Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alinti diye bildirim gelince bir tirstim acikcasi. Topa tutulacagimi sanmistim.
:)
Bazen bu durumlari ben karistirabiliyorum.
Escinsellik (gay, homo) oluyor değil mi?
Cift cinsiyetle karistiriyorum heo. Cift cinseyete insanlarin yapacagi birsey yok. ALLAH oyle yaratiyor ama eş cinsel kendi cinsiyle birlikte olan demek dogru biliyorsam.
Simdi saglamasini yapinca birdaha dusundum. Yurusune dahi gitse eve almam.
Tsk ederim.Sizi yargılamayacağım sadece bilgi için yazıyorum bu yürüyüş yani LGBT+ destek yürüyüşleri lezbiyen, gey (bu ikisi homoseksüel yani eşcinsel yani kendi cinsine ilgi duyan oluyor.) , biseksüel (her iki cinse de ilgi duyan), transeksüel (doğduğu cinsiyete ait hissetmeyen/ olmayan kişiler), artı kısmı da heteroseksüel olmayan her türlü insanı gösteriyor. Ancak bu tür dernek ve gruplarda heteroseksüeller de bulunur yani karşı cinse ilgi duyan "normal" insanlar. Herhangi bir şekilde yargılanmazlar. Herkes birbirine destek olur arkadaş edinir mutlu olur. Kendimi çok reklamcı hissettim ama önyargı oluşmasını engellemek amacım
Arkadaşıyla ortaklaşa bir girişimle o hırsla size yazmış olabilirler. Kız kendini reddedilmiş hissetmiştir, onu reddedip sizinle sevgili olunca hırslanmıştır doğal olarak ve aranızı bozmak istiyordur.kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
4 ay boyunca hiçmi cinsellikten konuşmadınız.yada en ufak bi dudağından öpme filan olmadımı.
Arkadaşıyla ortaklaşa bir girişimle o hırsla size yazmış olabilirler. Kız kendini reddedilmiş hissetmiştir, onu reddedip sizinle sevgili olunca hırslanmıştır doğal olarak ve aranızı bozmak istiyordur.
Bence o kişilerle daha fazla muhattap olmayın, bir önceki mesajımda bir kaç dikkat etmeniz gereken şeyi yazmıştım. O tarz detayları düşünüp şüphelerinizi gidermeye çalışabilirsiniz.
kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
![]()
Ben de lezbiyenim o zaman. Ortam olduğu halde taş gibi adamla sevişmedim ben de.![]()
Yaşı kaç bu kızların, gerçekten merak ettim?Kız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.
Yaşı kaç bu kızların, gerçekten merak ettim?
Bir erkek bir kadınla sevişmek istemeyebilir. Kız nasıl hırs yaptıysa artık.
kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış
ilk deneyimi ise belki çekinmistir. kiz konustuguna gore simdi sevgilinle yuzyuze konusma sirasi.yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış
yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış