Eşe güvensizlik

Siz nasil cikarttiniz ortaya gizliyor muyduesiniz hesaplarını benimki gibi

Gizlemesine gerek kalmıyordu.
Salak ben hiç sormuyordum..
Hani nerde ne kadar paramız var demeden çalışan, çalıştığını ona bırakan tek kadın
benimdir muhtemelen.
Sadece istediğim gibi harcıyordum.
Beni kısıtlamaması yetiyordu zaten moralim uzun dönem bozuk olduğundan
gözüm, aklım parada değildi hiç.

Sonra bir gün sorasım tuttu.
Kaç paramız var hani ne yaptık bugüne dek görmek istiyorum diye..

3 yıl sonra sordum bu arada..
Olanlar oldu işte sonra..

Allah yardımcınız olsun insan nasil boyle sorumsuz olur aklım almiyo

Ben de benzer durumdayim evliligimizin 2.ayinda esimin 10bin tl borcu cikti arabasina haciz koydular baglama emri gelince ortaya cikti bileziklerimi benden gizli alip bozdular odediler bosanmalik oldum sonra baristik tekrar hala gizli sakli isleri devam ediyo hamileyken kapanan eski hattina telefon faturasi birikmis 2bin tl borc cikti maasina haciz gelince ogrendim biz daha tanismiyoken ettigi kavgaya 5bin kusur tl para cezasi geldi bi kismini babasi bi kismini odedi son dkya kaldigi icin ya hapis ya para diyerek mecbur kaldik oglumun ceyreklerini bozduk daha da cikar eminim bu o adamin karakterine yapisip kalmistir ve bir seyleri gizlemekte ustalasmistir simdi de eski sevgilisiyle 6 aydir belki daha da eskiye dayali konustugunu ogrendim iste oldugu vakitlerde konusmuslar fatura detayi 6 aylik cikmasa kim bilir ne kadarlik bir sure cikicak ortaya bu saatlere kadar dusunmekten gozume uyku girmez oldu cocugum daha 2 aylik ne olacak bilmiyorum cocugun yoksa restini cek bunlarin ardi arkasi kesilmez ustelediginde sinirlenip ters davraniyosa altinda kesin bir sey vardir surekli supheyle hayat gecmiyo

Evet sinirlenip ters davranıyo. Korktu gözüm yazılanları okuyunca kesinlikle çözcem bu mevzuyy. Siz çalışıyomusunuz? Barıstıktan sora gizlemeye devammı etti esiniz??

AMA sıkıntı neden göstermiyor ki.
ALIP hesabınıza atacak haliniz yok heralde.
sen bunlarla uğrasma diyo. Üsteleyince sinirlenip güvenmiyomusun kocana. Mahcup oluyo desem bence hayır çünkü bana borc cok para yok der hep.

sen bunlarla uğrasma diyo. Üsteleyince sinirlenip güvenmiyomusun kocana. Mahcup oluyo desem bence hayır çünkü bana borc cok para yok der hep.

E tamam biz biriz borçta varsa zaten sıkıntı yok ,BİRŞEKİLDE ÖDERİZ.
Birşey ile uğraşmıyorum sadece bilmek istiyorum okadar.

E tamam biz biriz borçta varsa zaten sıkıntı yok ,BİRŞEKİLDE ÖDERİZ.
Birşey ile uğraşmıyorum sadece bilmek istiyorum okadar.
Ona güvendiğimi sadece bilmek istediğimi söylüyorum hayır diye diretiyo

Evet sinirlenip ters davranıyo. Korktu gözüm yazılanları okuyunca kesinlikle çözcem bu mevzuyy. Siz çalışıyomusunuz? Barıstıktan sora gizlemeye devammı etti esiniz??
Evet calisiyorum ama merkeze uzak bir ilcede yasiyoruz yasadigim yerde parttime bir isim var ama burdan cikinca yeni bir is bulmam gerekecek hissettirme konusuna gelince tabi hissettirmedi ilk baslarda her sey guzel gidiyo saniyodum meger cok farkliymis baskasina yalan konusurken izledigimde ne kadar profosyonelce gercekci yalan konustugunu gorunce bana da kim bilir ne yalanlar soylemistir diye dusunmustum gercekten de oyle olmus cocuk yokken her seyi goz onune getirip bir karar verin ya da gozunu ciddi bir sekilde korkutun

Hesaplarini sakliyotsa ve aldatmiyorsa ailesine para gonderiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…