hayatımda tanıdığım tek erkek grubu yakın arkadaşlarım ya da akrabalarımdan oluşmuyor. en basiti ukraynaya uçan bir erkek grubuna denk gelmişseniz havaalanında hepsi abdestinde namazında hacı amca görüntüsünde olan bu emmilerin orada birbirlerine neler ısmarlama sözleri verdiklerini duyabilirsiniz. ya da kiev'de, pragda, moskovada bir kafede % bir milyon bu muhabbetleri dinlersiniz hepsi gece ne yaptığını anlatır. eşleri de çocuk uyumadı, ateşi var diye arar. kapat şimdi işim var derler.
aynısını sanayi sitelerinde, bayi toplantılarında, (tamamen erkek egemen sektörlerde), enerji-inşaat-iş makinesi-tekstil makinesi, maden vs vs gibi gerek zamanında eşşek gibi çalışıp epey erken yaşta evlenmiş anadolu erkelerinden gerek baba parasıyla vıttırıvızık üniversitesinde okumuş berkecanlardan, gerek de şeklen islamcı tayfadan 1279385036 kere duyarsınız. bunlar 1 tık daha üst düzey, daha klas eskort ablalarla takılıyorlar. ben toplantıya yanında eskortla gelip yan masaya oturtup işi biter bitmez eskortuna dönen zibilyon tanesini biliyorum.
naiflikle alakası bu sektörün şiarı olan "ısmarlama" lafını bile ilk kez duyuyormuş gibi tepki vermesi burada kadınların. hakikaten mi bu kadar bihabersiniz, rol mu yapıyorsunuz onu çözmeye çalışıyorum.
neyse konuyla esas alakasına dönersek. erkekler bu konularda birbirlerini satmazlar. neticede en yakın arkadaşmış bunlar düne kadar...en yakını bırak erkekler genel olarak birbirini satmazlar bu konuda...fiziksel kavgaya kadar gelince olay, adam bir sinirle söylemiş işte. hepsi bu. şu anda adam eskort çağırdığına değil bu konuda eski de olsa arkadaşını sattığına daha çok pişman olmuştur.