- 14 Mart 2017
- 174
- 231
- 103
- 45
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Tamam hadi bunu sevgili iken görmedi evlendikten sonra çarpmayacagi ne malum ? Sen iyi ne güzel bana destek derken evlenince bir kavgada yüzüne vurmayacagi ne malum? Erkeklere güven olmaz bunu hepimiz biliyoruz değil mi ?Böyle bir şey olacağını düşündüğünüz bir ilişkiye nasi kendinizi bırakırsınız?
Konu sahibi aksine sevgilim benim hayattaki en yakınım olmazsa o olayda bir yamukluk ararım . Hatalarımi bilmeyen savundugum her şeye saygı duymayan Koşulsuz sevgisini hissetmediğim biri ile nasi olur ?
Tebrik ederim. Guvenmedikten sonra sevmek neye yarar dimiİlişki bir kumar bence. Ya kazanırız ya kaybederiz. Böyle hesaplar bana da mantıksız geliyor.
Başarısız bir evlilik yapmama rağmen, psikolojik şiddet görmeme rağmen, anlattıklarım boşanma aşaması ve sonrasında yüzüme vurulmasına rağmen ben her ilişkimde yine güvenmeye, sonuna kadar paylaşmaya devam edeceğim.
Tamam eş kavramı çok farklı bir kavram doğru söylüyorsunuz haklısınız da kimse öyle biriyle olmak istemez ama bunu yapan başına kalkan insanlar var yok degil günün birinde evliyken de olabilirBenim demek istediğim de bu. Koz olarak kullanıcak biriyse niye onunla olmalıyım?
Tamam hadi bunu sevgili iken görmedi evlendikten sonra çarpmayacagi ne malum ? Sen iyi ne güzel bana destek derken evlenince bir kavgada yüzüne vurmayacagi ne malum? Erkeklere güven olmaz bunu hepimiz biliyoruz değil mi ?
Elbette. Kadına da erkeğe de güven olmaz. Ama görürsem başından görürüm zaten diyerek içimi döktüm hep ya da evlenirken bana bunu yapmaya izni olmadığını bilmesi gerek. Çünkü ben böyle bir partner değilsem hakettigim eş bu değil.Tamam hadi bunu sevgili iken görmedi evlendikten sonra çarpmayacagi ne malum ? Sen iyi ne güzel bana destek derken evlenince bir kavgada yüzüne vurmayacagi ne malum? Erkeklere güven olmaz bunu hepimiz biliyoruz değil mi ?
Şimdi çarpılmadı ilerde bunun böyle olmayacağı garantisini verebilir misin? Kimsenin bir dakika sonrası garantisi yokken siz şuan benimle neden tartışıyorsunuz ben kendi fikrimi söylüyorum.Hayır bilmiyoruz . Neden güven olmasın ?
Ben gayet güveniyorum. Sevgilim ise sonsuz güveniyorum .
Bir çok ilişkim oldu. Hepsinde en o dönemki sorunlarımi paylaştım . Bir kere bile yüzüme vurulmadı .
Vuracak adamla bir dakika daha geçirmek istemem .
Bu konuda size hak veriyorum ama insanoğlu nankör onu demek istiyorum herşey gönlünüzce olsun inşallahElbette. Kadına da erkeğe de güven olmaz. Ama görürsem başından görürüm zaten diyerek içimi döktüm hep ya da evlenirken bana bunu yapmaya izni olmadığını bilmesi gerek. Çünkü ben böyle bir partner değilsem hakettigim eş bu değil.
Bunun garantisi olmayan biri ile vakit geçirmem .Şimdi çarpılmadı ilerde bunun böyle olmayacağı garantisini verebilir misin? Kimsenin bir dakika sonrası garantisi yokken siz şuan benimle neden tartışıyorsunuz ben kendi fikrimi söylüyorum.
Evet düşünüyorum. Yüzüme vuracak olan bı adamı sevmem sevemem diyerek ve kimsenin yüzüne vurmayan eşlerinin de olduğunu okuyarak bundan neden korkmaliyim ki? Sevginin ne olduğunu bilen bı erkekle devam edicem. Bana hata yapar aman eline koz vermemeliyim diyceksem bekar ölmem gerekir.İnsanlar sana tecrübesini anlatmış herkes aynı şeyi söylüyosa dur bi düşün.
Ben affeder unuturum ama eşimin karakteri farklı. Onun affetme huyu yok. Ben yüzüme gülerse biri dert etmiyorum takmıyorum ama karakter meselesi işte...Teselliye ihtiyacım oluyor. Bana yapılan yanlısı ben affediyosam o da benim huzurum için affediyomus gibi yapmalı. Eş olmak böyle bisiy değil midir
Asla bu böyle olmaz ben asla bunu böyle yapmam dediğiniz şeyi bir gün kendinizi yaşarken bulursunuz bundan emin olunBunun garantisi olmayan biri ile vakit geçirmem .
Bazı şeylerin garantisi vardır bu kadar sınırların olmadığı bir hayatı yaşamak çok zor değil mi ?
Hiç mi asla yapmam dediğiniz bir şey yok ?
Asla bir hayvana zarar vermem .Asla bu böyle olmaz ben asla bunu böyle yapmam dediğiniz şeyi bir gün kendinizi yaşarken bulursunuz bundan emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?