Eşcinsel mi?

Ben olsam açık açık sorardım bu şekilde bir mail aldığımı. Yüzyüze olabilmek çok önemli
Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra anlayan kadınlar var bu iş öyle küt diyr anlaşılmıyor
Bir de şu var; burada açılan konulara bakın. Adam gay olmadığı halde yılda iki kez eşiyle birlikte oluyor yani o da bir ölçü değil?.

Alinti diye bildirim gelince bir tirstim acikcasi. Topa tutulacagimi sanmistim.
:)

Bazen bu durumlari ben karistirabiliyorum.
Escinsellik (gay, homo) oluyor değil mi?
Cift cinsiyetle karistiriyorum heo. Cift cinseyete insanlarin yapacagi birsey yok. ALLAH oyle yaratiyor ama eş cinsel kendi cinsiyle birlikte olan demek dogru biliyorsam.

Simdi saglamasini yapinca birdaha dusundum. Yurusune dahi gitse eve almam.

Sizi yargılamayacağım sadece bilgi için yazıyorum bu yürüyüş yani LGBT+ destek yürüyüşleri lezbiyen, gey (bu ikisi homoseksüel yani eşcinsel yani kendi cinsine ilgi duyan oluyor.) , biseksüel (her iki cinse de ilgi duyan), transeksüel (doğduğu cinsiyete ait hissetmeyen/ olmayan kişiler), artı kısmı da heteroseksüel olmayan her türlü insanı gösteriyor. Ancak bu tür dernek ve gruplarda heteroseksüeller de bulunur yani karşı cinse ilgi duyan "normal" insanlar. Herhangi bir şekilde yargılanmazlar. Herkes birbirine destek olur arkadaş edinir mutlu olur. Kendimi çok reklamcı hissettim ama önyargı oluşmasını engellemek amacım

Kizin niyeti ne olursa olsun ates olmayan yerden duman cikmaz...neden baska bir iftira degilde boyle bir sey yazdi kismende olsa gerceklik payi olabilir algilarini iyice ac

Bu aralar çok sık duyuyorum kendilerine göstermelik karşı cinsten birini bularak kendini gizlemeye çalışan gayleri.
Yürüyüşe katılması kesinlikle bir kanıt değil, özgürlüğü savunan herkes katılabilir yürüyüşe. Bunu o kadar kafanıza takmayın. Gerçekten şüpheleniyorsanız şunları gözden geçirin;
ilişkiniz başlar başlamaz sizi çevresiyle tanıştırdı mı? sosyal medyada sizinle ilgili bir şeyler paylaşıyor mu? size karşı cinsel bir çekimi olduğunu hissediyor musunuz? ailesi özgürlükçü bir aile mi yoksa mufazakar mı? çevresindeki insanların eşcinselliğe ve diğer tercihlere saygı duyan insanlar mı?

Sizi yargılamayacağım sadece bilgi için yazıyorum bu yürüyüş yani LGBT+ destek yürüyüşleri lezbiyen, gey (bu ikisi homoseksüel yani eşcinsel yani kendi cinsine ilgi duyan oluyor.) , biseksüel (her iki cinse de ilgi duyan), transeksüel (doğduğu cinsiyete ait hissetmeyen/ olmayan kişiler), artı kısmı da heteroseksüel olmayan her türlü insanı gösteriyor. Ancak bu tür dernek ve gruplarda heteroseksüeller de bulunur yani karşı cinse ilgi duyan "normal" insanlar. Herhangi bir şekilde yargılanmazlar. Herkes birbirine destek olur arkadaş edinir mutlu olur. Kendimi çok reklamcı hissettim ama önyargı oluşmasını engellemek amacım
Tsk ederim.
On yargili olacak bir mesaj yazmamissiniz ki on yargili bakayim.

Hani bdv konularinda uyelere diyoruz ya.. kendinizle uyusan biriyle evlenin. Denginizle evlenin diye.
Oyle birsey. Hani ben o seylere karsiyim. Ve oyle biri ile evli olmak istemem.

Ornegin ben esime evlendikten sonra icki icme diye dayatmadim. Zorlamadim. Evlenmeden önce konustum. Bak ben kapaliyim. Acil secil diyeceksen simdiden tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Birde kabullenmeyecegim diger sey ise icki.
Icki iciyorsna acik acik soyle bana hic kendimi yormayayim. Icebilirsin icme diyemem ama ben evlenemem seninle dedim.
Icmiyormus sevmiyormus zaten.
Baktım ben o gibi, o ben gibi. Kendimizce dengiz evlendik.
Debk olmadigimizi anlasaydik evlenmezdik.
Suda var gizleyedebilirdi.
Evet icki vs. Ile alakasi yok. Demek istedigim bu tarz yuruyuslerede destek verdigini bilsem denk degiliz yasam ve fikir ayriliklarimiz var ser hic evlenmezdim.
Bende yadirgamiyorum yada yargilamiyorum ama kendime ters olan birseyi istemiyorum en bastan. Buda benim secenegim.

Insanlar cok on yargili gerçektende. Birgun kaynim gelmis. Yenge sana bir soru soracagim dedi. Sor dedim. Birgu ben bir kizla gelsem, sacinin birnyani kazitmis diger yaninuzun boyali falan ne tepki verirdin? (Herhalde cok sasiracagimi elimle agzimi kapatio aboo bu ne diyecegimi falan dusunmus olsa gerek)
Ne dusunurum birsey dusunmem. Belkide birbirinize yakisiyorsunuzdir.unuttun galiba ben oyle insanlarin arasindan geldim (hollandada yasadim 18 yil). Yadirgayacagimi falan sandin galiba dedim. Birsey demedi.
On yargi iste...

kızı tehdit ederek konuşturdum:KK62:, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .

kızı tehdit ederek konuşturdum:KK62:, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
Arkadaşıyla ortaklaşa bir girişimle o hırsla size yazmış olabilirler. Kız kendini reddedilmiş hissetmiştir, onu reddedip sizinle sevgili olunca hırslanmıştır doğal olarak ve aranızı bozmak istiyordur.
Bence o kişilerle daha fazla muhattap olmayın, bir önceki mesajımda bir kaç dikkat etmeniz gereken şeyi yazmıştım. O tarz detayları düşünüp şüphelerinizi gidermeye çalışabilirsiniz.

Arkadaşıyla ortaklaşa bir girişimle o hırsla size yazmış olabilirler. Kız kendini reddedilmiş hissetmiştir, onu reddedip sizinle sevgili olunca hırslanmıştır doğal olarak ve aranızı bozmak istiyordur.
Bence o kişilerle daha fazla muhattap olmayın, bir önceki mesajımda bir kaç dikkat etmeniz gereken şeyi yazmıştım. O tarz detayları düşünüp şüphelerinizi gidermeye çalışabilirsiniz.

off çok zor gerçekten

Yaşı kaç bu kızların, gerçekten merak ettim?

Bir erkek bir kadınla sevişmek istemeyebilir. Kız nasıl hırs yaptıysa artık.

yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış

ama bu cok sacma..
iliskiyi reddeden her erkek gay mi oluyor Allahaskina..
hamile birakmaktan korkmustur.
ici isinmamistir.
kendini yetersiz hissetmistir..
onlarca sebebi olabilir..

yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış
ilk deneyimi ise belki çekinmistir. kiz konustuguna gore simdi sevgilinle yuzyuze konusma sirasi.

direkt sor bence escinsel misin diye. yuzundeki ilk tepkiden az cok anlarsin.

sonra sıkıştır bak oyleyse anlarim ama bilmem gerekir. aramizda kalacak ama bileyim ki bende uzulmeyeyim vs gibi artik damardan gir.

hala reddederse ilk mesajlarda biri demisti. peki escinsellik hakkinda ne dusunuyorsun diye sor

en sonda yuruyusu sorarsin. onu en son sor ki gittigini bildigini bilmesin

Adam üstüne atlayan kızlardan hoşlanmıyordur?

Kızla cinsel çekimi yoktur. Öyle her yakışıklı veya her güzel insanla sevişmez herkes. Ten uyumu, cinsel çekim diye bir şey var.

Kızla sevişip kızın "şimdi biz neyiz" sorularına maruz kalmak, ilişki başlatmak istememiştir.

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz allasen, her an "seks seks seks" diye gezmiyorlar inanın :)

Back
X