Esarplarimizi Koydugumuz Yer (Resimli)

Benim bi arkadaşım 3-4 eşarbı bir pantolon askısına asıyordu,böyle birkaç tane askısı vardı. Başörtüler hem bozulmuyor,kırışmıyor,hem de üst üste olmadıkları için kat izi olmuyor... ben denemedim ama işe yarıyor oldugunu gördüm :3:

bende yatak odasında perdenin fonuna toplu iğnelerle asıyorum hem kırışmıyor hemde cıvıl cıvıl görünüyor :)

canim benim bir arkadasta senin gibi perdeye igneliyor.aslinda guzel fikir ama benim esim hoslanmiyor.odaya girince gozune bir sey takilmayacak onun:2:

kızlar bende yeni kapandım eşarplarımı odamdaki perdeye tutturuyorum ama orda kötü bi görüntü oluyor...katlayıp dolaba koysam sürekli ütülemek gerekir ama siz her defasında ütülüyomusunz

canım peki orda kırışmıyormu yaa her defasında ütülüyomusun

ben ütülüyorum her defasında tatlım yaaa...
ne kadar askıya da assan perdeye de tam orta kısmı kat izi oluyor özellikle ipek eşarptaki çok hafif bir iz bile önünü düzgün yapamıyorsun bu sefer de :)
o yüzden ben de katlayıp dolabıma koyuyorum zaten her defasında ütü istiyor ya da ben ütüsüz pek çıkmam dışarı..
ondan en iyisi mi katlayıp ortalıkta dağınık bir görüntü oluşturmamak

ayrıca bir ucundan perdeye iğneleyince sanki eşarplar deforme oluyor...
pek önermiyorum o yöntemi...
ben bi ablama falan gidersem belki o da eşarbı 2ye katlayıp da tuttururum gene de perdeye...

ben ütülüyorum her defasında tatlım yaaa...
ne kadar askıya da assan perdeye de tam orta kısmı kat izi oluyor özellikle ipek eşarptaki çok hafif bir iz bile önünü düzgün yapamıyorsun bu sefer de :)
o yüzden ben de katlayıp dolabıma koyuyorum zaten her defasında ütü istiyor ya da ben ütüsüz pek çıkmam dışarı..
ondan en iyisi mi katlayıp ortalıkta dağınık bir görüntü oluşturmamak

ayrıca bir ucundan perdeye iğneleyince sanki eşarplar deforme oluyor...
pek önermiyorum o yöntemi...
ben bi ablama falan gidersem belki o da eşarbı 2ye katlayıp da tuttururum gene de perdeye...

evet eşarp deforme oluyor ve perdede çok kötü görünüyor bence yaa
ben bi tane normal askıya aldım hepsini elbise dolabıma astım bağlamadan ortadan koydum öle inşallah kayıp da düşmez yerlere

kızklarrrr eşarplarım için en pratik yöntemi böyle buldum ben bu askılara eşarplarımı 2ye katlayıp iğneliyorum hem düzgün duruyo ütü istemiyo dolapta karmaşa olmuyo yer kaplamıyo hemdeeee aradığım eşarbı kolayca buluyorum bonelerde kapaklı bi kutunun içinde isterseniz herhangi bi ayakkabı kutusunu güzelce çocukların kitaplarını kapladıkları ciltlerle kaplarsanız ki bunlar envaii çeşitte var boneleri bu kutunun içinde saklayınca karmaşa olmuyo tavsiye ederim
$0924e034-f61d-4669-8e95-d36cc1ed3052[1].webp
allaha emanet olun...

kızklarrrr eşarplarım için en pratik yöntemi böyle buldum ben bu askılara eşarplarımı 2ye katlayıp iğneliyorum hem düzgün duruyo ütü istemiyo dolapta karmaşa olmuyo yer kaplamıyo hemdeeee aradığım eşarbı kolayca buluyorum bonelerde kapaklı bi kutunun içinde isterseniz herhangi bi ayakkabı kutusunu güzelce çocukların kitaplarını kapladıkları ciltlerle kaplarsanız ki bunlar envaii çeşitte var boneleri bu kutunun içinde saklayınca karmaşa olmuyo tavsiye ederim
Eki Görüntüle 202489
allaha emanet olun...

bu askilarin ismi nedir acaba '?

bende kullandığımı ütülüyorum bazen bikaç tane perdeye aasıyorum :))

arkadasımda odasının kapısının arkasına mantar pano gibi bişi asmış eşarplarını ütüleyip iğneyle oraya tutturuyor (:

benim caniminici kocacim gardolabimin kapaginin icine mantar pano vidaladi cok kullanisli kapagi actigimda kiyafetlerimi we esarplarimi birlikte gormus oluyorum.
cok kullanisli hem de disarda odanin herhangibiyerinde fazlalik da olmus olmuyo

Back
X