• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik Modası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahaha yaşıtlarının haline üzülüyormuş. ben de milletin uçkuruna bile karışmayı hak gören, sosyal medya hesabında herkesin ne paylaşması gerektiği hakkında söz sahibi olabileceğine inanan hayalperestlere çok üzülüyorum.
o insanlara üzülmek kimsenin haddine değil, herkes kendi işine baksın.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende son ıkı aydır ingilizce dizi izliyorum gerçekten her dizide var iki üç tane. Sadece ülkemizde degil dünya genelinde var böyle bir sıkıntı.

O nasil oluyor ayol :deli:
Onerin guzel ama dini konu acmak yasak o yuzden acamaz boyle bir konu , hos ben bu konuyu da kibledim banlanacak yine

Vardı ya bir zamanlar ''gençler ateist olmaya özeniyorlar''.Bana lisedeki arkadaşlarım bile derlerdi ''özenti ya bu içten içe inanıyorsun sen'' diye :deli: İnanıp inanmadığımı benden daha iyi biliyorlardı çünkü biliyorsunuz bizim toplum her şeyi bilir :KK45:

Mesela 14 15 yaşındaki insanlar da LGBT gibi gruplara katılıyorlar. Özentilik olduğu belli . Bizzat tanıdiklarim da var. Mesela benim bir arkadasimin kiz kardesi var kız 15 yaşinda ve tamamen özentilik. 20 küsür yasindaki kadinlarla ilişkiye giriyir. O daha çocuk . Yani boyle gruplar çocuklari başka yerlere de sürükleyebilir.

Vardı ya bir zamanlar ''gençler ateist olmaya özeniyorlar''.Bana lisedeki arkadaşlarım bile derlerdi ''özenti ya bu içten içe inanıyorsun sen'' diye :deli: İnanıp inanmadığımı benden daha iyi biliyorlardı çünkü biliyorsunuz bizim toplum her şeyi bilir :KK45:
Inanıp inanmamak ayrı bir konu,cinsel yönelim ayrı konu. Bir insan ya eşcinseldir ya da değildir. Ben öyle hissediyorum ama demekle eşcinsel olunmaz. İnişli çikisli duygu durumlari da eşcinsellik zannedilebilir ama öyle değil.

hahahaha yaşıtlarının haline üzülüyormuş. ben de milletin uçkuruna bile karışmayı hak gören, sosyal medya hesabında herkesin ne paylaşması gerektiği hakkında söz sahibi olabileceğine inanan hayalperestlere çok üzülüyorum.
o insanlara üzülmek kimsenin haddine değil, herkes kendi işine baksın.
ay yazmak istediğimi kelimelere dökmüşsünüz elinize sağlık vallahi:KK73:

Türkiye gibi bir ülkede kimsenin hava atmak için eşcinsel taklidi yapacağını sanmıyorum. Kimse gerçekten öyle değilse o riski almaz.

++++++++
Toplumdan dislaniyorsun, ailen yuzune bakmiyor, isinden atiliyorsun...evet gercekten cok havali!

Aaa hic denk gelmedim biliyor musun?
Kimse bana ozenti demedi bugune kadar , enteresanmis boyle dusunen insanlar olmasi

Dedigim gibi amacim asla polemik değil medenice tartışmak istiyorum mümkünse bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X