valla canım cok güzldir antebim.. bir denizimiz yok onuda arada tatillerle kapatıyoruzz... tanısmıs olsaydık agırlardım seni tatlım artık bi dahaki ziyaretine misafir ederim![]()
inşallah şubat sonu gelmeyi düşünüyorum aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım cok güzldir antebim.. bir denizimiz yok onuda arada tatillerle kapatıyoruzz... tanısmıs olsaydık agırlardım seni tatlım artık bi dahaki ziyaretine misafir ederim![]()
inş canım sen bana özelden yerini adını yazarsın bende senin adına gönderirim burdan taze taze baklavayı elemanımla
inşallah şubat sonu gelmeyi düşünüyorum aslında![]()
ayyy gerçekten mii çok sevindimm yaaa ama bişi demesinler askeriyeden
ne zaman istersen canım haber wer özleden msj at bana ben agırlarım seni burda tatlım.. burda acil bir sey olur ulasabilirsin bana özleden
teşekkür edrim canım
geçen uğur otelde kaldık gayet iyiydi başka önerebiliceğin yer var mı şehitkamilde
ugur otel güzel ewet canım tuğcan war canım sauna sı hamamı havuzu altta disco war ayrıca sehir merkezinde cok güzeldir hafta sonu discosunda güzel eglence oluyo
tamam bakarım netten canım
ok tatlım ben şimdi su işlerime bakayım öptüm yazısıırz birazdan muccckk
Ben bi kere kırk saat uğraşarak küçücük mumlarla kocaman seni seviyorum yazıp yakmıştım o eve gelince saklandım bi baktım mumları söndürüyor napıyorsun dedim yangın çıkmasın dedi ya
ya diyorum o kadar uğraştım iki kelime etseydin çok sağol aşkım diyo
geçen gece de Shakespeare den bir sone yazdım yatak odasının kapısına yapıştırdım baktım gülerek geliyor, adam böyle durumlarda ne tepki vereceğini bilemiyormuş hay Allahım ya....
öpüp teşekkür ediyor ama en sevdiğim Allah razı olsun demesi :)) oha yaaa :)
ya adama bana sürpriz yap diyorum aklıma gelmiyor bir türlü günlerce düşünüyorum diyor.Bazı insanlar gerçekten bu konuda çok yaratıcıdır benimki malesef onlardan değil
Bakalım belki benden göre göre kapar bişeyler.Çok tatlıdır çok iyidir ama bu konuda fos :)
fikir oolsaaa dükkan sizin.
Ben bi kere kırk saat uğraşarak küçücük mumlarla kocaman seni seviyorum yazıp yakmıştım o eve gelince saklandım bi baktım mumları söndürüyor napıyorsun dedim yangın çıkmasın dedi ya
ya diyorum o kadar uğraştım iki kelime etseydin çok sağol aşkım diyo
geçen gece de Shakespeare den bir sone yazdım yatak odasının kapısına yapıştırdım baktım gülerek geliyor, adam böyle durumlarda ne tepki vereceğini bilemiyormuş hay Allahım ya....
öpüp teşekkür ediyor ama en sevdiğim Allah razı olsun demesi :)) oha yaaa :)