Off korkuyorum işte bunlardan. İddia oynuyo ama küçük küçük paralar. Sorumsuz biri değil heybeden borç yaptığı olmadı zorlanıyoda biliyorum kiramız yüksek faturalar falan derken para kalmıyo ama neyi saklıyoBenimki de böyle yapıyordu ben internet bankacılığına güvenemiyorum hackliyolar diyordu bankacılık uygulaması kullanmıyordu meğer ben ne kadar çektiğini görmeyeyim diyeymiş iddiaya yatırmış hatrı sayılır para ben salağında aklına hiç gelmedi haklısın demiştim bu açıklamayı yaptığında
Üste cıkıyo bide bana güvenmiyomusun sen bişi kalmıyo elime neye bakcaksındiyeZaten yiğidin malı meydanda olur.
Saklıyorsa bi b*klar çeviriyodur.
Zaten yiğidin malı meydanda olur.
Saklıyorsa bi b*klar çeviriyodur.
Ben inandım öyle diyince hackliyolar borç yapıyorlarmış hiç duymadın mı şöyle böyle demişti evet duymuştum da ama benim ki beni ksndırıyormuşOff korkuyorum işte bunlardan. İddia oynuyo ama küçük küçük paralar. Sorumsuz biri değil heybeden borç yaptığı olmadı zorlanıyoda biliyorum kiramız yüksek faturalar falan derken para kalmıyo ama neyi saklıyo
Nasıl öğrendiniz siz sonradan bunlarıBen inandım öyle diyince hackliyolar borç yapıyorlarmış hiç duymadın mı şöyle böyle demişti evet duymuştum da ama benim ki beni ksndırıyormuş
Yiğidin malı meydan da olur deiyorum ve son olarak benım başımda böyle bişey olsa .Üste cıkıyo bide bana güvenmiyomusun sen bişi kalmıyo elime neye bakcaksındiye
Gece uyumaya diye gitti televizyon sesi geliyor diye odasını da kapadı bende çamaşır sermeye girdim bi baktım iddia oynuyor sonra olaylar gelişti bide iddia uygulamasını da her gün silip işe gidince kuruyormuşNasıl öğrendiniz siz sonradan bunları
Gece uyumaya diye gitti televizyon sesi geliyor diye odasını da kapadı bende çamaşır sermeye girdim bi baktım iddia oynuyor sonra olaylar gelişti bide iddia uygulamasını da her gün silip işe gidince kuruyormuşYiğidin malı meydan da olur deiyorum ve son olarak benım başımda böyle bişey olsa .
Boşanırım .
Güvensiz bir birlitelik olmaz.
eşimde oynuyo ama küçük miktarlar. Sizinki büyük meblağlar sanırım?Gece uyumaya diye gitti televizyon sesi geliyor diye odasını da kapadı bende çamaşır sermeye girdim bi baktım iddia oynuyor sonra olaylar gelişti bide iddia uygulamasını da her gün silip işe gidince kuruyormuş
Evet 1 haftada 800 lira yatırmış ama o küçük miktarlar büyüyor haberiniz olsuneşimde oynuyo ama küçük miktarlar. Sizinki büyük meblağlar sanırım?
Evet 1 haftada 800 lira yatırmış ama o küçük miktarlar büyüyor haberiniz olsun
Aylık harcamalarınızı ekmek dahil not alın kenara. Açık varsa geçmiş olsun hepsi kumara gidiyor.Nasıl öğrendiniz siz sonradan bunları
O kadar sorumsuz akılsız bi insan değil allah lafımı yedirmesin ama bin lira yatırmaz çünkü maaş ev giderlerini anca kapatıyoKüçük oynamıyor canım üzgünüm..
Market pazar alışverişini ben yapmıorum eşime söylüyorum. Kredi kartları kullanıyoruz onların her ay taksitleri oluyo yani şifreleri bilmeden takip etmem imkansızAylık harcamalarınızı ekmek dahil not alın kenara. Açık varsa geçmiş olsun hepsi kumara gidiyor.
ya demeyin öyle cidden korkmaya başladım saf gibi hissediyorum ben kendimi. Hesabı hep eksilerdeymiş söylediğine göre ama göstermiyoBenim hissettiğim anlatımlarınızdan; eşiniz çoktan borç batağına düşmüş. Nasıl evlenmeden önce sakladıysa yine sakliyor. O yüzden sifreleri vermiyor
ne emmeye geliyo ne gommeye.
Argo oldugunu biliyorum kusura bakmayın küfürse zira hiç sevmemBunun küfür olduğunu biliyor musunuz?
nasıl öğrenirim bunuEşiniz demekki daha büyük paralar yatırıyor oyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?