• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

a.s. sağol canım sevindim beğenmenezemuszemus yarım kollu bir elbise canımaklinialirimsmile sen de ne zamandır gözükmyordun, benim gibi orda burdasın sanırımolumunekankayizsmile

Evet tatlım epeydir yoktum yokluğumun anlaşılması mutlu etti ya sağol:kedi:opuyorumnanaktan:roflol:

anladım feryalcimmbu arad şöle bi gerilere baktım da şampuanın düğün kıyafeti ve nikoncanın kıyafeti çok şıktıı tebrikler kızlarr

Nikancan ay bayıldım sana ya valla maşallah ne hoş bir hanımefendisin öyle.kıyafetin çok şeker ya elbise mi yoksa etek ayrı mı,ay ben de istiyom yaa..
Sampuan sen düğünlerde gelini çatlayıyosundur valla :roflol: :roflol:çok şıksın yine, uyumun da süper.
Kristaltine sade ve çok şık olmuşsun gerçekten beğendim.
Aybike'cim Alya Dua nasıl?şimdi ne de tatlıdır. öper misin yerime. opuyorumnanaktan

öptüm say:) 4 aylik oldu kizim dedigin gibi gün gectikce sarap misali tatlaniyor:)

:mymeka: kızceyizin günahını niye alıyosun, sohbet toğiğinde demişti sana beni şurdan şurdan hatırlıyor musun diyee :delphin:

evet bir kez laf attıydım aybükeye bak sende görmüşün şahidim bile var :roflol:

cvb alamayınca bende ses etmedim bi daha naniknanik

hadi yaaeyvahedigeldismile
görmemisimdir ben gecmisi dönüp pek okuyamiyorum öyle uzun uzun
takip ettigim okadar topik olunca malum:kedi:
özür dilerim :çok üzgünüm:

driiiiim fistigim sölicem sölicem hep unutuyorum cok yakistirmissin kendine
masallah sana

teşekkür ederim canımmm benim, beğenmene sevindim adaşımmmprensesinde büyümüş maşallahnasıl geçiyor günler hamileyim müjdesini verdiğin günleri hatırladım birden

iyiyim cnm 3. ay kontrolüme gittim perşembe günü herşey yplunda çok şükürdr umda çok şaşırdı beni kapalı görünce hatta asistanına beni göstererek aynı eşarp reklamlarındaki kızlara benzetti :))

Slm kizlar ben geldiiim :)

catsqqq.jpg

oooooo kimleri goruyoruz sukur kavusturanaa.. aybik ugrarmiydi buralara kaydirigubbakcemile3yahu kayiplara karismistin hani

kızlarr ya çok tşkürr ederim valla topiği açtım canlandırmışsınız hepnz harikasınızzz 1 haftadır yoktm ben ... yeni resmler getrdimm (bazıları eski ama olsn)

2095hjjrt.jpg

cnm bu üstündeki kısa mı uzun mu - çok güzelmiş nerden aldın

pembişş kazzağın yaka kısmı çok hoş görünüoo ayrıca çok da güsel kombinelemşsn:):):

cankız yine çok tatlı olmuşsun pembişler çok yakışmış

cankızz harika olmuşsun pembe nasıl yakışmış öleeee maşallah sana uyum harika:)) kolye falan çok şıkır şıkırsın

parlayan yıldızım elbisen hoşmuş kuzumopuyorumnanaktan

tombik yıldızım benim çok şeker görünüyosunyerimseniben

parlayan yıldızım eşarp ve kıyafet uyumun çok güzel olmuş

Tontişiniz tesekkür etti hatuncuklar
:lepi:

biricik kiloluyum ya 10 kilo fazlam var:çok üzgünüm:

kristalim alsanaalsanasmile bu mu senin kilolu halin alsanaalsanasmile bir gram fazlaligin yok hayatim senin, fistik gibisin masAllah :nazar:

nikoncanım cok güzelsin canım sanada masallah fızıgın cok guzel kactane kuzu var sende ?yada var mı? insan gorunce daha ıyı oluyo gorsel paylasımı sevıyorum ben kaydirigubbakcemile5

Back
X