmanıza ramak kalmış

Peki samimiyetten kaynaklı olabilirmi çok iyi arkadaş gibi diyorum ama sonra bekar Bi kadın bu ne olursa olsun düşünmesi lazımGizli bisei yok belki o yüzden telefonunda şifre yok misal ama yine de fazla bisey beni rahatsiz ediyor.
Çok rahatsınız ya. Esim normalde konusmadigi bir sevgi hitabını başka bir kadına kullansa bir kaşık suda boğmak isterdim herhalde 😈

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
İğrenç resmen aldatiliyorsunuz yada aldatilacaksiniz.

Cqncagzim mi dedin kadına dedim evet hani Bi dizide vardı ya karakter diyordu ondan dedim diyor.Baska da açıklama yok gelip öptü falan iki kere.Sonra ben çektim kendimi konuşmuyorum şuan düşünüyorum bekliyorum
İlk fark ettiğinde unutamayacağı bir tepki vermeliydin.Nasıl böyle kabul edebiliyorsunuz ,resmen flörtleşmişler.Durup düşünüp yarın mı tepki vereceksin?
Ne onun yazdıkları ne de sizin tavrınız normal değil.

Daha insancıl mi yaklassaniz acaba
Bakın bence sizin kendinize gelmeniz gerekiyor. Sizin de içiniz rahat değil bu yaşananlar normal gelmemiş ki buraya konu açmışsınız. Ciddi ciddi olay cikartmanız lazımdı şimdiye kadar.
Yeterince insancıl oldum umarım 🤔

Evet hiç normal gwlmedi terapiye gidiyorum ben bir senedir kendi ailevi problemlerinden.Gittigimde bu konuyu konuşacağım onu bekliyorum

Peki neden o gelip de düzeltmeye çalışmıyor niye alındın bunda biseyyok demiyor arkadaşız sadece diyebilirdi

Daha insancıl mi yaklassaniz acaba
Ama sizin de durumun ciddiyetinin farkında olmanız gerek. Tamam direkt flört durumu olmayabilir ama bu samimiyet de ona kaymaya başlar. Eşinize bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyip gereken mesafeyi koydurun bence. O kadını eşinizin instagramından takipten çıkarmak ve whatsapta rehberinden silmek de çok mantıklı. Merak ederse de eşiniz kendisine "eşim kadın meslektaşlarımla biraz daha mesafeli olmamı istedi" der. Bu konu ancak böyle çözülür. Diğer türlü kadının kalpli mesajlar atması, eşinizin cancağzım demesi evli birine uyan şeyler değil. Kadın da belli ki eşinizin evli ya da bekar oluşunu pek önemsemiyor. O tarz kişilere dikkat etmek gerek

Back
X