• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik Modası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
kimse hava atmak için eşcinselim demez heleki türkiye gibi bazı şeyleri hala tam anlamıyla aşamamış doğu batı karması bir toplumda demez buna emin olabilirsiniz. ayrıca lgbt ile paylaşım yapmak demek kişinin homoseksüel eğilimli olduğunu göstermez.

şahsen bende herkesin cinsel görüşüne saygılı biriyim.

sadece k. durmaz gibilerin bu durumu fırsata çevirip milletin gözüne sokmasına ve bu yolla para kazanmasına karşıyım..onlarınki tamamen ticaret olmuş artık bu yolla rant yapıyorlar.

ayrıca açılımı lgbt nin lezbiyen gay biseksüel transeksüel dir. yani bu saydıklarımın her biri homoseksüel bireyler değiller.

birde verdiğiniz 15 yaşında kız örneğinde ergenlikte herkeste cinselliği ve bedeni keşfetme evresinde homoseksüel eğilimler olur, kimi bunu baskılar ya da duygu yoğunluğunu az yaşar ama zamanla gerçek cinsel kimliğini bulur insanlar. kimi de ergenlik öncesi kendini tam anlamıyla keşfeder ve ben buyum der.

bunda üzülecek birşeyde yok, insanlar mutlu ise sen kafana takma.

Türkiye gibi bir ülkede kimsenin hava atmak için eşcinsel taklidi yapacağını sanmıyorum. Kimse gerçekten öyle değilse o riski almaz.

gecenlerde bir youtubere denk geldim. Izleyince escinsel oldugunu düsünüyorsunuz öylede davraniyor özelikle ama ünlü olmak icin erkekliginden vazgectigini ve bunun icin öyle davrandigini söylüyor. Tek tükte olsa vardir bence :)

Hava atmak icin eşcinsel oldugunu soyleyen birini hic duymadim/gormedim. Ama unlu olmak veya para kazanmak icin gay taklidi yapanlar mevcut. Elestirmiyorum. Belki de icinde hissettiklerini daha ozgurce disari vurup kendilerini kesfediyorlardir. Hassas bir konu. Yakinlarimda eşcinsel biri de olmadigi icin yakinen gozlemleyip ruh halleri ic dunyalari halkında fikir sahibi olamadim.

Abla o değilde yine bi cinsellik konusu . Senin de dikkatini çekiyor mu ? :/
Ne ima ediyorsunuz anlamıyorum. Geçen de bir yerde daha gördüm böyle bir yorumunuzu. Cinselliğe meraklı bir insan olsaydım bu sitenin cinsellik bölümü var oraya girerdim. Bakın oraya,o bölümde yazılmış tek bir mesajimi bulamazsiniz. Ne ima ediyorsaniz da acik acik söyleyin.

Ne ima ediyorsunuz anlamıyorum. Geçen de bir yerde daha gördüm böyle bir yorumunuzu. Cinselliğe meraklı bir insan olsaydım bu sitenin cinsellik bölümü var oraya girerdim. Bakın oraya,o bölümde yazılmış tek bir mesajimi bulamazsiniz. Ne ima ediyorsaniz da acik acik söyleyin.
Yoo hiç birşey ima etmesin . Aksine bir önceki mesajımda da açık açık söyledim, ama anlayamadıysanız tekrar söylerim tabii ki .
Konularınızın ya da yorumlarınızın bir çoğunun cinselliğe bağlanmasını normal bulmuyorum küçük hanım :KK54:

Not ; ayrıca sorunda bu zaten her saçma konunu buraya açmış olmanız;) o yüzden başka bir bölümde olmadığı konusunda sizinle aynı fikirdeyim, .

Yoo hiç birşey ima etmesin . Aksine bir önceki mesajımda da açık açık söyledim, ama anlayamadıysanız tekrar söylerim tabii ki .
Konularınızın ya da yorumlarınızın bir çoğunun cinselliğe bağlanmasını normal bulmuyorum küçük hanım :KK54:
Normal bulun bulmayın. O sizin düşünceniz.

Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.

Türkiye herhangi bir azınlıga dahil olmanın "havalı" kabul edilecegi bi ülke degil sayın konu sahibesi once orada bi anlasalım.

"Normal" adlettikleri straight çiftleri bile kınayan, dıslayan, görmek istemeyen, göz ucuyla ayıplayan ya da acık acık saldıran yıgınlarla yasıyoruz.

Çiftleri ve toplumu da geçtim kendi kafasının icinde bile cinsiyetini ve cinselligini hayatının dogal bi uzantısı olarak düsünemeyen, kendi kendine düsman insanların; ayıp, günah ve yasakların ülkesi burası.

O yüzden escinselliğin "moda" olabilecegi bi Türkiye görmek gibi sürreal dertler edinmeyin kendinize.

Cok dertlenecekseniz 34 beden olmak moda diye instagramda fotograflarda zayıf görünmek için photoshop yaparken uzay ve zamanı büken yasıtlarınıza falan endiselenin. Ya da onlara da endiselenmeyin, bırakınız yapsınlar bırakınız gecsinler.

Kaldı ki LGBT+i ile ilgili poztitif paylaşımlar yapmaları kendilerini bu tanıma ait hissettiklerini göstermez. Anlıyorum, hak veriyorum ve destekliyorum demeye calısıyolardır belki de. Siz sadece dahil oldugunuz gruplarla mı etkilesime girersiniz, daha 18 yasında biri icin fazlaca dar bi bakıs acısı bence.

Neyse sonuc olarak arayıs olur, kendini bulma cabası olur, deneme yanılma olur ama moda olmaz sizin anlattıgınız durum.

bu tipler ozendirici oluyo kerimcanlar bla bla. Gerci kerimcan metro galiba tam bilmiyorum. Gencler icin evet onun gibi olayim bi elim yagda bi elim balda dusuncesi olusabilir

peki bundan bize ne?

gecenlerde bir youtubere denk geldim. Izleyince escinsel oldugunu düsünüyorsunuz öylede davraniyor özelikle ama ünlü olmak icin erkekliginden vazgectigini ve bunun icin öyle davrandigini söylüyor. Tek tükte olsa vardir bence :)
Aynı kişiden bahsediyorsak, o kadar çok nefret ve küfür alıyor ki. Seçtiği yoldan memnun olmadığına eminim. Sadece zor bir hayatın ona sunduğu en iyi yol olarak bunu bulmuş. Hayatta kalmaya çalışmak var, hava atmak var :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X