Eşe/sevgiliye her şeyini anlatmak.

Kendi adıma ben de böyle düşünüyorum.

Ama burada açılan konuları, anlatılan kocaları görünce de, düzgün ve karakterli adamlarla birlikte olun notunu düşmeden geçemeyeceğim.
Zaten buradaki sorunlarin en temel nedeni adamlarin karaktersizligi
Cogu dert acan kadin kocasina toz kondurmuyor ama karakteri duzgun olsa o adamlarin zaten bu sorunlari yasamiyor olurlardi
 

Hiç alakası yok.Yer yüzünde herkes her zaman her şey değişir.İnsanlar da buna dahil.Kimse aynı kalmaz hiçbi zaman.Bugün mutlusunuz seviyosunuz aşıksınız güveniyosunuz.Yarın bigün böyle kalacağının garantisi var mı?

Her neyse zaten herkes size tecrübelerini söyler hayatınıza bi yere kadar yorum yapar sonra herkes kendi seçimini yaşar.Madem fikriniz sabit zaten öneriye de ihtiyacınız yok konuyu boşa açmışsınız gibi.
 
Olayi şuan alıp başka tarafa çektiniz geniş bakmanıza gerek yok
 
Kararsizdim konuyu açarken. Ama çok güzel kişiliğe sahip eşlerin varlığını da okuyunca fikrim değişti diyebilirim. Zaten o aşamaya ilişkide tahammuller kalktığında sevgi eksildiginde gelinmiyor mudur?
 
Bende anlatirim hatta bazen kizginlikla anneme babama verir veristiririm dinler dinler haklisin der , ben sakinlesince de ne olursa olsun anan baban der :)
Duzgun adam boyle biseydir
 
Tabi ki sevgilinize anlatmanız normal; yüzüne vurmak gibi bir ayıbı yapabilecek biriyse zaten uzak durursunuz.
Ben sevgililik dönemimizde de her şeyimi anlattım şuanda da anlatırım. Eşimle aramızda anlatılamayacaklar olmasını doğru bulmuyorum.
 
 

Sevgi eksilince mi saygı azalır yoksa saygı azaldığı için mi sevgi azalır bu zaten başlı başına farklı bi konu ama birbirini çok sevip yapmadığını bırakmayan da bir sürü örnek var ha size göre o sevgi değildir hastalıklı bi ilişkidir, takıntıdır vs adına ne derseniz artık.
 
Gizleme degil ama her olanı biteni anlatmamdan gerekiyor.Aileye de eşi anlatmamak gerekir.Hadi anlattın evlenince eşinle tartıştığın Zaman ya derse ailenle bile geçinemiyordun demek hata sendeymiş diye.Hadi bakalım bu sefer eşinle tartıştın çünkü 4 4 lük bir evlilik yok.O Zaman da ailene anlattın onlar eşine tavır takındın.Ya da ailenle iyi oldun eşin de bu tartışmaları bahane edip sana bunları yaptılar deyip ailene saygısızlık edebilir.Bilemezsin şimdi iyi geçiniyor olabilirsin ama boşananlar da veya şiddetli geçimsizlik geçiren çiftler de sevgiliyken çok iyilerdi.

Ben tartışsam bile evli olduğum halde ailemi asla kötülemem ailemden yana eşime dert yanmam.

Nasıl olsa ailesiyle de arası açık arkasında destek bir ailesi yok diye düşünebilir zamanla.O yüzden haklılar.
 
Cok ayrıntı anlatmayi bende doğru bulmuyorum cunku basima geldi yüze vurmak değil ama soğudu görüşmek istemedi falan gerektiği kadarini bilsin yeter bence ailenle ilgili...
 
Zaten buradaki sorunlarin en temel nedeni adamlarin karaktersizligi
Cogu dert acan kadin kocasina toz kondurmuyor ama karakteri duzgun olsa o adamlarin zaten bu sorunlari yasamiyor olurlardi

İnsanları bir telaştır sarıyor. Evlenemeyeceğim korkusu mu bilmiyorum.
Kendilerini de belli ediyor adamlar.
Sevgili/nişanlı iken.

Sevgili iken Makyaj yapma diyen, evlenince kapan diyor
Ailesini her planına katan, sonra onlarla birlikte yaşamak istiyor
Ağzı bozuk olan, ailesine kufrediyor
İki çiçek, bir hediyenin hesabını yapan, eve para bırakmıyor
Evden okula okuldan eve diyen, çalışmaya izin vermiyor

E zaten belli bu adamların ne olduğu? bu kadar çaresizlik mi var kendim için en iyisi olsun demek yerine bunlardan birini seçiyor eş diye Kadınlar onu bilmiyorum.
 
Basit tartismalari elbette anlatmiyorum ama hayatımı zora sokan beni mahveden bazı durumlar olduğunda ihtiyacım oluyor.
 
Ben de anlatıyordum ama zamanla gerçekten soğuyorlar. Biz aile diyoruz affediyoruz ama onlar öyle olmuyor. Tepkileri değişiyor. Ayrıca bir yerden sonra yüzünüze de vurabilir. Anlattıklarınız, ifade ediş şekliniz çok önemli. Her şeyi paylaşmamak daha doğru geliyor bana. Umarim pişman olmazsınız.
 
Gerçekten güveniyorsanız, yaptığınız her şeyde sizi haklı bulmuyor, kalbinizi kırmadan doğru yolu gösteriyor haksız olduğunuzu söylüyorsa anlatabilirsiniz. Umarım ailene karşı ön yargı olmaz sevgilinde
 
Basit tartismalari elbette anlatmiyorum ama hayatımı zora sokan beni mahveden bazı durumlar olduğunda ihtiyacım oluyor.
Evt Aslı'nda Tabiki anlatacaksın çünkü yoldaşın oluyor o senin ama herkes bir degil.Kötüye kullanan eşler,sevgililer de var.Mesela ben böyle diyorum ama ben basit veya çok önemli şeyleri eşime hep anlattım.Neden?Çünkü aynı geçmişe,aynı dertlere sahip olduğumuz için ne onun benden bir artısı var ne de benim ondan.Aynı dili konuşuyoruz.Benzer hikayesi olmasaydı sanırım anlatmazdım.

Buna ragmen eşimle tartışmamı aileme anlattığımda öyle soğuyorlar ki yine de yüzüne gülüyorlar eşimin.Aynı şekilde eşime anlattığımda da aileme laf söyleme Hakkı görüyor kendinde ve Anlattığıma pişman ediyordu.Artık anlatmıyorum.

Eşim de ailesiyle ilgili birçok şey anlattı.Eşimi üzdükleri için şimdi ısınamıyorum bu da var.
 
Ben istesemde icimde tutamam herseyi anlatirim.simdiye kadar hic yuzume vurmadi bende onun yasadiklarini hic yuzune vurmadim
 

Ese de aileye de hersey anlatilmaz. Daha dogrusu ailenle problemin varsa bunu onlarla coznelisin. Esinle problemin varsa bunuda esinle cozmelisin. Aluskanlik haline getirmeye calis bunu. Ve diyelim gorustugun kisiye anlatiyosun bunu ailen akrabalarin nasil biliyo? Isin icinden cikamadiginda tabiki yardim alirsin ama kardesim sunu dedi annem bunu yapti diye elin ogluna anlatmak dogru degil. Sen sikintini paylasiyorsun ama karsidakinin gozunde ailesini karalayan biri gibi gozukursun. Biraz ketum olmak gerek. Anlatmamak guvenmiyorum demekte degil. Herkesin ozeli olmali ikinci ucuncu sahislar herseyi bilmemelidir. Evlilik budur obur turlu cok fazla yuz goz olursun yarin birgun akrabalarla
 
Sana yuzde bir milyon katiliyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…