- 3 Eylül 2022
- 2.819
- 2.682
- 63
- 32
- Konu Sahibi Serpil8989
Instagramdan başka bi kadına komik video göndermeler hoş değil bi de boşanmış diyorsunuz. O da gülmeli falan görevi mi onu güldürmek hayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız coook.Evet çatışmaya giremiyorum.Hep baskilanarak büyüdüm.Bi sorunla karsilastigimda ne yapacağımı bilemiyorum.Emin adım atmak istiyorumBen bazen dozu kaciriyorum tabi bana uymayin ama sizinde ustunuzdr bi agirlik var sanki.
Esinizi kaybetmekten yani ayrilmaktan mi, tartismaktan mi korkuyorsunuz? Terapi aliyormussunuz. Bence bu sorunu konusun.sınırlarınızı ihlal ettirip kendinizi rahatlatmak icin "acaba arkadasca miydi" diye bahane ariyorsunuz.
Her iliskinin dinamigi farklidur. Kimisi bunu sorun etmez kimisi de eder. Sizin icin bu samimiyet rahatsiz edici ise esinizin buna uygun davranmasi gerekiyor.arabaya binme konusunu devlet meselesi haline getiren adam bi zahmet kendine canim cicim dedirtmesin
Siz bence terapilerinizde bunun ustune gitmek istediginizi belirtin. Yasadiginiz olayi anlatin. Sizin psikolojinizi az cok tahmin edebiliyorum. Ama emin olun esiniz sizin karakterinizi dahada pasifize ediyor ve ozguveninizi kiriyorHaklısınız coook.Evet çatışmaya giremiyorum.Hep baskilanarak büyüdüm.Bi sorunla karsilastigimda ne yapacağımı bilemiyorum.Emin adım atmak istiyorum
Bunun da farkındayımSiz bence terapilerinizde bunun ustune gitmek istediginizi belirtin. Yasadiginiz olayi anlatin. Sizin psikolojinizi az cok tahmin edebiliyorum. Ama emin olun esiniz sizin karakterinizi dahada pasifize ediyor ve ozguveninizi kiriyor
İnşallah doğru söylüyordur. Eşinizi en iyi siz tanırsınız şimdi ne desem bilemedim ben. Bence de fazla ve gereksiz samimiydi ama şu an doğru söyleyip söyleyemediğini bilemiyorum ki. Samimiyetine güveniyorsanız affedin tabi ki, kanıtlanmış bir aldatma yok sonuçta. Hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini öğrendiğini düşünüyorsanız.Arkadas gibi görüyorum fazla samimiyet kurmuşum haklısın özür dilerim bundan sonra dikkat edeceğim diyor ama içim hala buruk
Herkes böyle mi dusunuyor
Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta gerçekten abartıp gereksiz bir yakınlık mi gösterdi, yoksa yolunu mu yapmaya çalışıyordu. Bana kalırsa heyecan aradı ama yakalandı elinde patladı.Herkes böyle mi dusunuyor
Bana abarttı gibi geliyor daha çok ayarını kaçırdı sanırım.Diger türlü net bisey yakalasam asla kabul etmeyeceğimi de bilir.Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta gerçekten abartıp gereksiz bir yakınlık mi gösterdi, yoksa yolunu mu yapmaya çalışıyordu. Bana kalırsa heyecan aradı ama yakalandı elinde patladı.
Sakın,pasif bir yapınız var gibi geldi bana bu konuda bile tepkiniz çok ağır yavaş yani belki de sindirilmissiniz bilemem.
Size tavsiyem kendinizi asla kimseye ezdirmeyin, güçlü bir duruşunuz olsun. Boşanma lafını ağzınıza pelesenk etmeyin kıymeti kalmaz ama eşiniz hata yaptığında sizin gemileri yakıp gideceğinizi bilmeli güçlü durusunuzla, özgüveninizle o korkuyu vermelisiniz.
Elinde mesleği olan kadınsınız ayaklarınız yere sağlam bassın. Emin olun auraniz da değişir.
Biraz zamana bırak zaman bazı şeyleri çözer. Acele kararlar verme şuan için almıyorsa zorunda değilsin veya sarılmak istiyorsan dur şimdi sarılmayayım hatasını affetmiş olurum hemen diye de düşünme. Karşımızda ki kişinin yapmış olduğu şeyleri neden biz kendimizinmiş gibi düşünüyoruz bırak o düşünsün. O gerçekleştirdi bu faaliyeti ama doğru ama yanlış. Bilmiyorum ama insanların hatalarını düşünmekten ben çok yoruldum davranışlarımı buna göre değiştirmektende. Ben içimden geldiği gibi davranırım karşıda ki düşünsün..Hala yüzüne bakmıyorum ve ayrı yatıyorum içim niye kabullenemiyor
Hiç böyle bir şeyin içine bile girmeye tenezzül etmeyin. Güveniniz bittiyse bitti, eşinize inanmıyorsanız güvenmiyorsanız yol belli artık. Hiç kadına falan rezil etmem kendimi ben olsam. Ne alaka ablacım kocanın yazdıklarından sorumlu ben miyim diyecek kadın ne diyecek? Kocanızla tekrar konuşun, olmuyorsa olmuyordurTerapistimle görüştüm eşini sert uyar kadına konus ya da mesaj at diyor ama ne yazcam
Terapist böyle bi şey demez. Doğru söyleyin hangi mahalle teyzesinin akılları bunlar? Elin kadınına mesaj atıp ne diyeceksiniz, kocamla ilişkin mi var diye soracaksınız,,kocamdan uzak dur mu diyeceksiniz? Kendinizi küçük düşürmeyin.Terapistimle görüştüm eşini sert uyar kadına konus ya da mesaj at diyor ama ne yazcam
Normal mi ? Diye sorman anormal yanlizMerhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??