Eşcinsellik Modası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.

hava atmak için eşcinsel olduğunu söylemek mi o nedir yahu başka hava atacak konu mu kalma dı :))

o yaşlar tam bocalama kişilik bulma yaşları geçer diyorum ben

gerçi günümüzde çoğu insan miş gibi davranıyor

zenginmiş gibi, hanımefendiymiş gibi ,mutluymuş gibi ,iyi kalpliymiş gibi ,dindarmış gibi ........

evet gençler arasında populer artık eşcinsel gibi davranmak bazıları gerçekten de eş cinseldir bilinmez.Ama şuanda eş cinsel sosyal medya fenomenleri inanılmaz lüks içinde insanların gözlerine soka soka özendiriyorlar kimlik arayışındaki gençler bir kurtuluş olarak görüyor bence.

LGBT ile ilgili ya da eşcinsellerin de aynı haklara sahip olması ile ilgili paylaşım yapınca eşcinsel mi olmuş oluyoruz ?
Oo ben eşcinselmişim o zaman.
Hayır LGBT ile ilgili paylaşım yapanların hepsi eşcinsel demedim ki ben. Paylaşım yapıp öyle olduğunu söyleyenler için dedim.

Hayır LGBT ile ilgili paylaşım yapanların hepsi eşcinsel demedim ki ben. Paylaşım yapıp öyle olduğunu söyleyenler için dedim.

Olabilir.Belki biseksüel,belki homoseksüel,belki aseksüel sonuç olarak seni neden ilgilendiriyor ? Kafana silah dayayıp ''ya bizden olacaksın ya da öl'' mü diyorlar ? İşiniz olmayan şeylere karışmayın artık yeter ya.Yaşınız 100 de olsa karışmayın.Arkadaşlarını tebrik ederim,dilerim herkes korkusuzca yazabilir bir gün.

hahahaha yaşıtlarının haline üzülüyormuş. ben de milletin uçkuruna bile karışmayı hak gören, sosyal medya hesabında herkesin ne paylaşması gerektiği hakkında söz sahibi olabileceğine inanan hayalperestlere çok üzülüyorum.
o insanlara üzülmek kimsenin haddine değil, herkes kendi işine baksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X