Eşcinsel mi?

Ben de yürüyüşe katılıyorum üstelik elimde pankartla yürüyorum. Ama heteroseksüelim.

Fotoğrafları olması hiçbir şeyi değiştirmez hatta aferin derim ben sevgilinize.

Bu şekilde çamur at izi kalsın olmuş. Varsa bildiği bir şey söylesin. Bu sevgilinize sorulmaz, sorsanız bile paravan olarak kullanan adam "he evet ya öyle" demez sonuçta.

Elalemin kızı bunu nereden biliyor? Böyle bir konuda kesin bilgiye nasıl ulaşmış, biri bizi aydinlatsin.

bende bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, mahvetti beni şuan ağlamaktan helak oldum. Bir laf ettin madem gerisi getir, yok o kısmı söyleyemem, ben sadece uyarmak istedim diyor.

Hadi sorduk öyleyse bile kabul etmez ki bu niyetle yaklaşan adam:KK43:
Tamam sizi kandırıyor diyelim. Onun için dedim tepkisinden anlarsınız diye. İnkar eder çok büyük tepkiler verirse saçmalama ne işim olur arkadaş zorladı benim onların arasında ne işim var vs vs. O zaman anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Tamam sizi kandırıyor diyelim. Onun için dedim tepkisinden anlarsınız diye. İnkar eder çok büyük tepkiler verirse saçmalama ne işim olur arkadaş zorladı benim onların arasında ne işim var vs vs. O zaman anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sadece neden o yürüyüşe katıldın desem bu sonuç doğurmaz ki, geçiyordum destek verdim vs der. Eşcinsel misin diye mi sorayım, mesaj atan kızın adını verip mi sorayım yoksa direk mesajı mı göstereyim. Kız benim düşmanım der, eşcinsellikle alakam yok der ne diyebileceğim ki :KK61:

bende bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, mahvetti beni şuan ağlamaktan helak oldum. Bir laf ettin madem gerisi getir, yok o kısmı söyleyemem, ben sadece uyarmak istedim diyor.

Bilse söylerdi. Bu kadar söylemiş, gerisini mi saklayacak? Belli ki artniyetli biri, aranızı bozmaya veya sizi üzmeye çalışıyor. Sevgilinize bundan bahsedin, tepkisini ölçün bence.

Benim gördüğüm şüpheli durumu yok. Aramız da oldukça iyiydi. Hatta birkaç gün önce telefonunu masada unuttu, kurcaladım whatsappdan bir arkadaşı rus uçağı düşürmeye gidiyoruz sen de gel demiş, bu da yok benim sevgilim var demiş, çok hoşuma gitmişti sadakati ama bu yüzden mi gitmemiş acaba:KK61:
Kızın amacı aklınızı karıştırmaksa, başarmış zaten. Arkadaşlarında dediği gibi sadece yürüyüşle bu tespit yapılamaz. Iftira atmış olabilir kız.
Çok kararsız kalırsanız da, msjı gösterin sevgilinize. Verdiği tepki az çok belli eder dogruluk payını.

:KK57: ne belli belki iftira belki senin erkek arkadaşından hoşlanıyor olamaz mı. :KK62:

kizi sıkıştırin bence. diger turlu anlamasi zor. ne biliyorsan anlat yoksa sevgilime söyleyeceğim seni falan de. iftira davasi bile açabilir vs diye kizi korkut bütün bildiklerini anlatsın

Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış:KK43:. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem :KK61: Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?

Lgbt yürüyüşüne katılmak eşcinsel olduğunu göstermez
Bu toplumsal bir olay, destek olmak istemiş olabilir, o gruba mensup arkadaşları olabilir
Ve en fenası aranızı bozmak isteyen biri bunu kullanıyor olabilir

bana daha once esimle ilgili olarak biz yeni flort etmeye başladığımızda yakin arkadasim bisi demisti. gercekten kotu olmustum insanin aklı karisiyor.

evlenip ayrilmis demisti. nerden uydurdularsa. yada esim cok saka yapardi evlimisin diye sorduklarinda. heralde ordan ciddiye aldilar bana da kesin biliyormus gibi anlattı.

esime sormustum tepkisinden vs anlasiliyor zaten. emin olmustum. ki zaten sonradan illa cikardi boyle bi durum.

her denilene inanmayin. bazen iyi niyetle bazen kotu niyetle laf eden cok olur

En nefret ettiğim insan tipi, orasını söyleyemem pehhhh
Sevgiline anlat durumu, ağzının payını versin
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum

kizi sıkıştırin bence. diger turlu anlamasi zor. ne biliyorsan anlat yoksa sevgilime söyleyeceğim seni falan de. iftira davasi bile açabilir vs diye kizi korkut bütün bildiklerini anlatsın

Evet sevgilime söyleyeceğim diyim, böyle bir şeyi bilse kesin bu kızın başına iş açar o. offf

Sadece neden o yürüyüşe katıldın desem bu sonuç doğurmaz ki, geçiyordum destek verdim vs der. Eşcinsel misin diye mi sorayım, mesaj atan kızın adını verip mi sorayım yoksa direk mesajı mı göstereyim. Kız benim düşmanım der, eşcinsellikle alakam yok der ne diyebileceğim ki :KK61:
Fotoğrafı göstermeden ilk önce bana birisi böyle bir mesaj attı. Neden yaptığını anlayamadım diye mesajı göster. O şekilde tepkisini ölç. Düşmanım yalan söylüyor vs derse eşcinseller hakkında ne düşünüyorsun diyip öyle görüşünü öğrenebilirsin gerçekten destekliyor mu diye. Ben bu şekilde gizleyen insanlarda tam tersi bir yansıma görüyorumn o yüzden anlayacağınızı düşünüyorum. Eşcinselse ve saklıyorsa mesela ölümüne nefret ederler eşcinsellerden ve onlarla ilgili herşeyden. Konusu açılınca büyük tepkiler verip hepsini asmak kesmek lazım diyip insanların onları desteklemesini beklerler.

Tabi şöyle bir şey de var eşcinselse ve yürüyüşe katılmışsa bir şeyleri kabul ettiğini gösteriyor bu. O zaman da neden aldatsın ki sizin gibi habersiz birisini. Bu durumda da sizi kandırıyorsa kalbinizin çok kötü kırıldığından bahsederseniz doğruları söyleyebilir. Yani bir insan neden bunu yapar onu düşünemiyorum ben. Sürekli sizi ailesine arkadaşlarına mı gösteriyor histerik bir şekilde. Yani bakın bakın bu benim sevgilim diye?

Fotoğrafı göstermeden ilk önce bana birisi böyle bir mesaj attı. Neden yaptığını anlayamadım diye mesajı göster. O şekilde tepkisini ölç. Düşmanım yalan söylüyor vs derse eşcinseller hakkında ne düşünüyorsun diyip öyle görüşünü öğrenebilirsin gerçekten destekliyor mu diye. Ben bu şekilde gizleyen insanlarda tam tersi bir yansıma görüyorumn o yüzden anlayacağınızı düşünüyorum. Eşcinselse ve saklıyorsa mesela ölümüne nefret ederler eşcinsellerden ve onlarla ilgili herşeyden. Konusu açılınca büyük tepkiler verip hepsini asmak kesmek lazım diyip insanların onları desteklemesini beklerler.

Tabi şöyle bir şey de var eşcinselse ve yürüyüşe katılmışsa bir şeyleri kabul ettiğini gösteriyor bu. O zaman da neden aldatsın ki sizin gibi habersiz birisini. Bu durumda da sizi kandırıyorsa kalbinizin çok kötü kırıldığından bahsederseniz doğruları söyleyebilir. Yani bir insan neden bunu yapar onu düşünemiyorum ben. Sürekli sizi ailesine arkadaşlarına mı gösteriyor histerik bir şekilde. Yani bakın bakın bu benim sevgilim diye?

Yok ilişki başında ailelerle tanışma durumu oldu ama bu benim sevgilim diye gezdirmez, yani üniversite dışı arkadaşlarını pek bilmem. Genelde görüşmelerimizde sadece ikimiz oluyoruz. Eşcinsellere tepkisini sorarım o zaman ama önce şu kızı bir konuşturayım bu böyle olmaz

Valla ben de almam :skandal:
Alinti diye bildirim gelince bir tirstim acikcasi. Topa tutulacagimi sanmistim.
:)

Bazen bu durumlari ben karistirabiliyorum.
Escinsellik (gay, homo) oluyor değil mi?
Cift cinsiyetle karistiriyorum heo. Cift cinseyete insanlarin yapacagi birsey yok. ALLAH oyle yaratiyor ama eş cinsel kendi cinsiyle birlikte olan demek dogru biliyorsam.

Simdi saglamasini yapinca birdaha dusundum. Yurusune dahi gitse eve almam.

iyide cevap kızın mesajında gizli işte sana da dokunmadı değilmi demiş demek ki kız eski sevgili.. nasıl bir yarası varsa artık size ulaşmış siz bende bunu sorun sevgilinize..

Back
X