- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Arkadaşlar daha yeni kapandım biraz ani oldu yani hazırlanamadım fazla. En büyük problemim ise eşarp bağlama. Yani neceremiyorum yakıştıramıyorum pek. ;( sabah erkenden dersim var. Saatlerce eşarpla uğraşıyorumşalı pek yakıştıramıyorum şimdilik eşarp kullanıyorm. Kızlar lütfen bilenler pratik kolay ve hoş eşarp bağlama yöntemlerini gösterebilir misiniz bana. Birde ela gözlü beyaz tenliyim gözlerimi ön plana çıkarmak için hangi renkleri tercih etmeliyim. Makyaj yapmıyorum.
Cevabın için sağol canımcanım youtube de özellikle eşarp bağlama videolarından yararlanabilirsin bende kapanalı bi yıl olacak o videolara baka baka alışıyorum :)
makyaj yapmıyorum diyorsun gözlerini ön plana çıkarmak için sadece kalem sürebilirsin mesela
Cevabın için sağol canımOnlara bakıyorm ama şu ucu dik durmuyor :) film gibi bi şey koyuyolar sanırım sende koyuyor musun. Şu hastanede röntgen falan çekiliyoruz ya onlarda kesip koysam dik durur mu acaba ucu. Siyah kalem yakışmıyor bana beyaz kalem sürmem içinde far rimel falanda sürmeliyim. O yüzden em iyiysi hiç yapmamak
Twil eşarp bi tane aldım bende biraz daha iyiyok canım hiç koymadım onlardan twil eşarplar var mesela onlardan kullanıyorum önünde hiçbir bozulma olmuyo :)
arkadaşlarım kapı süngeri var ya ince bant gibi onları koyuyolar önüne ben denemedim ama güzel duruyo
Twil eşarp bi tane aldım bende biraz daha iyiŞu süngerden nerelerde satılıyor bilgin var mı canım
Tamam canım sağol. Kalın olmaz demi.canım bi milyoncularda falan bulabilirsin şöyle bişey :)
Youtube de öyle bi şey koyuyolar gibi geldi. Valla canım ikisinide deniycemröntgen kağıdı koyanları görüyordum ben onlar da güzel duruyor bu süngeri anlamadım ben önüne içine mi kıstırıyorlar şal yapıyorum ben daha çok eşarp önü pek güzel durmuyor diye..
İğne kullanmadan yapmak mııı, şimdilik mümkün değilHic igne kullanmam. Esarbi iki yanindan tutar arkadan baglarim coook da guzel olur. Arkadan da salarsin esarbini olur biter. Zamanla alisacaksin iste ;-)
. Takip ediyorum ama çok fazla zamanımı alıyor yani yap boz sürekli yok şurası yamuk yok bonem çok geride falan. Böyle daha kolay modeller vardır belki diye sormuştum :) ya şeytandan biliyorum ama sanki kendimi azıcık çirkin hissediyorum ondan sordum.Yanınızda yapan biri olmadıkça anlatmak zor biraz, arkadaşın dediği gibi videolardan yararlanabilirsin. Acizane ekleyeceğim nokta; "kapanmışsan" gözlerini "ön plana çıkarma", geri planda bırak...
Çok tecrübesizim şu anBence kafana göre yap. Ben yillardir baskalarina sorardim nasil yapiyosunuz diye. Simdi kendi baglama tarzim var millet bana soruyor.... Bi iki kere deneyince olur, sonra alisirsin o sekile
Aynen bende imreniyorumDeneye deneye biz de kendi tarzımızı buluruz inş şimdi ben başkalarına bakarak imreniyorum şu kadar güzel yapabilsem diye...:)
cok guzel demissin kardesimYanınızda yapan biri olmadıkça anlatmak zor biraz, arkadaşın dediği gibi videolardan yararlanabilirsin. Acizane ekleyeceğim nokta; "kapanmışsan" gözlerini "ön plana çıkarma", geri planda bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?