Eşe/sevgiliye her şeyini anlatmak.

Bence de kişiden kişiye değişir. Herşeyimi anlatıp pişman olduğum sevgilim de oldu. Ama ben yine böyle olursa diye düşünüp eşime anlatmsmazlık yapmadım. Eşimle herşeyi paylaşırım bundan dolayı en ufak sorun yaşamadım. Hatta ben onun ailesiyle ilgili durumları başına kakarım

Tamam hadi bunu sevgili iken görmedi evlendikten sonra çarpmayacagi ne malum ? Sen iyi ne güzel bana destek derken evlenince bir kavgada yüzüne vurmayacagi ne malum? Erkeklere güven olmaz bunu hepimiz biliyoruz değil mi ?

Tebrik ederim. Guvenmedikten sonra sevmek neye yarar dimi

Benim demek istediğim de bu. Koz olarak kullanıcak biriyse niye onunla olmalıyım?
Tamam eş kavramı çok farklı bir kavram doğru söylüyorsunuz haklısınız da kimse öyle biriyle olmak istemez ama bunu yapan başına kalkan insanlar var yok degil günün birinde evliyken de olabilir

Hayır bilmiyoruz . Neden güven olmasın ?
Ben gayet güveniyorum. Sevgilim ise sonsuz güveniyorum .
Bir çok ilişkim oldu. Hepsinde en o dönemki sorunlarımi paylaştım . Bir kere bile yüzüme vurulmadı .
Vuracak adamla bir dakika daha geçirmek istemem .
Tamam hadi bunu sevgili iken görmedi evlendikten sonra çarpmayacagi ne malum ? Sen iyi ne güzel bana destek derken evlenince bir kavgada yüzüne vurmayacagi ne malum? Erkeklere güven olmaz bunu hepimiz biliyoruz değil mi ?

Elbette. Kadına da erkeğe de güven olmaz. Ama görürsem başından görürüm zaten diyerek içimi döktüm hep ya da evlenirken bana bunu yapmaya izni olmadığını bilmesi gerek. Çünkü ben böyle bir partner değilsem hakettigim eş bu değil.

Şimdi çarpılmadı ilerde bunun böyle olmayacağı garantisini verebilir misin? Kimsenin bir dakika sonrası garantisi yokken siz şuan benimle neden tartışıyorsunuz ben kendi fikrimi söylüyorum.

Bu konuda size hak veriyorum ama insanoğlu nankör onu demek istiyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah

Şimdi çarpılmadı ilerde bunun böyle olmayacağı garantisini verebilir misin? Kimsenin bir dakika sonrası garantisi yokken siz şuan benimle neden tartışıyorsunuz ben kendi fikrimi söylüyorum.
Bunun garantisi olmayan biri ile vakit geçirmem .
Bazı şeylerin garantisi vardır bu kadar sınırların olmadığı bir hayatı yaşamak çok zor değil mi ?
Hiç mi asla yapmam dediğiniz bir şey yok ?

İnsanlar sana tecrübesini anlatmış herkes aynı şeyi söylüyosa dur bi düşün.
Evet düşünüyorum. Yüzüme vuracak olan bı adamı sevmem sevemem diyerek ve kimsenin yüzüne vurmayan eşlerinin de olduğunu okuyarak bundan neden korkmaliyim ki? Sevginin ne olduğunu bilen bı erkekle devam edicem. Bana hata yapar aman eline koz vermemeliyim diyceksem bekar ölmem gerekir.

Teselliye ihtiyacım oluyor. Bana yapılan yanlısı ben affediyosam o da benim huzurum için affediyomus gibi yapmalı. Eş olmak böyle bisiy değil midir
Ben affeder unuturum ama eşimin karakteri farklı. Onun affetme huyu yok. Ben yüzüme gülerse biri dert etmiyorum takmıyorum ama karakter meselesi işte...

Bunun garantisi olmayan biri ile vakit geçirmem .
Bazı şeylerin garantisi vardır bu kadar sınırların olmadığı bir hayatı yaşamak çok zor değil mi ?
Hiç mi asla yapmam dediğiniz bir şey yok ?
Asla bu böyle olmaz ben asla bunu böyle yapmam dediğiniz şeyi bir gün kendinizi yaşarken bulursunuz bundan emin olun

Anlatma. Erkekler ailelerini hic kotulemez elestirmezler. Eslerine de elestirme firsati vermezler. Biz fazla yakin bulup anlatiyoruz sonra basimiza kakiliyor. Evlendiginizde bir tartisma aninda esinin nasil davranacagini bilemezsin

Eşim ailemle tanışmadan önce ona ailevi meselelerimi anlatmadım çünkü önyargılı olmasını istemedim. Tanışıp da ailenin içine dahil olduktan sonra kızdığım üzüldüğüm mutlu olduğum şeyleri paylaştım, beraber kritik de yaptık bazı konularla ilgili. Şimdi yeri gelir beraber babamı çekiştiririz, yeri gelir ben birilerinden şikayet ederim eşim beni sakinleştirir. Çünkü artık tanıyor, herkesin niyetini biliyor. O yüzden bence sevgilinin önyargılı olmaması adına aileyle tanışmadan herşey paylaşılmamalı.

Ben her şeyimi anlatırım ilk eşim bilir hiç de bir şey gizlemeyi de beceremem zaten. Bir şeye kızdım mi hemen yumurtlarim. Öyle yüze vurabilecek bir insan değil zaten. Ha öyle bir çiğlik yaparsa da elim armut toplamayacak. Tabi yine Allah böyle şeyleri yasatmasin hepimiz mutlu olalım...

Tabiiki anlatırsın ama aileni kötüleyerek değil. Yarın öbür gün saygı göstermesini istersin önce sen göster diyebilir mesela sana. Senin fikirlerin değişir, unutursun birçokşeyi ama o unutmaz sana da bu yönde baskı yapar pişman olabilirsin önceden söylediklerine. Herşeyde temkinli olmak lazım. Erkeklerin genel yapısında (ne kadar iyi niyetli olursa olsun) koz olarak kullanma var maalesef. Farkındaysan kendileri asla ailelerine toz kondurmazlar. Kötüde olsalar asla kötü demezler sen yanlış anladın derler. Kendilerinden biliyolarlar çünkü. Yine de herşeyi anlatma. Sinirlenince filan paylaşırsın ama bütün derdini tasanı ifşa etmeye gerek yok . Bıkarlar bile dinlemekten.

Asla bu böyle olmaz ben asla bunu böyle yapmam dediğiniz şeyi bir gün kendinizi yaşarken bulursunuz bundan emin olun
Asla bir hayvana zarar vermem .
Asla bir çocuğu zarar vermem .
Asla uyuşturucu satmam
Asla bir ilişki de ozgurlugumden taviz vermem .
Asla bir insanın anlattığı bir şeyi yüzüne vurmam kim olursa olsun
Ve daha bunun gibi maddelerim var . Herkeism vardır . Olmalı . Asıl sınırları olmayan insanlardan korkarım .
Bunları asla yapmadım yapmam , birlikte olduğum adamlarında maddeleri oldu ve olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…