Eşe/sevgiliye her şeyini anlatmak.

Tabi ki tahammülün kalkması da büyük etki. Ama karakterle de alakası var. Erkek ya da kadın fark etmez, karakteri zayıf ve öfke kontrolü olmayan insanlar karşı tarafı yaralamaktan zevk alacağı için bu tarz şeyleri kırmak için kullanadabilirler. Ama karakteri düzgünse zaten sevdiği kişiyi kırmamak için çabalar. Sevgilinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz.

14 yıllık evliyiz.Hep anlattım,hiç pişman olmadım. Aynı şekilde,hayatın zorlu yollarında mücadelemiz de ortak. Daha hiç ne o bana,ne de ben ona,bunu bana neden anlatmadın,demedik.

12 yıldır birlikteyiz ben de anlatırım herşeyimi eşime.Tabi kötü kelime kullanmam ama olayı, duygularımı anlatırım hep.Bir kere olsun yüzüme vurduğu ya da olaylara olumsuz tepki verdiği olmamıştır eşimin.Eş isek aynı cephedeyizdir, arkadaşızdır,destektir bana göre.Ama teyzelerim var 30 senedir evliler ‘ağzına laf verme’ derler, arkadaşım var yeni evli o da böyle der.Bu karşımızdakinin karakteri ile ilgili bir durum sanırım.

Anlattiginiz konuya bagli ailenin cok ozeline girmenin yanlis oldugunu dusunuyorum ve ilerde sinirle bir yerde soylerse buyuk yikimlara neden olmayacak seyler anlatilabilir

Fakat bazi seylerin aile icinde kalmasi iyi olur.

Asla ailemle ilgili problemleri anlatmam. Esim olabilir ama diğeride ailem. Yarin bi gün yüzüme vurur. Tüm inancimi,güvenimi kirmis olur kendisine karsi. Ha napayım boşanayım mı anlatamadığım için,yüzde yüz güvenmedigim icin? Bence sende kimseye %100 güvenme

Valla ben anlatilmasina karsiyim. Sevgilimin ailesi gozumde gayet iyiydi, bi kac kere kavgalarindan sonra sevgilim olanlari isin arka yuzunu falan anlatinca sogudum gercekten. O unuttu ben de unutmus gibi yapiyorum ama hislerim ayni degil onlara karsi.
Kendinizden hesap bicin size kotulense biri ne olur diye. Sizin icin sevgi baği kan baği var unutur gidersiniz ama anlattiginiz kisi unutmaz

başından 2 evlilik geçmiş biri olarak sana şunu söyleyeyim:
- Kocanın eskisi olur, ananın babanın kardeşlerin eskisi olmaz...
Yani özetle, ailenle ilgili kızsan da kırılsan da üzülsende hiç bir şeyi eşinle paylaşma... <Sen unutursun sarılır öpersin o unutmaz... araları açılır...
Aynı şey erkek arkadaşınla ya da eşinle olanları ailene anlatmaman gibi...
Azcık ketum ol kız :)
Gel bize anlat doldukça :)

Ben arkadasima kizdigim bir olayi simdiki esime anlatmistim sevgiliyken. Anlatmaz olaydim. Kiza gicik oldu ismini bile duymak istemiyor ki ben unuttum bile neden kizdigimi..
ondan beri ailemle, arkadaslarimla alakali seyleri anlatmiyorum.

Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var. Ailenin her özelini açığını söylememelisin bence. Bir kere babam bana tokat attı onu sevgilime söylemiştim adama düşman kesildi. Ondan dolayı herşeyi anlatma. Başa kalkınç olabilir.

Yorumlarin cogu anlatilmamasi yonunde. Pek ikilem goremedim aslinda. Ben de anlatilmamasi taraftariyim. Guvenmek baska birsey siz yine guvenin. Ama herseyi anlatmayin asla. Ben anlatmiyorum sahsen.

Sevgilime her şeyimi anlatırım, o da bana anlatır. Hayatımı geçirmeyi istediğim, sevdiğim insanla neden sıkıntımı paylaşmayayım ki? Bir ömür aynı yolda yürümek istediğim insana güvenmeyeceğim de kime güveneceğim? İnsan sevgili, karı-koca olmadan önce dost olmayı bilmeli.

"Şimdi yüzüne vurmaz ama ileride vurmayacağının garantisi var mı?" diyenlere katılmıyorum ve hatta anlam veremiyorum. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. "Şimdi aldatmıyor ama aldatmayacağının garantisi var mı" diye düşünüp evlenmesin de o zaman kimse. Hatta ilişki de yaşamasın.

Ben tanıdığım, bildiğim, sevdiğim adama güvenmeyi seçerim. Aldatılırsam ayrılırım, zor zamanımda anlattığım şeyi yüzüme vurursa da ayrılırım. Bir gün güvenimin boşa çıktığını görürsem de "Keşke anlatmasaydım" demem, "Hayatıma yanlış kişiyi almışım" derim.

esimde flort ederken gerekli gereksiz her turlu detayi verirdim kendisine. evlendikten sonra eleme yapmaya basladim. yukarida bir arkadasin da belirttigi gibi, konuya gore degisir bir seydir bu.

bu kadar güzel anlatılır, ben de aynı sizin gibi düşünüyorum

Ben her şeyimi anlatırım. Günün birinde bana karşı kullanır mı diye düşüneceğim kadar güvenmiyorsam zaten evlenmezdim eşimle. Haa şuan anlattıklarımı bana karşı koz olarak kullanırsa, ahlanıp vahlanmam, koyarım k.çına tekmeyi. Şükür öyle saçma sapan huyları yoktur. Kısacası, her şeyinizi anlatabilecek kadar güvendiğiniz biriyle evlenmeli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…