Bugün buluştuk daha selamlaşmadan halimi görünce neyin var ne oldu diye sormaya başladı. Bende sakin bir yere oturunca densizin birisi canımı sıktı dedim, saçma sapan mesajlar atmış yok sen eşcinselmişsin (şaşırdı suratının halinden belliydi) yok efendim benimle birlikte olmanın sebebi kendini gizlemekmiş vs döküldüm. Yok öyle bir şey kim bakayım o dedi. Söyledim, bu da olayı anlattı;
-Lgbt yürüyüşüne arkadaşının biriyle gitmişler o fotoğrafta arkadaşının facebook'undan alınmaymış. (hayır arkadaşı eşcinsel değilmiş, sadece i..e olarak nitelendirip dışlanmaları, baskı görmeleri vs saçmaymış.)
-O kızın bahsettiği arkadaşı, benimkinin küçüklükten beri arkadaşıymış. Bunlar arkadaş grubu olarak 3 sene önce tatile gitmişler, ama tatil sezonu daha açılmadan yeni yeni açılırken mayıs ayı falan. Tatil yeri baya baya boşmuş, bunlar birgün bir arkadaşının babasının yatıyla açılıp parti yapmaya karar vermişler. arkadaşlarından birisi tekneye rus turist kızlar davet etmiş onlarda gelmiş. Tabii rus kızlar ortama girince erkek sayısı az kalmış, baya alkol falan alınmış. Benimki daha önce kötü tecrübe yaşadığı için dışarıda kendini kaybedecek kadar içmiyormuş. Neyse erkek arkadaşım teknede uyuyamıyormuş bu yüzden gece otele gitmek için tekneyi limana döndürtmüş ve o ayrılırken bu kız da ona yapışmış benimde çok midem bulanıyor, tekne tuttu heralde bende otele gelecem diye, o da epeyce sarhoşmuş diğerleri zaten çoktan ya sızmış ya da kamaralara başka iş yapmaya gitmişler.
Neyse bu kız benim başım dönüyor diyerek benimkine iyice sarılmış

Bunlar arabaya binince sarhoş kafa saçma sapan konuşup gülüyormuş. Otelin orada inince gene başım dönüyor diye sarılmış, odasına hatta yatağına kadar götürtmüş kendini sarmaş dolaş. Yatağa bırakınca da, atağa geçmiş. Benimki de bırakıp kaçmış. Nedenini ise şu şekilde açıklıyor, onun ağzından yazıyorum; hem aşırı sarhoştu, hem de bence kokain çekmişti (Kendi asla kullanmadığını söylüyor, bu konuda doğru olduğuna eminim çünkü aşırı bağımlılık yapar bizim bölümde mümkün değil okuyamaz kullanıyor olsa). Hem de o anda beni istemiyordu sadece bir erkek istiyordu.,elinin altında ben vardım. O gece rus kızların gölgesinde kalmış diğerlerinden ilgi görememişti. O da bana sardı. Annesini babasını da tanırım, birlikte büyüdük sayılır. Ben onu kardeş gibi gördüm. Ama sonra bu kız bunalıma girdi. Hem gece boyunca diğerleri ilgi göstermedi, hem de ben red edince, ben çok mu çirkinim istenmeyecek birisi miyim vs diye. Bu kızın sana mesaj atan bu arkadaşı da seni red eden bir erkek ya eşcinseldir ya da rahiptir demiş. Bunlarda benim eşcinsel olduğuma kanaat getirdiler. Ben de gururu kırılmasın diye kabulde etmedim inkar da etmedim.
Daha sonra benim yanımda kızı arayıp hoparlöre verdi; ilk defa küfrettiğini duydum ama içimin yağları eridi

Baya bir kızdı. Ailesinin hatırı olmasa ben yapacağımı bilirdim diyor. Sonra bana mesaj atan kızı aradı. Kız diyor yalan mı eşcinsel değil misin, öyle kızı red etmek için eşcinsel olmak lazım vs ona da baya hakaret etti

En son benim ablam savcı hakkımda böyle yalan şeyler yaymaya devam edersen sen bilirsin dedi.
Bana da şakayla karışık içinde şüphe kaldıysa zinaya karşı olduğunu biliyorum gidelim bir imam nikahı yapalım dedi.
Yani tepkileri oldukça doğal göründü. Bu kadar rahat olmasına bakılırsa iftiraya kurban gitmiş