- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi Just Happy
Peki neden bir anda kanlı bıçaklı olmuşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O arkadaşa hoşt derdim. Senin gibi adinin lafı ile yuvamımı dağıtacağım.
O pislik adam değil belliki. Araları bozulunca sırları ortaya vuran şerefsizin lafına mı inanacaksınız yoksa hayat arkadaşınıza mı
hayatımda tanıdığım tek erkek grubu yakın arkadaşlarım ya da akrabalarımdan oluşmuyor. en basiti ukraynaya uçan bir erkek grubuna denk gelmişseniz havaalanında hepsi abdestinde namazında hacı amca görüntüsünde olan bu emmilerin orada birbirlerine neler ısmarlama sözleri verdiklerini duyabilirsiniz. ya da kiev'de, pragda, moskovada bir kafede % bir milyon bu muhabbetleri dinlersiniz hepsi gece ne yaptığını anlatır. eşleri de çocuk uyumadı, ateşi var diye arar. kapat şimdi işim var derler.Gayet sinir çıkarmışsınız, alakasız bir yoruma alakasız bir mesaj yazmanızdan belli oluyor halbuki.
Sizin arkadaşlarınız bu konuşmaları sizin yanınızda mı yapıyorlar? Benimkiler yapmıyorlar da. O yüzden ben nereden bileyim ve bunun naiflikle tam olarak alakası nedir?
Ya arkadaşım gerçekten sen ne saçmalıyorsun? Ben senin gibi insanlar konuşurken kulak misafiri olmuyorum, işimle ilgileniyorum.hayatımda tanıdığım tek erkek grubu yakın arkadaşlarım ya da akrabalarımdan oluşmuyor. en basiti ukraynaya uçan bir erkek grubuna denk gelmişseniz havaalanında hepsi abdestinde namazında hacı amca görüntüsünde olan bu emmilerin orada birbirlerine neler ısmarlama sözleri verdiklerini duyabilirsiniz. ya da kiev'de, pragda, moskovada bir kafede % bir milyon bu muhabbetleri dinlersiniz hepsi gece ne yaptığını anlatır. eşleri de çocuk uyumadı, ateşi var diye arar. kapat şimdi işim var derler.
aynısını sanayi sitelerinde, bayi toplantılarında, (tamamen erkek egemen sektörlerde), enerji-inşaat-iş makinesi-tekstil makinesi, maden vs vs gibi gerek zamanında eşşek gibi çalışıp epey erken yaşta evlenmiş anadolu erkelerinden gerek baba parasıyla vıttırıvızık üniversitesinde okumuş berkecanlardan, gerek de şeklen islamcı tayfadan 1279385036 kere duyarsınız. bunlar 1 tık daha üst düzey, daha klas eskort ablalarla takılıyorlar. ben toplantıya yanında eskortla gelip yan masaya oturtup işi biter bitmez eskortuna dönen zibilyon tanesini biliyorum.
naiflikle alakası bu sektörün şiarı olan "ısmarlama" lafını bile ilk kez duyuyormuş gibi tepki vermesi burada kadınların. hakikaten mi bu kadar bihabersiniz, rol mu yapıyorsunuz onu çözmeye çalışıyorum.
neyse konuyla esas alakasına dönersek. erkekler bu konularda birbirlerini satmazlar. neticede en yakın arkadaşmış bunlar düne kadar...en yakını bırak erkekler genel olarak birbirini satmazlar bu konuda...fiziksel kavgaya kadar gelince olay, adam bir sinirle söylemiş işte. hepsi bu. şu anda adam eskort çağırdığına değil bu konuda eski de olsa arkadaşını sattığına daha çok pişman olmuştur.
Simdi bunu diyecektim.annesi müdahale ediyor telefonda konuşurkende yuva yıkma falan diyordu arkadan.
Erkek muhabbetlerine denk geldik de böyle eskortlu olanlarına hiç gelmedik... Ben eskortlu bir olay çevremde hiç duymadım şahsen. Ama Türk erkekleri eskortu bilmez de demedim hiç... Ve kimsede burada öyle bişey yazmadı bunu da nereden uydurdunuz da söylediniz şimdiiyi de erkekler -eskorta gidecek erkekler- genel olarak böyle konuşuyor ki
hiç mi erkek muhabbetine denk gelmediniz?
ay çok pardon unutmuşum.
türkiye'de kimse eskorta gitmez
ülkemizdeki bilimum yerli yabancı eskort pyasaı tamamen uzaylılara hizmet ediyor.
hele kk kadınlarının kocaları-sevgilileri zinhar hiçbiri gitmez.
kemalim yapmaz.
ya bacım gitmiş adam işte, ya da en azından gidecek olmuş, nasip olmamış. daha neyin derdindesin?
erkek egemen sektörde de çalıştım. hiç yanımda bu tarz muhabbetler dönmedi. ben ortamda yokken illa ki dönmüştür ama ben duymadım,dinlemedim, ilgilenmedim zaten. erkeklerin kendi aralarında kullandıkları kelimeleri bilmek zorunda mıyız yani? o kadar mühim bilgiler mi bunlar ? onu anlamadımYa arkadaşım gerçekten sen ne saçmalıyorsun? Ben senin gibi insanlar konuşurken kulak misafiri olmuyorum, işimle ilgileniyorum.
Uzun uzun yazmışsın, bilmiyoruz duymadık işte ne rol yapacağız.
Ayneeen.erkek egemen sektörde de çalıştım. hiç yanımda bu tarz muhabbetler dönmedi. ben ortamda yokken illa ki dönmüştür ama ben duymadım,dinlemedim, ilgilenmedim zaten. erkeklerin kendi aralarında kullandıkları kelimeleri bilmek zorunda mıyız yani? o kadar mühim bilgiler mi bunlar ? onu anlamadım![]()
Hele ben sanayi sitesinde bir süre çalıştım ama hiç böyle muhabbet olmadı vallahi bence yanındaki kadına saygıdan dolayıdır ben olmadığım ortamda neler konuşurlardi ne bileyim ben birde onları kapı arkasından mı dinleyeyim...erkek egemen sektörde de çalıştım. hiç yanımda bu tarz muhabbetler dönmedi. ben ortamda yokken illa ki dönmüştür ama ben duymadım,dinlemedim, ilgilenmedim zaten. erkeklerin kendi aralarında kullandıkları kelimeleri bilmek zorunda mıyız yani? o kadar mühim bilgiler mi bunlar ? onu anlamadım![]()
yazdıklarımla bana yazılanların zerre alakası yok zaten. kocam yapmaz demişimAyneeen.
Aynı şekilde benimde çok erkek arkadaşım var üstelik 18 25 arası yaş grubundan çoğu. Hiç böyle muhabbetler yaptıklarını hatırlamıyorum. Bana karşı gayet saygılılar hepsi, yanımda böyle konuşmazlar. Terbiye ahlak budur zaten.
Bunları bilmek kültürle alakalıysa kültürsüz kalmayı tercih ederim![]()
doğrudur yalandır bişey diyemem ama annenin müdahalesiyle vazgeçti bence.annesi müdahale ediyor telefonda konuşurkende yuva yıkma falan diyordu arkadan
Sağolun inşallahİnşallah herşey gönlünüzce olsun
Şu an öyle bir duygu ki evliliğim ve güven duygusu zerre umrumda değil. Sadece aldatmaya teşebbüsü var mı yok mu bilmek istiyorum ve bu zedelenecek olan her şeyden daha önemli benim için.Ortada henüz kanıt yokken siz arkadaşının anlattıklarına inanmışsınız, dediğim gibi belki anlatılan doğrudur belki de iftiradır bilemiyorum, umarım bir an önce gerçek neyse öğrenirsiniz ama doğru değilse eşinize güvenmediğiniz ve arkadaşınla irtibata geçtiğiniz için evliliğinizde olması gereken güven duygusu zedelenecek, benim dikkat çektiğim nokta bu'ydu.
Yarın iş yerine gidiyorum. Sosyal medyadan bile engellemiş. Biraz olsun sinirim yatıştı çünkü delili olmamasından şüphelendim. Yarın açıklığa kavuşturacağım. Eşime de son kez itiraf etmesi için sordum kesinlikle yok diyor. Yarın görüşeceğimi de biliyordoğrudur yalandır bişey diyemem ama annenin müdahalesiyle vazgeçti bence.
evini ya da çalıştığı yeri biliyorsanız, telefondan bence bişey çıkmaz, karşısına çıkardım ben.
eğer sinirle söylenen iftiraysa imanına kadar davacı olurdum. ne hakla huzur bozuyor.
ama çok ş.refsiz biriymiş.
gerçekse boşanırım dediğiniz için bunları yazdım.
Yarın görüşeceğim deyince ne tepki verdi peki panik yapmadı mı ???Yarın iş yerine gidiyorum. Sosyal medyadan bile engellemiş. Biraz olsun sinirim yatıştı çünkü delili olmamasından şüphelendim. Yarın açıklığa kavuşturacağım. Eşime de son kez itiraf etmesi için sordum kesinlikle yok diyor. Yarın görüşeceğimi de biliyor
Hiç yapmadı. Hatta kendi görüş dedi. Ama ben görüşürsem elimden kaza çıkar dediYarın görüşeceğim deyince ne tepki verdi peki panik yapmadı mı ???
Kaniti olsa engellemezdi. Bunu soyleyen herseyi dokerdi ortaya.Kanıtım var dedi ama konuşmadan sonra bizi her yerden engellemiş.
Ozaman görüşün bencede bakalım ne diyecek ama adam sizi engellediğine göre anlatmayacak bence...Hiç yapmadı. Hatta kendi görüş dedi. Ama ben görüşürsem elimden kaza çıkar dedi