cocuk oyle dogmussa niye lanetlensinki
Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir
herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir
herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
cocuk oyle dogmussa niye lanetlensinki
Ben gayet normal buluyorum. Hatta gerçekten aşk yaşayanlara çok ciddi saygı duyuyorum.bana romantik geliyor iki erkeğin veya kadının birbirini sevmesi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide gaylerin çok yakışıklı olması çok kötü ya, üzücü. yazık günah laan yapılır mı bu dedirten bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?