herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir
Siz milletin yorumlarını alıntılayıp 'Gızzz yine mi garuşturdun burayı' diyen üye değil misiniz? Bu yüzden yorumunuz beni şaşırtmadı.
Kendileri hakkında çok olumlu düşünüyorum. Gay ya da straight. Hepsi bir anneden doğmuş, duyguları olan senin benim gibi insanlar işte.
Gay bir arkadaşım yok. Olsaydı keşke. Bazı straight Türk erkekleri b.kunu çıkarıyor çünkü. Sen sadece arkadaş olmak istiyorsun, beyimiz sevgilin olmak istiyor ısrarla. Sinir bozucu.
Bazı homofobik köylülere garip geliyor bu. Ulan nasıl sever bir erkek başka bir erkeği? Bal gibi de sever. Bu tipitipler eşcinselliği hastalık sanıp, eşcinsellerden vebalıymış gibi kaçar. Nasıl sen böyle doğduysan onlar da öyle doğdu işte. Hayvanlarda da görülüyor. İnsanlarda takriben 3-4 yaşlarından itibaren gözleniyor, o yaşlarda hemcinslerinden farklı davranışlar sergiliyorlar.
Ben açık görüşlüyüm. Oğlum da olsa değişen bir şey olmaz. Sen zaten onu kimliğinden dolayı yargılayacaksan anne falan değilsin. Üremiş bir canlısın sadece.
Eşcinsel değil ama bu ülkede bir Bülent Ersoy var. 8 yıl sahnelere çıkarılmayan eşsiz sesli diva. Daha dün ağzından salyalar akıtıp onu eleştirenler şimdi alkışlıyor. İkiyüzlü milletiz.
Hiç kimse birini cinsel kimliğinden ötürü yargılayamaz, onu ayıplayamaz.
Seni davranışından ötürü takdir ettim. Lütfen elinden geldiğince tacizi engelle.
Beni rahatsız etmedi. Sizin hakkınızdaki görüşlerimi doğruladı.hahahaaaaaaaa hatırlamıyorum ama dediysem sizi nesi rahatsız etti acaba alıntılanan razı size ne düşüyo acaba.
herkes fikirlerini söyleyecek kimse kimseye soracak değil
Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.
Bu bir tercih/seçim değildir.
Bu insanlara empoze de edilemez. İnsanın içinden gelen bir şeydir.
Bu şekilde bir bakış açısı 2014 senesinde yaşayan hiçbir insana yakışmıyor.
Biraz araştırın ve cehaletten arının.
Beni rahatsız etmedi. Sizin hakkınızdaki görüşlerimi doğruladı.
Medeniyetsiz insan müsveddeleri.kesinlikle duygularıma tercümansınız desem yeri olur.
genelde türklerle takılıyorum. farklı ırklardan karıştırılmış bir okulda okuyorum. aklınıza gelen her ülkeden insan var. hani deney falan yapmaya kalksalar türkler her yerde belli edicek kendini.
aşağılıyı laf sokan bağıran ezen insanlar hep türk erkekleri, azeriler ve afganlar (aşırı dinine bağlı insanlar)
bildiğiniz birleşip örgüt olmuşlar çocuğu kıstırıyolar her yerde.
hatta çocukla aynı odada kalanlar çocuğu ezip dışlayıp duruyolar. parasını falan alıyolar.
diğer insanlarda çok sıcak bakmıyor ama en azından saygı duyup sesini çıkarmıyolar.
ayrıca bülent ersoy örneğinizi çok sevdim, cuuk diye oturdu resmen :)
Ruhsal bir hastalık. Cinselliğin karşı cinse değil kendi cinsine yönlendirilmesi. Normal olmayan bir durum. Batı'da da bu şeklide kabul ediliyordu. Fakat son zamanlarda orada sayıları çoğalıp Medya, Yazar, Sanatçı gibi kesimlerde etkin konuma gelen eşcinseller kendilerine hasta muamelesi yapılmasına karşı çıktılar ve bunun cinsel tercihleri olduğu yönünde kamuoyunu ikna ettiler. Şimdi herkese bunu böyle kabul ettirdiler. Halbuki eşcinsellik bir tercih değildir. Beyin algısındaki bir bozukluğun sebep olduğu bir durumdur.
Ruhsal bir hastalık. Cinselliğin karşı cinse değil kendi cinsine yönlendirilmesi. Normal olmayan bir durum. Batı'da da bu şeklide kabul ediliyordu. Fakat son zamanlarda orada sayıları çoğalıp Medya, Yazar, Sanatçı gibi kesimlerde etkin konuma gelen eşcinseller kendilerine hasta muamelesi yapılmasına karşı çıktılar ve bunun cinsel tercihleri olduğu yönünde kamuoyunu ikna ettiler. Şimdi herkese bunu böyle kabul ettirdiler. Halbuki eşcinsellik bir tercih değildir. Beyin algısındaki bir bozukluğun sebep olduğu bir durumdur.
Beyin algisini degistirmek oyle kolay mi peki. Pembeyi pembe degil mor goruyorsa adam, yok illa pembe gorecen deyince degisiyomu beyin algisi?Ruhsal bir hastalık. Cinselliğin karşı cinse değil kendi cinsine yönlendirilmesi. Normal olmayan bir durum. Batı'da da bu şeklide kabul ediliyordu. Fakat son zamanlarda orada sayıları çoğalıp Medya, Yazar, Sanatçı gibi kesimlerde etkin konuma gelen eşcinseller kendilerine hasta muamelesi yapılmasına karşı çıktılar ve bunun cinsel tercihleri olduğu yönünde kamuoyunu ikna ettiler. Şimdi herkese bunu böyle kabul ettirdiler. Halbuki eşcinsellik bir tercih değildir. Beyin algısındaki bir bozukluğun sebep olduğu bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?