Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaha yaşıtlarının haline üzülüyormuş. ben de milletin uçkuruna bile karışmayı hak gören, sosyal medya hesabında herkesin ne paylaşması gerektiği hakkında söz sahibi olabileceğine inanan hayalperestlere çok üzülüyorum.
o insanlara üzülmek kimsenin haddine değil, herkes kendi işine baksın.
Konudaki tek sıkıntı homofobiklerbende son ıkı aydır ingilizce dizi izliyorum gerçekten her dizide var iki üç tane. Sadece ülkemizde degil dünya genelinde var böyle bir sıkıntı.
O nasil oluyor ayolBu da şey gibi sanırım ''özenti ateist''.
Bir sonraki konu da bu olsun hadi,benden sana fikir çıktı bak![]()
O nasil oluyor ayol
Onerin guzel ama dini konu acmak yasak o yuzden acamaz boyle bir konu , hos ben bu konuyu da kibledim banlanacak yine
Inanıp inanmamak ayrı bir konu,cinsel yönelim ayrı konu. Bir insan ya eşcinseldir ya da değildir. Ben öyle hissediyorum ama demekle eşcinsel olunmaz. İnişli çikisli duygu durumlari da eşcinsellik zannedilebilir ama öyle değil.Vardı ya bir zamanlar ''gençler ateist olmaya özeniyorlar''.Bana lisedeki arkadaşlarım bile derlerdi ''özenti ya bu içten içe inanıyorsun sen'' diyeİnanıp inanmadığımı benden daha iyi biliyorlardı çünkü biliyorsunuz bizim toplum her şeyi bilir
![]()
ay yazmak istediğimi kelimelere dökmüşsünüz elinize sağlık vallahihahahaha yaşıtlarının haline üzülüyormuş. ben de milletin uçkuruna bile karışmayı hak gören, sosyal medya hesabında herkesin ne paylaşması gerektiği hakkında söz sahibi olabileceğine inanan hayalperestlere çok üzülüyorum.
o insanlara üzülmek kimsenin haddine değil, herkes kendi işine baksın.
Türkiye gibi bir ülkede kimsenin hava atmak için eşcinsel taklidi yapacağını sanmıyorum. Kimse gerçekten öyle değilse o riski almaz.
Ben havalı oldugunu savunmuyorum zaten. Ama günümüz gençleri bunu hava atmak icin kullaniyor ilginc ama gercek.++++++++
Toplumdan dislaniyorsun, ailen yuzune bakmiyor, isinden atiliyorsun...evet gercekten cok havali!
Aaa hic denk gelmedim biliyor musun?Vardı ya bir zamanlar ''gençler ateist olmaya özeniyorlar''.Bana lisedeki arkadaşlarım bile derlerdi ''özenti ya bu içten içe inanıyorsun sen'' diyeİnanıp inanmadığımı benden daha iyi biliyorlardı çünkü biliyorsunuz bizim toplum her şeyi bilir
![]()
Kesin oyledir kesin.Isiniz gucunuz yok mu ya?Niye carpitiliyor konular anlamis degilim.Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil.
Amacın polemik olsa nasıl bir konu açacaksın hayal edemedim. Lütfen otur ders çalış başkalarının hayatlarını düşünmek yerine.Dedigim gibi amacim asla polemik değil medenice tartışmak istiyorum mümkünse bu.
Hayir uydurmuyorum asla.İlişkiye giriyor dediğim; sevgili oluyorlar, elele tutuşuyorlar,öpüşüyorlar vs.15 yaşinda kiz 20 yaşında kadinlarla iliskiye mi giriyo???
Uydurmuyorsundur umarım...yada insallah uyduruyorsundur![]()
Evet doğru kelimeyi bulamamiştim.Doğru kelime bu sanırım.hava atmak için değil de marjinallik için söylüyor olabilirler zannımca