• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.530
708
333
35
35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de

35 yaşından sonra alkole başlayan eş, her fırsatta içmesi.Kalbimden rahatsızım holter takildi annemde kaldım bi gün o gün arkadaşlarını toplayıp evde içmiş.Ertesi gün arkadaşıyla buluşup içmiş annemlere geldi kokarak çok içmedim diyor bi de

Siz hastayken evde keyif yapması büyük ayıp.
Sebebi neymiş içmesinin ?

Kaç yıldır evlisiniz? Bunca zaman alkol içmeyen eş , bir anda ne oldu da içmeye başladı? Psikolojik sorunları mı var? Bir kayıp mı yaşadı?

Holter takildi diye neden ev degistiriyorsunuz yahu? Kronik rahatsızlığım var 3 senede 1 holter takilip takip ediliyorum, hic baska evde kalmadim.

Zaten holter takili diye dinlenmeniz gerekmiyor, normal hayatinizin aksiyonunu yasamalisiniz ki tansiyonunuzla alakali bilgiler gercekci olsun, mesela stres kaynaginizdan (bu durumda eşiniz oluyor) uzaklasmamaliydiniz ki tansiyonunuz, nabziniz yukselsin durumunuz anlasilsin.

Esiniz ne siklikta alkol kullaniyor?

Alkol almayanlar şunu çok yanlış anlıyorlar içince bilinç kapanacak,kırıp dökecek,hiçbişey yapamayacak hale gelecek öyle bişey yok aslında, bende hemen hergün alkol alıyorum bir iki kadehten şuurumu kaybettiğimi hatırlamıyorum,hafif bir rahatlama dışında bir etkisi olmuyor sabaha kadar şişeleri deviriyorsa sıkıntı büyük hemen boşanın hiç bekletmeyin adam eve sürünerek gelip sorumluluklarını yerine getiremeyecek kadar bırakıyorsa kendini ona kimse tahammül etmez zaten o zaman çok haklısınız,sarhoş insan yükten başka bişey değil oyle bir iki kadehten bişey olmaz tabi yinede siz rahatsızsanız söylersiniz olmadı yolları ayırırsınız,bu kadar az bir miktar konu edilecek bir mevzumu onu pek bilemedim.

Holter takildi diye neden ev degistiriyorsunuz yahu? Kronik rahatsızlığım var 3 senede 1 holter takilip takip ediliyorum, hic baska evde kalmadim.

Zaten holter takili diye dinlenmeniz gerekmiyor, normal hayatinizin aksiyonunu yasamalisiniz ki tansiyonunuzla alakali bilgiler gercekci olsun, mesela stres kaynaginizdan (bu durumda eşiniz oluyor) uzaklasmamaliydiniz ki tansiyonunuz, nabziniz yukselsin durumunuz anlasilsin.

Esiniz ne siklikta alkol kullaniyor?
Hayir ondan değil kardeşim sehir dışından geldi o yüzden oraya gittim

İçse ne oluyor anlamıyorum
O da özgür bir birey ya
İçip içmemesine siz karar vermeyeceksiniz, kendisi karar verecek

Holter takılınca ne oluyor ayrıca. Size takılmış ona değil
Holter sonuç olarak bir tetkiktir
Ölüm döşeğinde değilsiniz yani

Canı 35 yaşından sonra içmek istemiş olabilir. Ben alkol kullanmıyorum, eşim kullanıyor. Yeri geliyor o da arkadaşlarına gidiyor veya onlar geliyor ben yokken. Boyle şeyler için boşuna kendinizi sıkmayın. Ancak sizin hayat standartlarında alkol kesinlikle olmamalı ise orası başka, eşinizle konuşun. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Ayrıca alkol alıp bir şey mi yaptı ki anlamadım. Her alkol alan farklı hareketler sergilemiyor

Hayir ondan değil kardeşim sehir dışından geldi o yüzden oraya gittim
Derdinizi doğru düzgün anlatamıyorsunuz, insanlar ağzınızdan kerpetenle laf almış.

Siz keyfinizin istediği şeyi yapmışsınız, ailenizle zaman geçirmişsiniz ne güzel. Adam da siz yokken kendi keyfinin istediği şeyi yapmış arkadaşlarıyla zaman geçirmiş. Bunda kızacak bir şey yok.

Alkol almıyorsa ve bu şekilde bir evlilik hayatı devam ettiyseniz evet sormadan değişimler sorundur. Neticede sizin kıstasınız alkol almayan adam olabilir.
O zaman ayrılacaksınız.
İnsanlar değişir. Belki de adam 35ten sonra böyle bir hayat yaşamak istediğine karar verdi. Size göre istemediği bir hayatı yaşaması da ona haksızlık.
Alkol sizin için sorunsa adam da alkol almak istiyorsa ayrılmalısınız. Yada bunu kabul etmelisiniz. Başka bir çözüm yok yani.

Back
X