Eşe güvensizlik

Off korkuyorum işte bunlardan. İddia oynuyo ama küçük küçük paralar. Sorumsuz biri değil heybeden borç yaptığı olmadı zorlanıyoda biliyorum kiramız yüksek faturalar falan derken para kalmıyo ama neyi saklıyo

Zaten yiğidin malı meydanda olur.
Saklıyorsa bi b*klar çeviriyodur.

Ben inandım öyle diyince hackliyolar borç yapıyorlarmış hiç duymadın mı şöyle böyle demişti evet duymuştum da ama benim ki beni ksndırıyormuş

Ben inandım öyle diyince hackliyolar borç yapıyorlarmış hiç duymadın mı şöyle böyle demişti evet duymuştum da ama benim ki beni ksndırıyormuş
Nasıl öğrendiniz siz sonradan bunları

Nasıl öğrendiniz siz sonradan bunları
Gece uyumaya diye gitti televizyon sesi geliyor diye odasını da kapadı bende çamaşır sermeye girdim bi baktım iddia oynuyor sonra olaylar gelişti bide iddia uygulamasını da her gün silip işe gidince kuruyormuş

Yiğidin malı meydan da olur deiyorum ve son olarak benım başımda böyle bişey olsa .
Boşanırım .
Güvensiz bir birlitelik olmaz.
Gece uyumaya diye gitti televizyon sesi geliyor diye odasını da kapadı bende çamaşır sermeye girdim bi baktım iddia oynuyor sonra olaylar gelişti bide iddia uygulamasını da her gün silip işe gidince kuruyormuş

eşimde oynuyo ama küçük miktarlar. Sizinki büyük meblağlar sanırım?

Harcamalar ayrı hesaplar saklı şifreler üstüne tartışmalar şüpheler ....
Böyle evlilik mi olur evlilikte ne paylaşılıyor bunlar çıkınca acaba ...

Küçük oynamıyor canım üzgünüm..
O kadar sorumsuz akılsız bi insan değil allah lafımı yedirmesin ama bin lira yatırmaz çünkü maaş ev giderlerini anca kapatıyo
Aylık harcamalarınızı ekmek dahil not alın kenara. Açık varsa geçmiş olsun hepsi kumara gidiyor.
Market pazar alışverişini ben yapmıorum eşime söylüyorum. Kredi kartları kullanıyoruz onların her ay taksitleri oluyo yani şifreleri bilmeden takip etmem imkansız

Benim hissettiğim anlatımlarınızdan; eşiniz çoktan borç batağına düşmüş. Nasıl evlenmeden önce sakladıysa yine sakliyor. O yüzden sifreleri vermiyor

Benim hissettiğim anlatımlarınızdan; eşiniz çoktan borç batağına düşmüş. Nasıl evlenmeden önce sakladıysa yine sakliyor. O yüzden sifreleri vermiyor
ya demeyin öyle cidden korkmaya başladım saf gibi hissediyorum ben kendimi. Hesabı hep eksilerdeymiş söylediğine göre ama göstermiyo

Kendi iddaa oynuyor sigara iciyor sen bisey alinca gozune batiyor iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…