Ben calısmıyorumki herhngi bir gelirim yok neyle yapayımSaklamasi dogru degil.Bu tipler konusarak anlamaz.Tek cözumu var aynisini sende yapicaksin.Ac bir kart sifresini verme sende gizli sakli yap .
Sorarsa sifresini sende verde .Anca boyle anlar.
Cocugunuz var mi yokksa calismaya baslamalisinizBen calısmıyorumki herhngi bir gelirim yok neyle yapayım
Anlattım sesini yükseltiyo anlamış olsa açmazdımki konu bide burdan yardım alayım dedimBenım eşimde saklasa bende şüphelenırım.
Haklısın. Al karşına anlat endişelerini .
Böyle evlilik olmaz. Ne demek telefonunu falan saklamak .
Ortak hayata adım atıp maddiyatı kendi tekelinde tutması aşırııı sinir bozucu...Bu durumu bu zamana kadar kabul etmeniz de sizin suçunuz kredi borcunu bile evlenmeden önce paylaşmalıydı böyle iş mi olur kesin bir tepki koyun gerekirse tartışın çünkü ricayla bu işi çözebilecekmişsiniz gibi görünmüyor dışarıdan.
bence hemen is bulmaya bak market vb magaza gorevlilerdin is cok bir sure idare atceksen boyle bor yerde calisYok iş arıyorum zatenVisne27
Anlattım sesini yükseltiyo anlamış olsa açmazdımki konu bide burdan yardım alayım dedim
Tartışıyoruz zaten ama diretiyo bu konuda huzursuz olmak pahasına
İş ayırt etmiyorum zatenbence hemen is bulmaya bak market vb magaza gorevlilerdin is cok bir sure idare atceksen boyle bor yerde calis
Benden sana tek tavsiye böyle bir evlilk olmaz.Yok iş arıyorum zatenVisne27
Anlattım sesini yükseltiyo anlamış olsa açmazdımki konu bide burdan yardım alayım dedim
Tartışıyoruz zaten ama diretiyo bu konuda huzursuz olmak pahasına
Anladm cnm umarim hemn bulursunİş ayırt etmiyorum zaten
Bende kendime kadar harcar intikam alırım çalışırsam empati yapar işte ama bulamıyorumBenden sana tek tavsiye böyle bir evlilk olmaz.
Benım başımda olsa ortalıgı ayaga kaldırırım .
Düzelmiyosa bende orda olmam zaten .
Çalışsan nolcak kı ?
Adam gizli saklı işler çeviriyor . Sen işe başlayınca mı düzelcek .
Ne diyeyim ki size intikamlı evliiliğinizde mutluluklar.Bende kendime kadar harcar intikam alırım çalışırsam empati yapar işte ama bulamıyorum
Benimki de böyle yapıyordu ben internet bankacılığına güvenemiyorum hackliyolar diyordu bankacılık uygulaması kullanmıyordu meğer ben ne kadar çektiğini görmeyeyim diyeymiş iddiaya yatırmış hatrı sayılır para ben salağında aklına hiç gelmedi haklısın demiştim bu açıklamayı yaptığındaBenım eşimde saklasa bende şüphelenırım.
Haklısın. Al karşına anlat endişelerini .
Böyle evlilik olmaz. Ne demek telefonunu falan saklamak .
Bende kendime kadar harcar intikam alırım çalışırsam empati yapar işte ama bulamıyorum
Zaten yiğidin malı meydanda olur.Benimki de böyle yapıyordu ben internet bankacılığına güvenemiyorum hackliyolar diyordu bankacılık uygulaması kullanmıyordu meğer ben ne kadar çektiğini görmeyeyim diyeymiş iddiaya yatırmış hatrı sayılır para ben salağında aklına hiç gelmedi haklısın demiştim bu açıklamayı yaptığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?