- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Ne demek istedin canimÖff bi bitin yaa.
Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beniKardeşiniz bir hayat kurmuş öyle yada böyle devam ediyor.
Size neden dert oldu?
Mutlu olmasi sorun ettim demedim kiKardesinin hayati ilk gecesi bilmemnesi seni niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadim. Sana ne? Herkesin hatasi kendine. Bence sen bir doktora gorun acilen. Pardon kardesin nasil bir pislik yapmis onu da anlayamadim ya neyse. Sevmis, sevgili olmus, sevismis, bir hata yapmis hamile kalmis, aldirmis, ve ayrilmis. Belli ki yanlis secim yanlis iliski. Bu onun hatasi onun dersi onun hayati, onun cinsel ozgurlugu? Bilmem anlatabiliyor muyum. Simdi de evli ve mutlu olmasi zoruna mi gidiyor. Hala gelmis ilk geceyi nasil yasadi falan diyorsun.
Hala normal degil. Size ne baskasinin gunahindan sevabindan yok efendim cinsel hayatindan..Mutlu olmasi sorun ettim demedim ki
Kendi hayatı tercihlerini kendi belirlemiş gerisi de onu ilgilendirir.Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
Tedavi olmayı düşündünüz mü? Kardeşinizin yaşadığı cinsellikten dolayı eşten soğumak ağır bir rahatsızlık bence sevgili tutucu. Birde neyi tutuyorsunuz? Nasıl türüyorsunuz mesela. İntihar eden kardeşinizin elini mi tuttunuz yoksa onun cinsel hayatını düşünüp eşinizle birlikte olacakken ıyyyy Tanrım cinsellik miiii deyip kendinizi mi tuttunuz?Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?