Esarplarimizi Koydugumuz Yer (Resimli)

RaziyErkan

Mutluyum,MutluyuZ <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
1.340
0
356
33
Almanya
Selam kizlar..Benim gibi tesettürlü bayanlarin ortak sorunu esarplarimizi nereye koyucagimiz..Okadar coklarki sahsen ben nereye koyucagimi bilemiyorum:sinifsinif:

Resimli olarak paylasirsak benim gibi olan arkadaslarada fikir olur ne dersiniz:hulya:

Hadii esarplarimizi,bonelerimizi koydugumuz yerlerin resimli olarak paylasalim:lepi::lepi:

evt ya degisik fikirleri olan varsa paylassa ne guzel olur,benim bazi arkadaslarim ip yapmislar gardoroplarinin kenarina renkli sirin mandallarla tutturmuslar,utuleme derdi yok benim evimdede boyle musait bir yer yok,degisik fikirler varsa paylasimlari bekliyorumm bende

ben eşarplarımı ütüledikten sonra kenarlarından 3 e katlayıp mandallı etek,pantolon askılarına takıyorum ve dolabıma asıyorum
hiç kırışmıyorlar resimlerini daha sonra eklerim sizede tavsiye ederim

ben genelde sal kullaniyorum ama esarplarimi duvara bez parcasi civileyip igneyle ona takiyorumm..salarimida katlayip dolaba koyuyorum ama altan alinca hepsi dagiliyomafoldumben

Selam kizlarrr... ilk resim benden gelsin o zaman.. biz evde esarplarimizi asiyoruz mandallara.. sallari, tulbentleri ve boneleri dolabima katlayip koyuyuorum..a.s resimleriki gorudgunuz esarplar.. esarplarimizin 4/1 diyebilirim..:utangac: bu sene turkiyeden aldiklarimi henuz asmadim cunku gordugunuz gibi agirliktan aski kirilmak uzere o kadar cok esarbimiz varki.. kaydirigubbakcemile3 yeni saglam dayanikli mandalli aski alcam onada firsatim olmadi:kahve:

1003023.jpg

Allah seni ne etmesin emi cankızkaydirigubbakcemile3 beni iyi güldürdün hiç aklıma gelmedi böyle bi fikir bende alam bari şu senin askılardan-tatlicadiarzu-

yok kiz evin ortasinda degil annemin yatak odasinda boyle kosede bi bosluk var ne dolap sigiyo nede baska bisey bari esarplari oraya asalim dedik kaydirigubbakcemile3

Allah seni ne etmesin emi cankızkaydirigubbakcemile3 beni iyi güldürdün hiç aklıma gelmedi böyle bi fikir bende alam bari şu senin askılardan-tatlicadiarzu-

ben seni guldurdum Allahda beni guldursun emilülülülülülü... insan oyle yazar bu arada dua almis olurum catlak kaydirigubbakcemile

kiz sorma bi kac tane daha assam yere dusecek zaten bi kac kez dusmustu yere.. oteki aldiklairm iste dolapta kiris kiris duruyolar napiyim :)

valla cankız süpper bi fikir olmuş....ben bi ara ütü odamdaki perdeye iğneyle ütüleyip takıyordum ,kırışmıyorduda ama sonra bidaha olmadı şimdi katladım düzgün bi şekilde bi sıra esarplarım,bi sıra tülbent ve şallarım var çekmede duruyor ve bende kullanacağım zaman alıp ütülüyorum ama çok zor oluyo....

arkadaşlar size pratik ve kullanışlı bir öneri ben tahta ceket askılığını kumaşla kaplayıp içini doldurdum yastık gibi bişey oluyor, sonra duvara bir çiviye askıyı asıyosunuz buna eşarpları bir ucundan iğneliyosunuz hem yer kaplamıyor hemde isterseniz 30 tane eşarp bile asabilirsiniz benim kapının arkasındaki duvarda hiç belli bile olmuyor tavsiye ederim!..

bendede o mandallı askıdan var ama bi işe yaramıyo diye kaldırmıştım bari çıkarıp eşarplarımı asayım bende.iyi fikir

başörtü problemi bende de vardılaelaelaelaelae
bi süre önce ikeadan bu askıyı aldım (aslında kravat askısı olarak satılıyoryerimseniben)sık kullandığım başörtülerimi asıyorum diğerleri de çekmecemde duruyor..çok pratik tavsiye ederim

Eklentiler

• $DSC02595.webp
    $DSC02595.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 178
başörtü problemi bende de vardılaelaelaelaelae
bi süre önce ikeadan bu askıyı aldım (aslında kravat askısı olarak satılıyoryerimseniben)sık kullandığım başörtülerimi asıyorum diğerleri de çekmecemde duruyor..çok pratik tavsiye ederim

Ayy canim cok guzelmis..baya kullanisliyada benziyorrkaydirigubbakcemile4

topik süper. benim de hep problem eşarplarım. gardrobun askıları taktıımız odunun bir bölümünü eşarplera ayırıyorum ama birini alırken diğeri kayıyor zor oluyordu. kravat asklıı fikri çok hoşuma gitti.

Ayy canim cok guzelmis..baya kullanisliyada benziyorrkaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim.. evet çok kullanışlı..
her gün farklı eşarp takmaya özen gösterdiğim için hep gözümün önündeler seçmek de kolay oluyor.. arasıra dağılıyorlar ama yerleri belli nasılsa..
fikir verebildiysem ne mutlu bana lonelinessbuyrunnnnnnnnn

Back
X