Eşcinsel mi?

bundan emin olmak için cinsellik yaşamanız gerekmez ki biseksüel olabilir mesela cinsellik yaşasanız da bu eşcinsel olmadığını kanıtlamaz sadece tavırlarından halinden size bakışlarından belli eder zaten. iyi gözlemlerseniz o da.

siz ilişkinizi sorgulayın derim.
Bunu anlamak çok zor, eğer açık açık yaşamıyorsa anlamak o kadar kolay değil, ayrıca gelen mesajı doğru kabul edip adamdan vazgeçmedi ama böyle bir mesaj ister istemez şüphe uyandırır üstelik daha 4 aydır tanışıyorlar, adam gib sordu ve cevabını aldı. Şuan hala acabaları kalsa dersiniz ilişkinizi sorgulayın diye .

kolay gelsin arkadaşım bu kadar panik yapma bazı arkadaşlarında dedigi gibi direk sormanı tavsiye ederim ama sakın agız arama şeklinde olmasın hiç sevmem bu agız arama işini direk sor bana böyle bir mesaj geldi de açık olmak herzaman iyidir tanımadıgım birinden gay olduguna dair mesaj oldım dersin arkadaşların dedigi gibi istersen yürüyüş fotagrafını en son göster belki sen söylemeden kendi diyecektir yürütüşüne katıldım o yüzden yanlış anlaşıldım diye yani anlarsın tavrından filan,eger gay ise zaten deşifre oldugu için senden uzaklaşır degilse ve sen açıkça sorarsan belki aranızdaki bag dahada güçlenir ama direk sor bu agız arama işine hep gıcık olmuşumdur açıklıkve samimiyet herzaman iyidir
direkt soracak ve o da evet mi dicek yanı

Hemen bi tanıdıgımdan ornek veriyorum kız birini cok sevyo falan evleniyolar gerdege giremiolar adam da ben normalde boyleym sırf kmliğimi gizlemek ve seni üzmemek için evlendm diyo kız sok ve paat ayrloyo noldu işte kız adı dula cktı vs vala pat küt birlkte ol demiyorum ama sevişerek ogreneblrsn opuşurken yada ereksiyon olup olmadgına fln bakablrsn ne blm tahmnlerm bunlar :)
ole de bişi yok ki ama cok gay var coluk cocuk sahibi ordan anlaşılmaz

Ben yeni gördüm konuşmuşsun aynen çok iyi yapmışsın bi kızla birlikte olmak istemedi diye kimse eşcinsel olmaz ama şunu da belirtmeden geçemiycem bunu ustalıkla saklayanlar var maalesef ve birde benim çocukluktan arkadaşım olan çok yakınım dediğim insan gay asla başka insanlar anlayamaz gay olduğunu ailesi biliyor tabi ama bir keresin de benimle yakınlaşmak istemişti şok olmuştum tabi ki bir şey olmadı ama niye böle yaptığını sormuştum gay olmak kadınları arzulamayacağım anlamına gelmez demişti yani hiç bir türlü anlamak mümkün değil bence bazı şeyleri

Bende bu durumları araştırmak zorunda kaldım sizin arkadaş bisexuel oluyor. Gayler karşı cinsle birlikte olamazmış.

Bunu anlamak çok zor, eğer açık açık yaşamıyorsa anlamak o kadar kolay değil, ayrıca gelen mesajı doğru kabul edip adamdan vazgeçmedi ama böyle bir mesaj ister istemez şüphe uyandırır üstelik daha 4 aydır tanışıyorlar, adam gib sordu ve cevabını aldı. Şuan hala acabaları kalsa dersiniz ilişkinizi sorgulayın diye .

bir kadın sevgilisinin eşcinsel mi değil mi anlamıyorsa onu çok yakından incelemiyor sadece lafta sevgili oluyor demektir. 4 aydır tanışmaları bir şeyi değiştmez. hep diyorum size uygun değilse sevgili olmayın diye ama hep özentilik işte.

bir kadın sevgilisinin eşcinsel mi değil mi anlamıyorsa onu çok yakından incelemiyor sadece lafta sevgili oluyor demektir. 4 aydır tanışmaları bir şeyi değiştmez. hep diyorum size uygun değilse sevgili olmayın diye ama hep özentilik işte.

Sabırla cevap verdim ama ilişkimi ve karakterimi sorgulamak size mi düştü ?

Bende bu durumları araştırmak zorunda kaldım sizin arkadaş bisexuel oluyor. Gayler karşı cinsle birlikte olamazmış.

Valla oluyorlarmış ben bunu başka gay olan kişilerden de duydum ki bu benim arkadaşım baya ilişkileri oluyodu hata en sonuncu sevgilisiyle 3 yıl birliktelerdi kadınlarla da çok sık olmasa da birlikte olabiliyorlarmış

Back
X