- 24 Nisan 2015
- 6.945
- 7.140
- 398
kimse hava atmak için eşcinselim demez heleki türkiye gibi bazı şeyleri hala tam anlamıyla aşamamış doğu batı karması bir toplumda demez buna emin olabilirsiniz. ayrıca lgbt ile paylaşım yapmak demek kişinin homoseksüel eğilimli olduğunu göstermez.Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
şahsen bende herkesin cinsel görüşüne saygılı biriyim.
sadece k. durmaz gibilerin bu durumu fırsata çevirip milletin gözüne sokmasına ve bu yolla para kazanmasına karşıyım..onlarınki tamamen ticaret olmuş artık bu yolla rant yapıyorlar.
ayrıca açılımı lgbt nin lezbiyen gay biseksüel transeksüel dir. yani bu saydıklarımın her biri homoseksüel bireyler değiller.
birde verdiğiniz 15 yaşında kız örneğinde ergenlikte herkeste cinselliği ve bedeni keşfetme evresinde homoseksüel eğilimler olur, kimi bunu baskılar ya da duygu yoğunluğunu az yaşar ama zamanla gerçek cinsel kimliğini bulur insanlar. kimi de ergenlik öncesi kendini tam anlamıyla keşfeder ve ben buyum der.
bunda üzülecek birşeyde yok, insanlar mutlu ise sen kafana takma.