Eşe iş konusunda bişeyler sormak, konuşmak kötü bişey mi? Bayram burnumdan geldi... Siz eşinize sormuyor musunuz?

Varolmayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
48
26
3
33
adece bir arkadaşından kısıtlı bilgi aldım. Gerisini kendi çabamla öğrendim.)

Elimden hiç bişey gelmiyor. Eşimle konuşmaya çalışıyorum ama konuşturmuyor maalesef beni. Kendisinden biraz çekindiğim için çok ileri gidemiyorum korkuyorum maalesef çünkü çok normal bir insan değil... Kayınvalidem de destek olmuyor bana; suçu bana atıyor.

Bilmiyorum ben ne yapmalıyım? Son çare buraya içimi dökmek istedim...
[/QUOTE]

İçinde bulunduğum durum böyle devam ederken eşimin ailesinin bir otel alma durumu söz konusu oldu ve bu büyük bir yatırım ve normalde hiç olmadıkları, iş yapmadıkları bir sektör... (Normalde işleri ile ilgili soru sormam ama bu ilk kez girecekleri yüksek meblağlı farklı bir iş olduğundan bir eş olarak sormak gereksinimi duydum.)
Otele bakmaya gitmişlerdi Antalya’ya bende dönerken aradım eşimi sadece noldu oldu mu diye soracaktım evde konuşuruz dedi.

Eve gelince sormadım başta; baktım hiç bahsetmiyor. Bilmiyorum bir eş olarak sorma gereksinimi duydum ne oldu ne yaptınız diye. Eşim öyle bir tepki verdi ki çok gururum kırıldı. Bana diyor ki; “Seni ne ilgilendiriyor sen evinle, arabanla ilgilen; senin ihtiyacın karşılanıyorsa, çıkıp istediğin gibi geziyorsan, para harcıyorsan gerisine karışmayacaksın. Seni ilgilendirmez.” Aynen böyle söyledi. Hangi kadın sinirlenmez buna sonuçta ben ev arkadaşı mıyım? Yoksa hayat arkadaşı mıyım? Bende karşılık verdim, olay büyüdü. İki gündür adam evde yok. Bayramım zehir oldu.

Kayınvalidemden öğrendiğime göre otel işi olmuş yani bayram sonrası sezon sonu işlemleri tamamlayacaklarmış. Sinirinin bozuk olması gibi bir durum da söz konusu değil.Yani adam bu mutluluğunu dahi benimle paylaşmak istemiyor. Bu büyük bir olay yani insan hayatında öyle değil mi?

Son düzenleme:
Uzun süredir devam eden dertlerim var burda da paylaşmıştım bu konu ile ilgisi oluğunu düşündüğümden okumayanlar içi alıntı ekliyorum;

İçinde bulunduğum durum böyle devam ederken eşimin ailesinin bir otel alma durumu söz konusu oldu ve bu büyük bir yatırım ve normalde hiç olmadıkları, iş yapmadıkları bir sektör... (Normalde işleri ile ilgili soru sormam ama bu ilk kez girecekleri yüksek meblağlı farklı bir iş olduğundan bir eş olarak sormak gereksinimi duydum.)
Otele bakmaya gitmişlerdi Antalya’ya bende dönerken aradım eşimi sadece noldu oldu mu diye soracaktım evde konuşuruz dedi.

Eve gelince sormadım başta; baktım hiç bahsetmiyor. Bilmiyorum bir eş olarak sorma gereksinimi duydum ne oldu ne yaptınız diye. Eşim öyle bir tepki verdi ki çok gururum kırıldı. Bana diyor ki; “Seni ne ilgilendiriyor sen evinle, arabanla ilgilen; senin ihtiyacın karşılanıyorsa, çıkıp istediğin gibi geziyorsan, para harcıyorsan gerisine karışmayacaksın. Seni ilgilendirmez.” Aynen böyle söyledi. Hangi kadın sinirlenmez buna sonuçta ben ev arkadaşı mıyım? Yoksa hayat arkadaşı mıyım? Bende karşılık verdim, olay büyüdü. İki gündür adam evde yok. Bayramım zehir oldu.

Kayınvalidemden öğrendiğime göre otel işi olmuş yani bayram sonrası sezon sonu işlemleri tamamlayacaklarmış. Sinirinin bozuk olması gibi bir durum da söz konusu değil.Yani adam bu mutluluğunu dahi benimle paylaşmak istemiyor. Bu büyük bir olay yani insan hayatında öyle değil mi?
Niye çekiyorsunuz madem durumlarıda bu kadar iyi açın davanızı alın tazminatınızı nafakanızı yukli miktarda cehennem olsun gitsin.

Niye çekiyorsunuz madem durumlarıda bu kadar iyi açın davanızı alın tazminatınızı nafakanızı yukli miktarda cehennem olsun gitsin.

Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Ayrıca şuan boşanmak istemiyorum en son çare o.

Eşin sana sevgi duymuyor malesef. Önceki konunda da çok yazıldı. Ya adamın dediği gibi gezip tozup para harcayıp susacaksın ya da boşanacaksın. Başka Oluru yok gibi. Allah yardımcın olsun

Amin çok teşekkür ederim. Bilmiyorum ne kadar uzak durayım, fazla konuşmayayım desemde insan ilişkisi işte bir şekilde konuşuyorsun. Pişman oluyorum her seferinde tabi...

Hala neyi sorgulayip duruyorsun anlamadim. Annesi seni begenmiş, eşin de annesi begendigi icin begenip evlenmiş. Cok sey bekliyorsun.

Benim de bir kuzenim var. Annesine soyledi sen seç birini ben de begenirsem onunla evlenicen dedi. Annesi secti o da okay verdi evlendi ama aşk, sevgi evliligi degildi kesinlikle.
Sen de bunun farkinda ol biraz. Otur keyfine bak masem bisanmiyorsun

Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Ayrıca şuan boşanmak istemiyorum en son çare o.
Ailesinden talep edersiniz , çocuğun durumu yok gözüküyor ise. Gerçi çoçuk yok sanırım. sigortaya yanlış beyandan dolayı şikayet edersiniz olur biter. Bence bir avukat ile görüşün siz . İnanın böyledd sürmez ve çekilmez. Sadece cinsel anlamda evlisin yerine koymuş oluyor eşiniz diğer konunuzuda hatırlıyorum. Özgür kölelik gibi birşey oluyor.:KK64:

İyi bir özel üniversitede (koç, bilkent, sabancı) işletme master ı yapın eğer üni okuduysanız. Sonrasında londraya gidip dil eğitimi alabilirsiniz. Kendinizi geliştirirswniz eşiniz sizi ciddiye alır,. Bunların hepsini zaten yaptıysanız ii kurumsal Bi firmada işe başlayın. Evde oturan kadına erkekler saygı duymuyor

Uzun süredir devam eden dertlerim var burda da paylaşmıştım bu konu ile ilgisi oluğunu düşündüğümden okumayanlar içi alıntı ekliyorum;

Çok zor bir durum canım eşin seninle birşeyler paylaşmak istemiyor. Aklı da şuan diğer kadında olabilir gezip tozup para harcayacaksin onun dediği gibi.

Ayrıca size hiç saygısı yok ne var yani işi hakkında konuşsa bEnde eşimin işinden anlamam ama sorarım ki anlatsın neler yaptığını hiç böyle tepki vermedi.

Amin çok teşekkür ederim. Bilmiyorum ne kadar uzak durayım, fazla konuşmayayım desemde insan ilişkisi işte bir şekilde konuşuyorsun. Pişman oluyorum her seferinde tabi...
Iste boyle adamlar neyi hak ediyor ben diyim seyma subasini.. yiceksin parasini hemde o parayla yapicksn sevgilini oh ama.iste.bizde nerde o vicdansizlik.biz anca yuvamiz kocamiz iyi olsun deriz. Bence bosanma cunku maddi olarak.birsey alamazsn ya para biriktir ya da.guzelce.ye ic gez onu takma

Durumu bu kadar iyiyse bir hobi edinin eğitiminiz yarım ise eğitiminizi tamamlayın. Kitap okuyun. Sizi aşağılasa bile umursamayın. Her konuşmak istediğinizde konuşsam ne olacak ki deyip geçin. Enerjinizi ona değil kendinize harcayın. Bırakın ne yaparsa yapsın . Eğer seviyor veya evliliğinizi bozmak istemiyorsanız. Dil öğrenin bunun için çabalayın iş kurun veya gönüllü yardım derneklerinde çalışın . Yani kısacası takmayın ve bir hayatınız olduğumu bilsin. Kendinizi geliştirin. Zaten ondan sonra ister boşar ya da isterseniz de mutlu bir çift olursunuz. Çünkü o sizi küçük görüyor anlaşılan

Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama dost acı söyler.

Adam basta sizinle gorusmek bile istememiş. Annesinin zoruyla sizinle evlenmis gibi duruyor.

Anneside oğlunun duygularını hiçe sayıp kendi kafasındaki gelin profiline uygun bir kızla yani sizle evlenmesi icin baskı yapmıs.

Baştan beri belliymis durumun bu noktay geleceği.

Büyük konuşmak istemem ama bana asık olmayan adamla isterse Karun kadar zengin olsun evlenmem. sevmek sevilmek ilgi görmek değer görmek paradan daha büyük bir ihtiyaç bana göre.

Back
X