- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Just Happy
Başından aşağı kaynar su dökülme etkisi gibi bir durum olmuştur. Ancak konu sahibi, eşiniz böyle bir şey yaptıysa size bu haberi veren zat mutlaka kanıtlarını gösterir ve engellemezdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o zaman dava edeceğimi söyleyeceğimOzaman görüşün bencede bakalım ne diyecek ama adam sizi engellediğine göre anlatmayacak bence...
Bilemiyorum her yerden engelliyor. İnstagram kalmıştı son ordan mesaj attım ordan da hemen engellediBaşından aşağı kaynar su dökülme etkisi gibi bir durum olmuştur. Ancak konu sahibi, eşiniz böyle bir şey yaptıysa size bu haberi veren zat mutlaka kanıtlarını gösterir ve engellemezdi.
Kanıtlarını mutlaka sunardı eşiniz öyle yaptıysa. Eşinizin tavırları nasıldı? Gergin davranıyor muydu?Bilemiyorum her yerden engelliyor. İnstagram kalmıştı son ordan mesaj attım ordan da hemen engelledi
ne diye dava edeceksiniz orasını anlamadım?İşte o zaman dava edeceğimi söyleyeceğim
Korkacağını pek sanmıyorum ama dikkatli olun bu arkadaş tehlikeli bence...İşte o zaman dava edeceğimi söyleyeceğim
Hayır tabii ki yok ama dediğim gibi psikolojik rahatsızlığı var ve bu durumu alenen de söyler. Yani biz konuşurken sesimi kayda alabilirsin izin veriyorum demişti.ne diye dava edeceksiniz orasını anlamadım?
adam eşinizi bir sosyal mecrada ifşa filan etmemiş ki, özelini kamuyla paylaşmamış, tehdit de etmemiş, üstelik size bunları telefonda söylemiş, yani sizin elinizde adamın dediklerine dair bir kanıt da yok ki. var mı? "telefonda eşime iftira attı" diye bir dava usulü var mı? hangi maddeye giriyor? çünkü buna göre ben de size dava açabilirim "telefonda bana bunu bunu dedi" diye :)
İşte benim sinirlerimi hoplatan kısım asla gergin değil. Bocalıyor gibi değil. Çok sakin yada soğukkanlı davranmaya çalışıyorKanıtlarını mutlaka sunardı eşiniz öyle yaptıysa. Eşinizin tavırları nasıldı? Gergin davranıyor muydu?
O zaman yarın gittiğimde de sonuç alamam. Lütfen böyle olmasındogru olabilir ama esinizin arkadasi pisman olmustur bunu dedigine cunku erkekler kendi aralarinda bu olaylari asla aciga getirmezler ve cogunda vardir bu pislikler ve muhabbetler
Hangi yaş tam olarak bu? Benim bildiğim erkekler orta yaş döneminde böyle işlere kalkışırBen yakın arkadaşı söylüyorsa bir bildiği vardır diye düşünürüm. Erkekler belli yaştan sonra kuduruyorlar çünkü
Böyle bir ihtimal düşünmemiştim. Olabilir,çünkü annesi yanındaydıKorkacağını pek sanmıyorum ama dikkatli olun bu arkadaş tehlikeli bence...
Birde bişey takıldı aklıma yani 11 kişi araniyor hiç biri müsait değil yani bu kısım bana biraz saçma geldi ya... Yada kadınlardan biri bugün olmaz yarın olur da mı dememiş? Arkadaş da yalan söylüyor olabilir. Ya o gün yada başka bir gün kadına gidildi ama o olayı biraz yumuşattı olamaz mı? Yada hepsini uydurdu...
Annesine hepsini anlatmış olabilir annesi oyüzden yuva yıkılmasın diye arkadan seslendi ki o cümle adamı bir adım geriye götürdü bence... Olayın hepsi doğru değil. Yarı doğru yarı gerçek de olabilirBöyle bir ihtimal düşünmemiştim. Olabilir,çünkü annesi yanındaydı
İş yerine gidecektim. Evlerine mi gitsem acabaAnnesine hepsini anlatmış olabilir annesi oyüzden yuva yıkılmasın diye arkadan seslendi ki o cümle adamı bir adım geriye götürdü bence... Olayın hepsi doğru değil. Yarı doğru yarı gerçek de olabilir
Bence annesi oyle ya da boyle engel olmaya calisiyo ogluna, siz telefonda konusurken arkadan mudahele etmis, yapma yuva yikma diye, sonra da adam sizi heryerden engellemis zaten, bence buna sebep annenin telkinleri. Ben olsam yalnizken cikarim karsisina.İş yerine gidecektim. Evlerine mi gitsem acaba
Eve giderseniz yine anne engel olur ki. Hadi kapıyı anne açarsa olay büyümesin diye sizi kovar bile. Arkadan yuva yıkma diyen seslenen bir anne onu oğlum sinirle sizin aranızı bozmak için dedi der...İş yerine gidecektim. Evlerine mi gitsem acaba
erkekler bu konularda olumune inkar ederler bilesin. gercegi anlatacagini zannetmiyorum ama yinede git konus. insanin hal ve hareketlerinden anlasilirO zaman yarın gittiğimde de sonuç alamam. Lütfen böyle olmasın
kanıtı olsaydı niye engellesin sizi?Kanıtım var dedi ama konuşmadan sonra bizi her yerden engellemiş.