• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşeğe tecavüz ederken böyle yakalandı

aynen bizim türk askerleri enayiydi şimdi istedikleri kadar ayaklansınlar kobaniye askerimizi sokamıycaklar,
olay birazda gazzedekine benziyor..oradaki masumlarda Müslüman kardeşlerdi..ama bir şay yapamadık izleyebildik..bu da aynı şekilde..kılıçlar oğlunun söylediği ütopik bir şey..adamlar bizim topraklara sızarsa hareket edebiliriz sanırım..gerisi boş..politik olarak böyle maalesef..

Yaaaa Özgeeee ben de karşılaştım geçenlerde bi sitede bu haberle. Allah cezasını versin, hiç acıması utanması da yok.
Hayır bendeki de manyaklık, etkilenicemi bile bile nasıl yaa bu kadarı da olamaz diye izledim. Şimdi aklımdan çıkmıyo. Çok üzülüyorum o masum hayvanlara. Ama anlamıyorum da kardeşim eşşeksin sen niye sus pus duruyon tepsene ya! Pis sapıklar,elleri nelerine yetmiyo. Terbiyesizler, vicdansızlar :(

Yaaaa Özgeeee ben de karşılaştım geçenlerde bi sitede bu haberle. Allah cezasını versin, hiç acıması utanması da yok.
Hayır bendeki de manyaklık, etkilenicemi bile bile nasıl yaa bu kadarı da olamaz diye izledim. Şimdi aklımdan çıkmıyo. Çok üzülüyorum o masum hayvanlara. Ama anlamıyorum da kardeşim eşşeksin sen niye sus pus duruyon tepsene ya! Pis sapıklar,elleri nelerine yetmiyo. Terbiyesizler, vicdansızlar :KK43:
eşşeye varana dek canlı canlı çocukların boğazlarını kesiyorlar alevi diye..normal değil bu manyaklar..

Tepseymiş keşke.
Psikopatlar çetesi resmen.

Tepseymiş keşke.
Psikopatlar çetesi resmen.
sen şuna bak birde...:KK12:
IŞİD gözünün önünde ablasına tecavüz etti!
Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.
haber_16164021955437cfca6724c.jpg

Güncelleme:
10/10/2014
IŞİD
haber
kobani
çocuklara tecavüz ediyor
IŞİD, Kobani'de çocuklara tecavüz ediyor. Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.

Şanlıurfa'nın Suruç kentine sınırı olan Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD terörü tırmanıyor. Kobani'de bir eve giren IŞİD militanları, 13 yaşlarında bir kız çocuğuna tecavüz etti. Darp edilen genç kız yerde yatarken bulundu.

IŞİD'den saklanarak kurtulan erkek kardeşi ise YPG kurtardı. Küçük çocuk, yaşamak için ablasına tecavüz edenleri çaresizce izlediğini söyledi.

sen şuna bak birde...:KK12:
IŞİD gözünün önünde ablasına tecavüz etti!
Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.
haber_16164021955437cfca6724c.jpg

Güncelleme:
10/10/2014
IŞİD
haber
kobani
çocuklara tecavüz ediyor
IŞİD, Kobani'de çocuklara tecavüz ediyor. Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.

Şanlıurfa'nın Suruç kentine sınırı olan Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD terörü tırmanıyor. Kobani'de bir eve giren IŞİD militanları, 13 yaşlarında bir kız çocuğuna tecavüz etti. Darp edilen genç kız yerde yatarken bulundu.

IŞİD'den saklanarak kurtulan erkek kardeşi ise YPG kurtardı. Küçük çocuk, yaşamak için ablasına tecavüz edenleri çaresizce izlediğini söyledi.

Ah ya :KK43:
Ne deyim bilemiyorum ki, az kalıyor hepsi..
Allah'ım yardımcıları olsun, onları da kahretsin...

Back
X