Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en çok değişik iç çamaşırlarıyla süpriz yapmayı seviyorumm
Ama benim odundan çok ben seviniyorum süpriziemeee![]()
ayy cok güldüm yaa alemsin ben sewniyorum sürprizlerime dioherif gözün cıkmaya de sende :))
ben henüz bir sürpriz yapmadım ne yapsam acaba :)
![]()
kız insan bir inceler dimi yok benimki direk olaya girelim hurraaa
bende meraklıyım öyle şeylere 1 saate hazırlanıyorum 2 dakika üstümde dursun dimi yaaa![]()
:)) hiç söyleme bayılırlar iç camasıra ama o kadar giydikten süslendikten sonra hayatta incelemzeler... ay ay ay ne güzel olmus benim karım tamam ondan sonra dedğin gibi hurra :))) yok anam yok türk erkegi için gecelik 30 sn :)))![]()
Geçen sene eşimi doğum gününde ağvaya götürdüm 2 günlük minik tatil yaptık ağva yaz kış çok güzel bayanlar
Tatil dönüşü bütün arkadaşları evdeydi en çok istediği şeyi playstation 3 ü aldım ona eve girdi ev dolu birde playsatation 3 dut gbi kalmıştı![]()
kızlar ben 7 ay oldu evleneli ben gecelik ya da çamaşır giydiğimde uyumaya yakın giyom,yani giyinip göstermeye henüz utanıyorum :) o da yatağa girip bana sarılınca fark ediyo ama her gün aynını giysem fark etmz o kadar dikkatsizdir .....
kızlar ben 7 ay oldu evleneli ben gecelik ya da çamaşır giydiğimde uyumaya yakın giyom,yani giyinip göstermeye henüz utanıyorum :) o da yatağa girip bana sarılınca fark ediyo ama her gün aynını giysem fark etmz o kadar dikkatsizdir .....
ohh ne güzel tatil bende gecen yıl bası için gidelim 2 gün tatil yapalım dedim.. termel otel war marasta aradım özel idare bakım için suyu kesti 2 gün dedi ya gülemisin aglayamısın:
yine sanlısın canım cok istedigi bir sey var benim ki işkolik tipik oglak burcu iş hastası belli bir takıntısı yok.. tek askı benden sonra tabibeşiktas.. ahdım beşiktasın önemli bir macında ist blte alıp götürücem onu :))
Zaten çok uzun gösteremezsin merak etmee
Valla benimki de 1-2 ay snra giysem aynı geceliği aaaa yeni mi aldın der![]()
bende 7 aylık ewliyim ama :)) utanma olayı bende yok sanırım :))
seinkide alemmiş.. dedim ya az önce 30 sn sadece bakıları sonra ne gşydin hatırlamaz bile
agır agor asmaya basla utanma olayını :)![]()