• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Benim eşim böyle bir kadına yazacak ve ben buraya gelip normal mi yazacam o mesajı okuduğum andan itibaren kimse beni tutamaz ikisinede hatlerini bildirirdim😊bide eşim cancazım diyecek bir kadına parçalarım o kocayı😁

Nasıl böyle bisey düşünebilirsin diyor bana
Sizin düşünüp düşünmemeniz değil rahatsız edici olması önemli. Rahatsız olmuşsunuz iletişimine samimiyetine dikkat edecek bu kadar. Bu şekilde açıklayın kendinizi ezdirmeyin

Düşünmekte haklısın büyük kızımın ana okulu öğretmeni benim de arkadaşım oldu 10 senedir tanıyorum benzer şekilde iş arkadaşı ile aldatıldi diğer öğretmenin eşi avukat ve okula polisle gelip kamera kayıtlarını aldırmış öyle öğrendi öncesinde paranoyaksin diyor du eşi

Tamam anladık biz onu, cesaretiniz yoksa inanın geçin, tatlı canınızı sıkmayın yok yere, bi daha da adamın telefonunu karıştırmayın, görmeyin bilmeyin, mutlu olun. Ya boşanmayı da geçtim artık, hiç değilse burnundan bile getiremeyecekseniz ne diye tırım tırım peşine düşer yüzgöz olursunuz onu anlamıyorum hiç. İş mi arıyorsunuz kendinize?

Tamam anladık biz onu, cesaretiniz yoksa inanın geçin, tatlı canınızı sıkmayın yok yere, bi daha da adamın telefonunu karıştırmayın, görmeyin bilmeyin, mutlu olun. Ya boşanmayı da geçtim artık, hiç değilse burnundan bile getiremeyecekseniz ne diye tırım tırım peşine düşer yüzgöz olursunuz onu anlamıyorum hiç. İş mi arıyorsunuz kendinize?
Huzurum kaçtı Bi kere

Huzurum kaçtı Bi kere
Kendinize ediyorsunuz. Zaten öyle bi sinmişsiniz ki adam sizi iki kelime ile pert ediyor, gözünüzün önünde neler yapıyor siz gözüne bakamıyorsunuz. Ya toparlanın canına okuyun, durmayın dik koşun, ya da inanın oturun.

Konuştu gelip kırdığım için Özür dilerim ben onu kardeşim gibi görüyorum falan dedi beni suclamana öyle bi şey düşünmene kızdım dio
Vallah benim bir abim var ve dünyaları değişmem oğlu var ama o kadar sevmeme rağmen ne onlar nede ben kalp emoju göndermeyiz birbirize

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Cancagzım?
Normal bir durum degil bence bir ilişki söz konusu ola bilir.Senin guzel gormenle cancagazim falan el alemin kadınına neden söylüyor instagramdandan komiklikler falan.

??
yani sence normal mi?
cevabını bildiğin sorular sormuşsun

Keşke beraber gülseydik demek istemiş eşiniz..Tehlikeli şeyler yaşanabilir..Eşinize haddini bildirmelisiniz,kızınızın da saçını yapmasın artık bi zahmet

Peki siz olsanız ne yapardınız
Ne yapılacağı sayfalardır söyleniyor, baştan bi okuyun isterseniz. Adam size abartıyorsun dediğinde cevap vermeniz gerekiyordu. Tüyleri dikilmiş kedinin önünde aklı olan hiçbir köpek durmaz. Siz hesap sormayı bile becerememişsiniz.

Terapi alıyorum demiştiniz. Antidepresan kullanıyor musunuz?

Back
X