Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elalemin kızı bunu nereden biliyor? Böyle bir konuda kesin bilgiye nasıl ulaşmış, biri bizi aydinlatsin.
Tamam sizi kandırıyor diyelim. Onun için dedim tepkisinden anlarsınız diye. İnkar eder çok büyük tepkiler verirse saçmalama ne işim olur arkadaş zorladı benim onların arasında ne işim var vs vs. O zaman anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Hadi sorduk öyleyse bile kabul etmez ki bu niyetle yaklaşan adam![]()
Tamam sizi kandırıyor diyelim. Onun için dedim tepkisinden anlarsınız diye. İnkar eder çok büyük tepkiler verirse saçmalama ne işim olur arkadaş zorladı benim onların arasında ne işim var vs vs. O zaman anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
bende bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, mahvetti beni şuan ağlamaktan helak oldum. Bir laf ettin madem gerisi getir, yok o kısmı söyleyemem, ben sadece uyarmak istedim diyor.
Kızın amacı aklınızı karıştırmaksa, başarmış zaten. Arkadaşlarında dediği gibi sadece yürüyüşle bu tespit yapılamaz. Iftira atmış olabilir kız.Benim gördüğüm şüpheli durumu yok. Aramız da oldukça iyiydi. Hatta birkaç gün önce telefonunu masada unuttu, kurcaladım whatsappdan bir arkadaşı rus uçağı düşürmeye gidiyoruz sen de gel demiş, bu da yok benim sevgilim var demiş, çok hoşuma gitmişti sadakati ama bu yüzden mi gitmemiş acaba![]()
Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem
Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?
ne belli belki iftira belki senin erkek arkadaşından hoşlanıyor olamaz mı.
![]()
bende bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, mahvetti beni şuan ağlamaktan helak oldum. Bir laf ettin madem gerisi getir, yok o kısmı söyleyemem, ben sadece uyarmak istedim diyor.
kizi sıkıştırin bence. diger turlu anlamasi zor. ne biliyorsan anlat yoksa sevgilime söyleyeceğim seni falan de. iftira davasi bile açabilir vs diye kizi korkut bütün bildiklerini anlatsın
Fotoğrafı göstermeden ilk önce bana birisi böyle bir mesaj attı. Neden yaptığını anlayamadım diye mesajı göster. O şekilde tepkisini ölç. Düşmanım yalan söylüyor vs derse eşcinseller hakkında ne düşünüyorsun diyip öyle görüşünü öğrenebilirsin gerçekten destekliyor mu diye. Ben bu şekilde gizleyen insanlarda tam tersi bir yansıma görüyorumn o yüzden anlayacağınızı düşünüyorum. Eşcinselse ve saklıyorsa mesela ölümüne nefret ederler eşcinsellerden ve onlarla ilgili herşeyden. Konusu açılınca büyük tepkiler verip hepsini asmak kesmek lazım diyip insanların onları desteklemesini beklerler.Sadece neden o yürüyüşe katıldın desem bu sonuç doğurmaz ki, geçiyordum destek verdim vs der. Eşcinsel misin diye mi sorayım, mesaj atan kızın adını verip mi sorayım yoksa direk mesajı mı göstereyim. Kız benim düşmanım der, eşcinsellikle alakam yok der ne diyebileceğim ki![]()
Valla ben de almamLgbt yuruyusu ne ki?
Escinsellere ozgurluk yurusu falan mi?
Valla benim kocam oyle bir yuruse gitse ben eve dama almam.
Fotoğrafı göstermeden ilk önce bana birisi böyle bir mesaj attı. Neden yaptığını anlayamadım diye mesajı göster. O şekilde tepkisini ölç. Düşmanım yalan söylüyor vs derse eşcinseller hakkında ne düşünüyorsun diyip öyle görüşünü öğrenebilirsin gerçekten destekliyor mu diye. Ben bu şekilde gizleyen insanlarda tam tersi bir yansıma görüyorumn o yüzden anlayacağınızı düşünüyorum. Eşcinselse ve saklıyorsa mesela ölümüne nefret ederler eşcinsellerden ve onlarla ilgili herşeyden. Konusu açılınca büyük tepkiler verip hepsini asmak kesmek lazım diyip insanların onları desteklemesini beklerler.
Tabi şöyle bir şey de var eşcinselse ve yürüyüşe katılmışsa bir şeyleri kabul ettiğini gösteriyor bu. O zaman da neden aldatsın ki sizin gibi habersiz birisini. Bu durumda da sizi kandırıyorsa kalbinizin çok kötü kırıldığından bahsederseniz doğruları söyleyebilir. Yani bir insan neden bunu yapar onu düşünemiyorum ben. Sürekli sizi ailesine arkadaşlarına mı gösteriyor histerik bir şekilde. Yani bakın bakın bu benim sevgilim diye?
Alinti diye bildirim gelince bir tirstim acikcasi. Topa tutulacagimi sanmistim.Valla ben de almam![]()