Esaret ülkesi Acikhava hapishanesi offffff

ben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim

ben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim

Neyi dediğim dedikmiş ? Dediğim dedik olsa istediğin zaman gidersin diyen şimdide yolculamaya gelirdi köprüyü gecene kadar demezdi. Düpedüz yalancı

Bu konuyu kv ile birlikte mi konuştunuz o muşa gelirsin dedi ?

Öyleyse annesi giriyodur aklına sende çocuk gibisin git otur ağlamaya devam et

bunu yapacak cesaretim yok yeni evlendim zaten kayinvalidemle cok yakin oturuoz aramiz cok iyi hergün severek gidiorm bügün gitmicem muhtemeln aricak bende sölicem oglun yakinda kapiyi üstüme kitler dicem

mustehak ozaman

Şaşılacak bir iş değil
Yurtdışı İstanbul arası ne kadar gidip gelebilir insan, uçak biletleri malum, bu vaade kanmanız tuhaf gerçekten

Esinizin annesiyle madem araniz iyi onla konusun ailenizi ozlediginizi soyleyin anlayis gostermeleri gerek boyle bi duruma

O dediğim dedik olduğu için değil, sizi zayıf bulmuş şimdiden nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşünüyor.
Şimdi bu oyuna gelirseniz ömür boyu dediğini yapacaksınız, daha evliliğin başında kabullenmeyin böyle şeyleri.

bilet fiyatlati diodunuz da Cok sükür esimin bi restoranti var dügünümpzden sonra da dügün salonu aldik sizce sülalece tatile gidip gelenler icin 100€ para mi burda söz konusu para degil tek gidemezsin gideceksen annemle musa git dio ben napicam orda istanbulda büyüdüm herkesim orda düsündükce sinir oluorum bana adam akilli cözümler sunun kurban olim ya

Ya eşin öküz de annesini Muş'a bırakır, 2 gün görünür sonra İstanbul'a dönersin bence. He de geç, sanki o sözünün eri bir adam mı ki, siz onu ciddiye alacak, sizin için yaptığı planlara harfiyen uyacaksınız?

siz ne dediniz o öyle diyince siz! cevap da vermiyorsunuz
kv nize madem söyleyeceksiniz dikkatli konuşun
oda kocan ne derse o derse alın biletinizi gidin
baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider

anneme söyleme taraftari degilim aslinda ama son carem o sonucta kocaman senede 2 hafta ne ki hic gitmezsem de burda onun burnundan getiricem biliorum

o öyle diyince bende herseyi icimde birakiosun biktim bu tavirlarindan neden yapiosun böyle benle derdin ne dedim

esimin kuzeni var oda yeni evli karisi ucakla berline gidio istedigi zaman berlinde ucakla 1 saat falan nerdeyse istanbulla ayni mesafe patlicam yakindir cok yakin

Senin eşin içten pazarlıklı ve yalancı ise neden tüm erkekleri tehlikeli yaratıklar diyerek gömüyorsun ki?

Eşine hiç çaktırma , Muş'a gidiyormuş gibi binin uçağa, istanbul aktarmasında ben anneme gidiyorum deyip binin bir taksiye cebinizde para olmasa bile aileniz öder. Kayınvalideyi de bindirin Muş uçağına.ohh mis
Sonra eşini ara deki : ben Muş'a değil İstanbul'a gidiyorum. Anneni de bindirdim Muş uçağına ben de annene gidiyorum. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini de senden öğrendim ayı diye de eklemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…