Eşcinsel mi?

Bacim sen bu koza yaz ki ayy Allah senden razi olsun ben ayrildim x den sayende cok tesekkur ederim sana ben muhafazakar bir insaanim hozumu actim bidi bidi bidi yaz kizin tepkileri ne olacak bir bak eger 1 2 gun sonra yalan soyledin ayrilmamissin derse abowwwww ki ne abow sizin cevrenizden bir yilan demektir eger gercekse soyledikleri oglanla ayrildiniz die olani biteni doker ortaya ama kesinlikle erkek arkadasinin agzini aramak icin ortaya sacma sapan laf atma durust ol direk sorrrr sen escinsel misin die ... aksini yaparsan agzimi aradin sinsilik yaptin muhabbetiyle karsilasirsin ...

Hanımefendi, yürüyüşe gitmesine laf etmiyoruz, daha öncede dedim sadece lgbt yürüyüşüne gitmiş deyip foto atsalar umursamaz geçerdim. Burada Lgbt tartışması da yapmıyoruz, kandırılıyor muyum asıl mesele bu.
ben size kizmiyorum ki. O size bunu kanit diye gösteren kiz icin söylüyorum. Sizin adiniza endiselenecek birsey de yok bence simdilik. Adamin yonelimi farkliysa elbet acik verir. Kandirildiginizi sanmiyorum.

o yürüyüşe sadece eşcinseller mi katıldıki.. sadece bu görüşe destek içn gtmiş olabilr. düzgnce konuşmaktan başka çare yok. bide nabzını ölç ewlilik ne zmn die fln sor az çok belli eder

Lgbt yuruyusune katilmak buna bi kanit olamaz..toplumum her kesimine ozgurlugu ve saygiyi savunan bicok insan katilabilir.bu bi gosterge degildir yani..nasil anlaman gerktigine gelince inan bu cok zor bi durum..belki seni kandrmiyodur biseksueldir.neden boyle bi iddia ortaya atildi acaba ama anlamanin kesin bi yolu yoktr die dusunuyorum

Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış:KK43:. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem :KK61: Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?

Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum:KK62:, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
Bak canım eşcinsel olmak apayrı birşeydir.
LGBT yürüyüşüne katılmak bunun ispatı değil.
Sen eşcinselmi diye sorarsan senle takılıyorsa kesin değildir çünkü eşcinseller asla bir kızla kendini saklamak için birlikte olmaz yani Gay olan bir erkek erkek görünümünde olur ve kızla takılmaz bundan iğrenir.
Fakat biseksüel ise senlede olur erkekle de olur bunu asla anlayamazsın.
A ve P olarak kendi aralarında ayrılırlar aktif ve pasif olarak cinsel tercihlerini yaparlar.
Bunca şeyi nerden biliyorum iş hayatım boyunca bir dolu gay ve biseksüel arkadaşlarım oldu hepsi de okumuş kültürlü meslek sahibi saygın insanlardı.
Eşcinsel veya gay ise zaten hareketleri konuşması ses tonu kendini ele verir fakat biseksüel ise bunu anlaman mümkün değil çünkü onlar için kadın erkek fsek etmez.
Neyse sana mesaj atan eski kaş...r erkek arkadaşını kıskanmış ve sizi ayırmak istiyor ve emin ol ki bu durumu olduğu gibi erkek arkadaşına anlat gidip o kızın ağzına s...rsa bilki sevgiline iftira atılmıştır çünkü hiçbir normal erkek kendine böyle birşey denmesini istemez.
Ama gerçekten böyleyse kimseyle muhattap olmaz ve zaman içinde de senden uzaklaşıp ilişkisini bitirir.
Yaww ne günlere kaldık?
Kıza dokunsa şerefsiz dokunmasa ib...e
vallahi erkek olmakta zor iş bu zamanda :D

arkadaşım, benimde bahsettiğin tarzda şüpheler çeken biri var etrafımda. çözersen haberdar et..

----
S shot Bibibella Bibibella bibi sana bana shot a bi özelden konferans açar mısın tam da bu konuylan alakalı olmak üzere fikirleriniz lazım :ruh: yardımcı olur musunuz :silah:

Bak canım eşcinsel olmak apayrı birşeydir.
LGBT yürüyüşüne katılmak bunun ispatı değil.
Sen eşcinselmi diye sorarsan senle takılıyorsa kesin değildir çünkü eşcinseller asla bir kızla kendini saklamak için birlikte olmaz yani Gay olan bir erkek erkek görünümünde olur ve kızla takılmaz bundan iğrenir.
Fakat biseksüel ise senlede olur erkekle de olur bunu asla anlayamazsın.
A ve P olarak kendi aralarında ayrılırlar aktif ve pasif olarak cinsel tercihlerini yaparlar.
Bunca şeyi nerden biliyorum iş hayatım boyunca bir dolu gay ve biseksüel arkadaşlarım oldu hepsi de okumuş kültürlü meslek sahibi saygın insanlardı.
Eşcinsel veya gay ise zaten hareketleri konuşması ses tonu kendini ele verir fakat biseksüel ise bunu anlaman mümkün değil çünkü onlar için kadın erkek fsek etmez.
Neyse sana mesaj atan eski kaş...r erkek arkadaşını kıskanmış ve sizi ayırmak istiyor ve emin ol ki bu durumu olduğu gibi erkek arkadaşına anlat gidip o kızın ağzına s...rsa bilki sevgiline iftira atılmıştır çünkü hiçbir normal erkek kendine böyle birşey denmesini istemez.
Ama gerçekten böyleyse kimseyle muhattap olmaz ve zaman içinde de senden uzaklaşıp ilişkisini bitirir.
Yaww ne günlere kaldık?
Kıza dokunsa şerefsiz dokunmasa ib...e
vallahi erkek olmakta zor iş bu zamanda :KK70:

off bu da okumuş, aşırı kültürlü. Zaten el ele tutuşmak dışında bir şey yapmadık neden iğrensin benden :KK43: konuşmasında falan bir anormallik yok.

Erkek arkadaşıma söylersem kız haklıysa adımı yayıyor diye ağzına eder, haksızsa iftira atıyor diye ağzına eder. kızın ailesinin konumu nedir bilmiyorum ama erkek arkadaşımın ailesi çok güçlü. Babasıyla da tanıştım, açık görüşlü insanlara benziyorlar ama bir tanecik oğlunun böyle olmasını da kabullenmez gibi. o kadar da değil yani.

kızın tek kanıtı ondan kaçmasıysa önemseme kendine yedirememiştir. intikam almaya çalışıyodur. Ayrıca gerçekten bunu yaptıysa ve sandığınız gibi gay değilse, eli öpülesiymiş. Bence direkt göster mesajları ve böyle böyle bi mesaj aldım çok önemsemedim aslında ama insanın aklına kurt düşünce de emin olmak istiyor de, Olur ya insanlık hali varsa böyle bişey bilmek isterim de. O saatten sonra da tepkisine göre doğru yalan ortaya çıkar zaten. Arkasından iş çevirme.

kızın tek kanıtı ondan kaçmasıysa önemseme kendine yedirememiştir. intikam almaya çalışıyodur. Ayrıca gerçekten bunu yaptıysa ve sandığınız gibi gay değilse, eli öpülesiymiş. Bence direkt göster mesajları ve böyle böyle bi mesaj aldım çok önemsemedim aslında ama insanın aklına kurt düşünce de emin olmak istiyor de, Olur ya insanlık hali varsa böyle bişey bilmek isterim de. O saatten sonra da tepkisine göre doğru yalan ortaya çıkar zaten. Arkasından iş çevirme.

Belli ki kızdan kaçmış yoksa neyin davası olsun bu. yani size göre kızdan kaçmışsa eşcinsel midir?

ha bir de bu lgbt yürüyüşü olayı var benden önce de senelerce sevgilisi olmamış

Tüm mesajları okuyamadım, ama sevgilinizin gay olduğunu düşünmüyorum. LGBT yürüyüşlerine katılmak homoseksüellik belirtisi değildir. Kız iftira atıyor bence.

Sevgilinize eski sevgililerinin ya da bunu sevip bunun yüz vermediklerinin isinlerini sorun bakalım bu kız da var mı ?
Bir de eşcinsellikle ilgili ne düşünüyor onu sorun
Düşmanın ya da seni sevmeyen biri var mı diye sorun
En son tanımadığım biri böyle dedi dersiniz
Puzzle in parçalarını birleştirirsiniz
Az çok ortaya çıkar

Tabi kızı da konuşturmaya bakın

O değilde aklıma öğrenci zamanlarım geldi.
Eve geceleri erkek arkadaş falan getirme demiştim ev arkadaşıma(eski erkek arkadaşı bizden çıkmadığı için)
Bu da bir akşam bir erkekle geldiydi,korkma bu bizden zararsız diye 

O çocuk gaydi ve kız arkadaşı vardı.Hiçte benzemiyordu.

Ama yürüyüşe katılması duyarlı olduğu ve saygı duyduğunu gösterir. Gay yapmaz. Bence açıkça anlat.
Kızı samimi bulmadım varsa bildiği anlataydı o zaman

Belli ki kızdan kaçmış yoksa neyin davası olsun bu. yani size göre kızdan kaçmışsa eşcinsel midir?
Gerçekten artık erkeklere acıyorum.

Kızla sevişse daha mı mutlu olacaktınız?

Sevişse bir dert, sevişmese gay. Bu nedir ya, yazık adamlara valla.

Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış:KK43:. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem :KK61: Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?

Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum:KK62:, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
Kız yalan soyluyor olabılır.Zamanla anlarsın bence

Back
X