- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Tehlikeli bir adam bu.sinirlerim cok bozuk dün baska bi odaya gectim agladim baya geldi bana sarildi bi de bana inatcibolma kaybedersin dio salak mi ne
Neden büyümeden evlendiniz ki?bugün annesine bi sikayet edicem bakalim noluck
Ailen istanbul'dami?
Ailene anlat bilet alıp yollasınlar paran yoksa.cünkü baska bi alternatifim yok baskasina mi anlatayim zaten cadi kazani 1 e 10 katarlar bunlarve bende 23 yasindayim
Bu durumu annesiyle degil,ancak esinle cozebilirsin..esini al karsina konus boyle sikayetle falan daha da donulmez bir yola sokma..cünkü baska bi alternatifim yok baskasina mi anlatayim zaten cadi kazani 1 e 10 katarlar bunlarve bende 23 yasindayim
ben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim
bunu yapacak cesaretim yok yeni evlendim zaten kayinvalidemle cok yakin oturuoz aramiz cok iyi hergün severek gidiorm bügün gitmicem muhtemeln aricak bende sölicem oglun yakinda kapiyi üstüme kitler dicem
Selamlar herkese
1 yila yakindir Avrupada yasiyorum evlendim ve buraya geldim evlenmeden önceki sartim istedigim zaman ülkeme gidip gelmekti esimde kabul etti. Izin sezonuna girioruz ben istanbulda büyüdüm annemler tüm tanidiklarim orda dün bilet bahsi gecti ben istanbula gidicem kayinvalidem de bana birlikte memlekete gideriz sen istedigin zaman istanbula gidersin dedi ama esim hayir gitmiceksin dedi kriz geciriorum bi akil verenim yok anneme de söylemek istemiorum aptal esimde dün bana hersey köprüyü gecene kadar dio pislik mi ne yaa offffff bi careeee
O dediğim dedik olduğu için değil, sizi zayıf bulmuş şimdiden nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşünüyor.ben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim
Ya eşin öküz de annesini Muş'a bırakır, 2 gün görünür sonra İstanbul'a dönersin bence. He de geç, sanki o sözünün eri bir adam mı ki, siz onu ciddiye alacak, sizin için yaptığı planlara harfiyen uyacaksınız?bilet fiyatlati diodunuz da Cok sükür esimin bi restoranti var dügünümpzden sonra da dügün salonu aldik sizce sülalece tatile gidip gelenler icin 100€ para mi burda söz konusu para degil tek gidemezsin gideceksen annemle musa git dio ben napicam orda istanbulda büyüdüm herkesim orda düsündükce sinir oluorum bana adam akilli cözümler sunun kurban olim ya
siz ne dediniz o öyle diyince siz! cevap da vermiyorsunuzben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim
ben bu adamin dedigim dedik oldugunu evlenmeden önce hic görmedim hic göstermedi kendini bu erkekler tehlikeli yaratiklar yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?