• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

feryal gelin başın çok şeker canım a.s.
ama şuanki halin öncekine göre daha güzel bence a.s

slm kızlar ben geldimmmmmmm

FERYAL gömleğini çok sevdim çıkar onu bebeğim (ay pardon yazarken şarkı geldi aklıma umarım alınmazsın şaka yanii)
ve gelinbaşını eklemişin ama kaldırmışın galiba ben göremdim ve çoook merak ettim

MERYEMCıM elbiseni görmüştüm daha önce çok güzel olmuş güLe güle giy tatlım

HATSHE çok şekersin cnm ne giydin bölümünü takip ettiğinden görmüştüm fotolarınıı

başka kimler vardı unuttum kusura kalmayın kızlarr

slm kizlarr bende bugun boleydimm

catsss.jpg

kızlar hepiniz de çok şıksınız.özellikle PESSıMıSTin ilk eşarbını çok beğendim.bu sıralarda o renklere taktım ben.ben de armineden siyahlı sarılı tonlarda bi eşarp aldım.saatli modelde.çok hoşuma gidiyor.

slm kızlar ben geldimmmmmmm

FERYAL gömleğini çok sevdim çıkar onu bebeğim (ay pardon yazarken şarkı geldi aklıma umarım alınmazsın şaka yanii)
ve gelinbaşını eklemişin ama kaldırmışın galiba ben göremdim ve çoook merak ettim

MERYEMCİM elbiseni görmüştüm daha önce çok güzel olmuş güLe güle giy tatlım

HATSHE çok şekersin cnm ne giydin bölümünü takip ettiğinden görmüştüm fotolarınıı

başka kimler vardı unuttum kusura kalmayın kızlarr

Olurmu cnm alınmam tabiiki..Hatta çok güldürdün beni..Gönderirim sen yeterki iste.. kaydirigubbakcemile4

Aşağıda üye olmayıp misafir olarak görünenleri görünce korktum kaldırdım.. eyvahedigeldismile

Olurmu cnm alınmam tabiiki..Hatta çok güldürdün beni..Gönderirim sen yeterki iste.. kaydirigubbakcemile4

Aşağıda üye olmayıp misafir olarak görünenleri görünce korktum kaldırdım.. eyvahedigeldismile

cnm yüzünü boya öle koy valla çok merak ettim opuyorumnanaktan

Cankızz çok güzel görünüyosun bayanssulusmile

Yeşiller yakışmış şampuan..Bayılırım yeşile bi ara takıntı yapmıştım ama artık diger renklerede geçiş yaptım yerimseniben

Cankızz çok güzel görünüyosun bayanssulusmile

Yeşiller yakışmış şampuan..Bayılırım yeşile bi ara takıntı yapmıştım ama artık diger renklerede geçiş yaptım yerimseniben

benimde hiç yeşil bişeyim yoktur ilk defa yeşil bir kıyafet aldım :kahve:
herkeste görmeye başlayınca sinir oldum ama :kahve:
tşk ederim cnm bu aradaa :1hug:

FERYAL gördüm cnm
çok güzelmişsin gelinbaında çok hoşş
tşk ederim bu arada tekrar eklediğin içinn

FERYAL gördüm cnm
çok güzelmişsin gelinbaında çok hoşş
tşk ederim bu arada tekrar eklediğin içinn

Ne demek cnm oğlum uyudugu için eklemek sorun olmadı..Yoksa çekiştirip duruyo hiçbişey yapamıyorum..

Çok teşekkürederim senin güzelliğin.. :utangac:

cankız canım aslında çok şıksın ama bence pek fazla sarı renk giyme çünkü tenrenginden dolayı seni biraz soluk gösterebilir, naciane fikrim yani a.s
birde o kıyafet o eşerp uyamamış sankş gerçi pek anlamam eşarp işini ama zevkime göre konuşuyorum ben, eğer yanlışım varsa pek takmayın kızlar beni :1closedeyes:
çünkü sana bence beyaz, krem, kırmızı gibi tonlar daha çok yakışacak a.s.

şampuan senin yeşilli kıyafetini beğendim bende seni bugün ne giydinden tanıyorum kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Back
X