- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
HayirTerapi alıyorum demiştiniz. Antidepresan kullanıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayirTerapi alıyorum demiştiniz. Antidepresan kullanıyor musunuz?
Verdiğiniz tepkide bile emin değilsiniz hesap sormuşsunuz ama sinmiş bir şekilde emin olmayarak ve ikna edilmeyi bekleyerek. Burdan yazınızdan bile anlaşılıyor. Kırın dökün çirkefleşin demek istemiyor kimse ama size acaba dedirtmesine fırsat vermeyin. Yanlış yanlıştır. Kaç yaşında adam, kadınsınız. Kime nasıl davranacağınızı bilmeyecek kadar şuursuz musunuz? Siz bir erkeğe cancağızım der misiniz kardeş gibi görüyor bile olsanız? Ki dışardan yeni tanışılan biri niye kardeş gibi görünsün? Çok mu lazım? Hadi böyle şuursuzca davrandınız bilemedim farkedemedim dye savunabilir misiniz bu davranışı ve bu savunma eşiniz tarafından kabul edilir miydi? Kesin bir dille haline tavrına çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyin. Dik durun gönül almaya çalışan olmayın.Tepkisizligim şiddet ortamında buyumemden onu merak ediyorsaniz
Tepkisizligim şiddet ortamında buyumemden onu merak ediyorsaniz
Dediğim gibi kendimi toparlamaya çalışıyorum terapiye giderek .Onunla görüştükten sonra ne yapacağıma bakacagimSağlıklı tepki de sağlıklı ortamdan öğreniliyor haklısınız.
Bununla beraber kendimiz için doğru hamleleri her yaşta öğrenebiliriz. Geliştirebiliriz.
İnsan karısına söylemediği şeyi başkasına söyleyebiliyorsa yalan söylüyordur. Manipüle ediyordur. Bazen oyunun adını koymak zorundayız. Bazen çat çat söylemek lazım bir şeyleri. Ardından gelen rahatlama hissi güzel olacak.
Sizin duygusal desteğe ihtiyacınız olduğu bir zamanda bunu yapması yaptığı ahlaksızlığı daha da çirkinleştiriyor.
Öyle içinize akıtarak yaşıyorsunuz, öyle naif geldiniz ki bana, elimde olsa gelip ben döveceğim adamı.
Bu aldatma mıdırSiz inanmak istemezseniz de eşiniz kadına yürüyor hatta flörtleşiyorlar. Kadın olarak erkeğin yaklaşımını anlarız hepimiz Nur hanım da eşinize karşılık veriyor.
Birden çok sıkıntı var burada, kadın kim oluyor da kızınızın saçını örüyor. Bu bile tartışma sebebi iken," cancağızım, ben gülüyorsam Nur'da gülsün" ne demek. Dışardan br başkası yazmış gibi okuyun.
Eşinizin gönlü kaymış mi bilemem ama gözü kaymış niyeti bozmuş. Bir sonraki boyut fiziksel aldatma olur, çünkü iki tarafta hoşnut. Kadın izin vermezse eşiniz gece gece kadına mesaj atamazdı, haddini bilirdi.
Benim başıma gelmiş olsaydı aldatıldım derdim, çünkü bana göre aldatma bu illa fiziki olarak birşeylerin yaşanması gerekmiyor, öyle mi böyle mi acaba diye kendimi kandırmazdım. Ve o okulu ikisinin başına yıkardım. Tabi siz böyle yapmayın.
Her insanın bakış açısı farklıdır. Bana göre çok net aldatma, tabiki size boşanın diyemem sonuçta sizin hayatınız ama siz temkinli olun çünkü adamın gözü dışarıya bir kere kaymış.Bu aldatma mıdır
Guvenim çok sarsıldıHer insanın bakış açısı farklıdır. Bana göre çok net aldatma, tabiki size boşanın diyemem sonuçta sizin hayatınız ama siz temkinli olun çünkü adamın gözü dışarıya bir kere kaymış.
Dediğim gibi herkesin bakış açısı farklı, siz ayrılmak istemediğiniz yada hazır hissetmediğiniz için bu şekilde söylüyorum. Şahsen ben oturup eşimi takibe almam, uğraşamam yani tarzım değil, çünkü ben annesi değilim onu eğitecek kişi de değilim yetişkin koca adam bir halt yerse sonucuna katlanacak ve o da bunu çok iyi biliyor. Ben hayatı çok düz ve net yaşayan biriyimdir.
Tabiki söylendiği gibi kolay olmaz ama aklında başkasını geçiren, başkası için heyecanlanan adamla ben yapamam zor da olsa tahammülüm yoktur.
Onun için hep derim Allah şaşırtmasın hiç birimizi diye.
Kesinlikle fazla.Mesela geçen Bi bekar ogretmenin arabasına bindim diye tepki göstermişti ki geçer arkaya otururum.
Bilmiyorum aklim öyle durdu kiEsiniz gibi en ufak seyden nem kapip, kiskanclik krizine giren adamlarin gozu disarda oluyor. Nerdeyde 30 yasindayim daha istisnasini gormedim. Evdeki kadini darlar, sıkar, bunaltir, yanindan erkek sinek gecti der. Kendiside gider ona buna salca olur bide karisini "nasil boyle bisey dusunebilirsin cok kirildim, kizdim" diye suclayarak uste cikar. Bi bakarsiniz namus kitabini yazıp imza gunu duzenleyen adam karisini aldatmis. Esinizin notu belli. Önemli olan sizin ne yapmak istediginiz
Hemen bunu da dedi zaten sen de başka birinin arabasına bindim bisey mi dedim dioEsiniz gibi en ufak seyden nem kapip, kiskanclik krizine giren adamlarin gozu disarda oluyor. Nerdeyde 30 yasindayim daha istisnasini gormedim. Evdeki kadini darlar, sıkar, bunaltir, yanindan erkek sinek gecti der. Kendiside gider ona buna salca olur bide karisini "nasil boyle bisey dusunebilirsin cok kirildim, kizdim" diye suclayarak uste cikar. Bi bakarsiniz namus kitabini yazıp imza gunu duzenleyen adam karisini aldatmis. Esinizin notu belli. Önemli olan sizin ne yapmak istediginiz
Bilmiyorum aklim öyle durdu ki
Sorun şuan benim iyi niyetli oluşumdan kaynaklı.Gercekten ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetli olamazlar mi arkadaşça diye düşünüp kendimi kandirmam.Bi yanım hayır kötü insanlarda var diye diye kemiriyorRest cekecekseniz herseyi goze almaniz gerekir. Mesela bosanacak cesaretiniz var mi? Yoksa o topa hic girmeyin. Aksi halde bisure sonra gozunuze soka soka yapmaktan cekinmez. Ben artik kotulugunde sereflisi ve serefsizinin oldugunu dusunuyorum. Flort oyununa insan kendi evladini dahil etmez. O yuzden bana sorarsaniz esiniz 5 para etmez
Hemen bunu da dedi zaten sen de başka birinin arabasına bindim bisey mi dedim dio
Yani gerçekten acaba dusunemedi mi lafının nereye gittiğini diyorum Bi yanım salaksın dio